Mobilon kriptót bányászni? Érdekes koncepciót dolgozott ki a StormGain

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A kriptopénz bányászatot az elmúlt hetekben inkább negatív szövegkörnyezetben hallhattuk. Sokak szerint energiapazarlás, amihez drága és specifikus hardverek kellenek. Ugyanakkor vannak light megoldások is, ahol elég egy mobiltelefon a bányászathoz.

Egyenlő bányászati esélyeket kínál mindenkinek a StormGain

A kriptobányászat jelenleg nem a kisbefektetőknek kedvez. Ez előfordulhat az olcsó áram hiánya vagy a kezdeti tőkebefektetés orbitális nagysága miatt, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy labdába lehessen rúgni a nagybefektetők mellett. És ahogy telik az idő, úgy válik a bányászat egyre privátabbá. De szerencsére van megoldás rá, hogy milliárdok profitáljanak még belőle az okostelefonjuk segítségével, véli a StormGain.

A felhőbányászat napjainkban kezd igazán elterjedni az iparágban. Sok szolgáltató jelentős hozamot kínál, de mindezt ugyanakkor csak papíron ígéri, ami a bizalomvesztéshez vezet. A StormGain ebben szeretne más lenni. A regisztrált felhasználói közvetlenül a mobiltelefonjukról bányászhatnak kriptovalutákat anélkül, hogy a dolgok hardveres oldalával kellene foglalkozniuk. A mobilalkalmazás felhasználói közvetlenül csatlakozhatnak a remote felhőszerverekhez, így tud a StormGain kockázatmentes és kényelmes bányászati megoldást biztosítani más felhőbányászati szolgáltatókkal szemben.

Az egyik legnagyobb akadály a felhőbányászat terén az átláthatóság és megbízhatóság hiánya. Az eredmény? A szolgáltatók olyan magas hozamokat ígérnek, amiknek nem tudnak megfelelni. A StormGain felhőalapú mobilbányászata ezzel szemben direkt bányászatot jelent távoli felhőszerverekhez csatlakozva.

A megoldás elsősorban mobilon érhető el, de kipróbálható az asztali számítógépeken is. Gyors regisztráció után gyors, könnyű és felesleges tiszteletkörök nélkül lehet bányászni. A maximális potenciális bevétel 0.0318 BTC / nap – 1,275$ – ami meglepően magas és merész bevételi potenciál. De legalább extra körök nélkül is elkezdhető, mert csak az alkalmazásra kell regisztrálni. A StormGain itt hozzáteszi, hogy a bányászat nincs hatással az okostelefon teljesítményére.

Ahhoz, hogy a felhasználók a StormGainről kiutalhassák vagy átválthassák a kriptográfiai eszközeiket, előbb el kell érniük a 10 USDT-s bevételi küszöböt. Bányászbevételt nem lehet kiutalni kereskedési megbízás kiadása nélkül, de amint megtörténik a megbízás, korlátozás nélkül bármikor áthelyezhető a bányászat során keletkezett bevétel. Szintén előny, hogy a kereskedés és a váltás után nem számolnak fel jutalékot. Ezenkívül a platform minden standard funkciót biztosít, beleértve a digitális eszközök beszerzését hagyományos pénzeszközökért.

Mindezekre komoly partnerségek nélkül nem lenne lehetőség. A StormGain együttműködik a nemzetközi Blockchain Association-nal és a Financial Commission hatósággal, de partnerei között tudja az S.S. Lazio labdarúgóklubot is. A jó renomé hatására a kereskedési párok teljes volumene az elmúlt 30 napban elérte a 6 milliárd dollárt, köszönhetően elsősorban a több tízezer kereskedőnek. A StormGain egyben az egyik legmagasabb kamatokat kínáló szolgáltató a CoinMarketCap listája alapján.

A StormGain a bányászatból származó bevételek kiszámítása meglehetősen érdekes, mert a bányászbevételeket közvetlenül összekapcsolják a felhasználók kereskedési volumenével. Azok, akik nagyobb mennyiséggel kereskednek, magasabb bevételt szerezhetnek a bányászatból. A platformon való aktivitás jelentősen befolyásolhatja a felhasználók profitpotenciálját, legyen szó kereskedésről, bányászatról vagy akár mindkettőről. A kereskedési volumen és a bányászati ​​sebesség növelése viszonylag egyszerű, az előbbihez 200-szoros tőkeáttétel párosul.

Kiegészítő funkcióként a traderek ingyenes kereskedési szignálokat is kapnak. A nyereségességi és valószínűségi jelzésekkel a kereskedők jól informált döntéseket hozhatnak. Minden egyes kereskedési szignálnak van Stop Loss és Take Profit paramétere, továbbá automatikusan növelhető a kitettség, amennyiben a trend kedvező. A felhasználókat egy Telegram natív boton keresztül is megtervezhetik ügyleteiket.

További információ a StormGainről

Szolgáltatásainak részeként a StormGain felhőbányászati szolgáltatása hatékonyan felszámolja a bányászati szektorba való belépés összes akadályát. Következésképpen nincs többé szükség drága bányászgépekre, amelyek úgy is csak a helyet foglalják, zajosak és zabálják az áramot. A szerződésükben foglalt árak eleve alacsonyak, így a folyamatos beruházások hosszú távon jelentős nyereséget jelenthetnek. Mivel a bitcoinbányászat a felhőn keresztül könnyen elérhető, az asztali és mobileszközökön keresztül történő hozzáférés nem is lehetne egyszerűbb, és mindez hardverbefektetés és időráfordítás nélkül.

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.