Két számjegyű növekedésre képes kriptovaluták a vagyongyarapításhoz!

Az AI-szektor 35%-kal nőtt az elmúlt időben, az Nvidia pedig a világ legértékesebb vállalatává nőtte ki magát. Ez a megugrás feltárja azt a tényt, hogy a mesterséges intelligencia nem egy kipukkadt lufi, hanem a benne rejlő potenciál még mindig hihetetlen. A casual gaming szektor egy másik narratíva, melyben hatalmas a potenciál, ígéretes előértékesítési lehetőségekkel.

Minotaurus: lebilincselő élmény, alacsony belépési korlát

A Minotaurus egy casual gaming-projekt, mely különböző ösztönzőket kínál a korai felhasználóknak. A Minotaurus-ökoszisztéma egy labirintus-alapú, navigációs játékot kíván a felhasználók elé tárni, melyben különböző akadályokat kell legyőzni, ellenségeket térdre kényszeríteni és értékes kincseket megtalálni. A játékosok személyre szabhatják saját Minotaurusukat, különféle erősítőkkel ruházhatják fel és egyedi, értékes tárgyakkal tovább növelhetik azok értékét. A projekt gerincét az $MTAUR kriptovaluta adja, mely exkluzív frissítésekhez és különféle jutalmakhoz biztosít hozzáférést.

Az MTAUR előértékesítési kampánya jelenleg is folyamatban van, a jelenlegi szakaszban 80%-os kedvezménnyel, 0,00004 dollárért lehet beszerezni az eszközt, melynek jegyzési ára 0,0002 dollár lesz, tehát az ötszörös növekedés garantált.

Fedezd fel az ökoszisztémában rejlő lehetőségeket

A Minotaurushoz való csatlakozás számos előnnyel jár: az ajánlási bónusz és korai hozzáférés mellett az $MTAUR tokennel valódi pénzre lehet váltani értéktárgyaid, de használhatod arra is, hogy speciális zónákhoz és minijátékokhoz férj hozzá. A baráti ösztönzők mellett az avatarunkat is testreszabhatjuk a token segítségével.

A Minotaurus okosszerződéseit a SolidProof és a Coinsult vállalatok auditálták, biztosítva a felhasználók biztonságát és az átláthatóságot.

A casual gaming- szektor virágzását mi sem mutatja jobban, mint a Statista által közölt évi 9%-os értéknövekedés, és a 14,78 milliárd dolláros érték.

Amennyiben ezt elég meggyőzőnek találtad, fedezd fel az early bird lehetőséget, és csatlakozz az $MTAUR tulajdonosokhoz még ma!

>> Szerezd be $MTAUR tokenjeid 80%-os kedvezménnyel! <<

Amennyiben további 5%-os bónuszt szeretnél kapni $MTAUR tokenjeidre, add meg a JKJ165 kódot a kasszánál, mely csupán 48 óráig érvényes!

Fetch.ai: úttörő, decentralizált gépi tanulás

Most, hogy megismertettük jobban a Minotaurus-ban rejlő potenciált, helyezzük át a fókuszt az AI-alapú kriptovalutákra. A FET jelentős térhódítást vitt véghez a kriptovaluta-szektorban, mivel a blokklánc technológián fejlesztett gépi tanulás használatával az autonóm gazdasági szereplők hihetetlen szintekre juthatnak el. Az IoT-eszközök és algoritmusok összekapcsolása lehetővé teszi a kollektív tanulást és az információmegosztást.

Legújabb elemzések szerint a FET iránti érdeklődés nem csupán spekulatív, mivel az egyedülálló technológiája és a növekvő partnerségek rendkívüli projektté teszik. A token jelentős emelkedésen ment keresztül az elmúlt félévben, és még nem érte el a csúcsok csúcsát!

Bár maga a projekt hihetetlenül ígéretes, a piaci verseny és a technológiai méretezhetőség jelentős kihívások lehetnek.

SingularityNET: tovább fejlődik a decentralizált AI

A SingularityNET az a projekt, mely a blokklánc-szektorban az AI decentralizálására összpontosít. A platform AI-alapú szolgáltatások fejlesztésére, megosztására és bevételszerzésére összpontosít, már-már feszegeti az AI-tartomány határait.

Az AGIX token értéke a közelmúltban jelentősen megnövekedett, melynek hátterében az AI-őrület és a kriptovaluták térnyerése áll. Ennek ellenére az AGIX körül még mindig euforikus a hangulat, befektetői rendkívül optimisták.

Az elterjedtség hiánya okozhat problémát a projekt számára, viszont ezt kompenzálhatja a felhasználóközpontú megközelítés.

Ocean Protocol: az adatok értékének feloldása

Az Ocean Protocol lendületes térhódítása első sorban az AI felhasználási körének bővítésében rejlik. A platform biztonságos és átlátható adatmegosztást tesz lehetővé az adattulajdonosok számára úgy, hogy monetizálja ezt a megosztást az ellenőrzés fenntartásával párhuzamosan.

Az OCEAN token jelentős emelkedésen ment keresztül az elmúlt időben, melynek hátterében az adat, mint érték áll. A szabályozási kérdések ugyan még nem kerültek előtérbe, de ez még okozhat bonyodalmakat a projekt mögött álló csapat számára.

NEAR Protocol: a blokklánc-hatékonyság új szintje

A NEAR Protocol élen jár a blokklánc-technológia használatában. A hozzáférhetőség és hatékonyság fejlesztése decentralizált appokban is megnyilvánul, felépítése és fejlesztése rendkívül egyszerű.

A NEAR token árfolyamát az elmúlt félévben pozitív hírek tornázták fel, a platform előtt álló frissítések pedig tovább emelhetik ezt a blue chip kriptovalutát.

A sikerhez azonban gyors és dinamikus innovációra van szükség, mivel a verseny rendkívül kiélezett.

Következtetés

Az AI-alapú kriptovaluták, mint a FET, az AGIX, az OCEAN és a NEAR rendkívüli potenciállal rendelkeznek, ezt mutatja a piac 35%-os növekedése is. Mindeközben a Minotaurus előértékesítése az év egyik legjobban várt projektje lehet, mivel a játékélmény mellett a fundamentumok is teljesen rendben vannak.

Tudj meg többet a Minotaurus-ról az alábbi linkeken keresztül:

Weboldal: http://minotaurus.io/

Értesítések: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***