MNB: 800 ezer forint megtakarítás egy átlagos magyar háztartás számláján!!!

A Magyar Nemzeti Bank friss jelentése szerint egy átlagos magyar háztartás a múlt évben legalább 800 ezer forintot tudott félretenni. Mindezt úgy, hogy vannak iparágak, amik már hónapok óta lélegeztetőn vegetálnak.

A napi.hu-n megjelent cikkre reagálnánk a magunk módján, ami adomákat zengett minap a hagyományos magyar befektetői piac töretlen gyarapodásáról.

BTCHUF százalékos árfolyam-változás 2020. február óta. ©TradingView

Közben a magyar forint piaci kapitalizációja korlátlan rendelkezésre álló érmemennyiség mellett megütötte a 2,480,466 bitcoint. 1 forint momentán 7 szatosit ér. 1 évvel ezelőtt 1 HUF = 33 szatosit ért. Turulmadarasoknak fájó szívvel kell jelentsük, a lej jobban teljesít.

A cikk megírásába hosszú órák kutatómunkája ment és az ihletet a Digitalcash.hu lényegre törő egyperces bejegyzései nyújtották. A borítóképünk frontembereit engedélyük nélkül a blockhainbloom hungary és a Kriptoakadémia YouTube arcai biztosították.

Amennyiben érdekel a kriptovaluták világa és többet szeretnél megtudni, akkor a BitcoinBázis online szerkesztősége mindhárom fent említett orgánumot minden viccet és mémet félretéve hatványozottan javasolja olvasásra és videótartalom fogyasztásra.

Let’s make crypto meme again.