Mobilon kriptót bányászni? Érdekes koncepciót dolgozott ki a StormGain

A kriptopénz bányászatot az elmúlt hetekben inkább negatív szövegkörnyezetben hallhattuk. Sokak szerint energiapazarlás, amihez drága és specifikus hardverek kellenek. Ugyanakkor vannak light megoldások is, ahol elég egy mobiltelefon a bányászathoz.

Egyenlő bányászati esélyeket kínál mindenkinek a StormGain

A kriptobányászat jelenleg nem a kisbefektetőknek kedvez. Ez előfordulhat az olcsó áram hiánya vagy a kezdeti tőkebefektetés orbitális nagysága miatt, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy labdába lehessen rúgni a nagybefektetők mellett. És ahogy telik az idő, úgy válik a bányászat egyre privátabbá. De szerencsére van megoldás rá, hogy milliárdok profitáljanak még belőle az okostelefonjuk segítségével, véli a StormGain.

A felhőbányászat napjainkban kezd igazán elterjedni az iparágban. Sok szolgáltató jelentős hozamot kínál, de mindezt ugyanakkor csak papíron ígéri, ami a bizalomvesztéshez vezet. A StormGain ebben szeretne más lenni. A regisztrált felhasználói közvetlenül a mobiltelefonjukról bányászhatnak kriptovalutákat anélkül, hogy a dolgok hardveres oldalával kellene foglalkozniuk. A mobilalkalmazás felhasználói közvetlenül csatlakozhatnak a remote felhőszerverekhez, így tud a StormGain kockázatmentes és kényelmes bányászati megoldást biztosítani más felhőbányászati szolgáltatókkal szemben.

Az egyik legnagyobb akadály a felhőbányászat terén az átláthatóság és megbízhatóság hiánya. Az eredmény? A szolgáltatók olyan magas hozamokat ígérnek, amiknek nem tudnak megfelelni. A StormGain felhőalapú mobilbányászata ezzel szemben direkt bányászatot jelent távoli felhőszerverekhez csatlakozva.

A megoldás elsősorban mobilon érhető el, de kipróbálható az asztali számítógépeken is. Gyors regisztráció után gyors, könnyű és felesleges tiszteletkörök nélkül lehet bányászni. A maximális potenciális bevétel 0.0318 BTC / nap – 1,275$ – ami meglepően magas és merész bevételi potenciál. De legalább extra körök nélkül is elkezdhető, mert csak az alkalmazásra kell regisztrálni. A StormGain itt hozzáteszi, hogy a bányászat nincs hatással az okostelefon teljesítményére.

Ahhoz, hogy a felhasználók a StormGainről kiutalhassák vagy átválthassák a kriptográfiai eszközeiket, előbb el kell érniük a 10 USDT-s bevételi küszöböt. Bányászbevételt nem lehet kiutalni kereskedési megbízás kiadása nélkül, de amint megtörténik a megbízás, korlátozás nélkül bármikor áthelyezhető a bányászat során keletkezett bevétel. Szintén előny, hogy a kereskedés és a váltás után nem számolnak fel jutalékot. Ezenkívül a platform minden standard funkciót biztosít, beleértve a digitális eszközök beszerzését hagyományos pénzeszközökért.

Mindezekre komoly partnerségek nélkül nem lenne lehetőség. A StormGain együttműködik a nemzetközi Blockchain Association-nal és a Financial Commission hatósággal, de partnerei között tudja az S.S. Lazio labdarúgóklubot is. A jó renomé hatására a kereskedési párok teljes volumene az elmúlt 30 napban elérte a 6 milliárd dollárt, köszönhetően elsősorban a több tízezer kereskedőnek. A StormGain egyben az egyik legmagasabb kamatokat kínáló szolgáltató a CoinMarketCap listája alapján.

A StormGain a bányászatból származó bevételek kiszámítása meglehetősen érdekes, mert a bányászbevételeket közvetlenül összekapcsolják a felhasználók kereskedési volumenével. Azok, akik nagyobb mennyiséggel kereskednek, magasabb bevételt szerezhetnek a bányászatból. A platformon való aktivitás jelentősen befolyásolhatja a felhasználók profitpotenciálját, legyen szó kereskedésről, bányászatról vagy akár mindkettőről. A kereskedési volumen és a bányászati ​​sebesség növelése viszonylag egyszerű, az előbbihez 200-szoros tőkeáttétel párosul.

Kiegészítő funkcióként a traderek ingyenes kereskedési szignálokat is kapnak. A nyereségességi és valószínűségi jelzésekkel a kereskedők jól informált döntéseket hozhatnak. Minden egyes kereskedési szignálnak van Stop Loss és Take Profit paramétere, továbbá automatikusan növelhető a kitettség, amennyiben a trend kedvező. A felhasználókat egy Telegram natív boton keresztül is megtervezhetik ügyleteiket.

További információ a StormGainről

Szolgáltatásainak részeként a StormGain felhőbányászati szolgáltatása hatékonyan felszámolja a bányászati szektorba való belépés összes akadályát. Következésképpen nincs többé szükség drága bányászgépekre, amelyek úgy is csak a helyet foglalják, zajosak és zabálják az áramot. A szerződésükben foglalt árak eleve alacsonyak, így a folyamatos beruházások hosszú távon jelentős nyereséget jelenthetnek. Mivel a bitcoinbányászat a felhőn keresztül könnyen elérhető, az asztali és mobileszközökön keresztül történő hozzáférés nem is lehetne egyszerűbb, és mindez hardverbefektetés és időráfordítás nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük