Morgan Stanley: a kereskedőket megtéveszti a medvepiac, az okos befektetők a Tradecurve-re voksolnak

Mike Wilson, a Morgan Stanley amerikai részvénystratégája arra figyelmeztetett, hogy a piacok még mindig egy medveciklusban vannak, és a befektetőket nem tévesztheti meg a likviditás megugrása. Mindez a Bloombergnek adott interjúban hangzott el, amely Wilson jövőre vonatkozó előrejelzéseit sorakoztatta fel.

A Tradecurve továbbá egy új hibrid tőzsde, amely saját kereskedési akadémiát indít, hogy megtanítsa az új kereskedőknek mindazt, amire szükségük van, még mielőtt elkezdenének kereskedni.

>>>VÁSÁROLJ TCRV TOKENT MOST<<<

A Morgan Stanley vezető amerikai részvénystratégája arra figyelmeztet, hogy a piacokon még mindig a medve uralkodik

A Bloombergnek adott interjúban Mike Wilson azt jósolta, hogy a részvények a kedvezőtlen makrogazdasági fundamentumok miatt gyengébben zárják majd az évet, mint ahogyan most állnak. Emellett megjegyezte, hogy az összeomló bankok megmentésére létrehozott Federal Reserve sürgősségi hitelprogramjából származó új likviditásinjekció hogyan segíti a piacokat, és hogyan vezeti félre a befektetőket.

A Business Standard is közölt egy márciusi jelentést, amelyben megjegyezte, hogy a FED Bank Term Funding Programja 2 billió dollárt injektálhat az amerikai bankrendszerbe azzal a céllal, hogy enyhítse a likviditási válságot. Wilson azt is állította, hogy a piaci likviditás növekedése nagyrészt a kriptovaluták és a technológiai részvények idei erős teljesítményében mutatkozik meg. “A kriptopénzek piaci kapitalizációja 1,1 billió dollár, a napi kereskedési volumen pedig 24 milliárd dollár” – jegyzi meg Tada a CoinMarketCap-től.

Tradecurve

A Tradecurve speciális kereskedési akadémiát indít

A Tradecurve innovatív tőzsdéje saját kereskedési akadémiát fog működtetni, amely megtanít az embereknek mindent, amit a különböző folyamatok, stratégiák és módszertanok közül tudniuk kell a kereskedések lebonyolításával kapcsolatban.

Ez a hibrid tőzsde a CEX-ek és a DEX-ek legjobb elemeit fogja ötvözni, és bárki számára valóban határok nélküli hozzáférést biztosít majd a szinte mindenre kiterjedő kereskedéshez. A kriptovalutáktól kezdve a származékos ügyletekig a befektetők lehetőséget kapnak arra, hogy kriptovalutákat helyezzenek letétbe, és azokat fedezetként használják majd a kereskedések során, mindezt KYC-eljárás lefolytatása nélkül. A Tradecurve decentralizált felhasználói saját eszközeiket ellenőrzik, és saját privát kulcsaik is a birtokukban vannak, a csapat pedig az átláthatóság megerősítése érdekében Proof of Reserves (PoR) rendszert is bevezet.

A Tradecurve platform magas, 500:1-től kezdődő tőkeáttétellel, mesterséges intelligenciával működő algoritmikus kereskedéssel, VIP számlaszolgáltatással, exkluzív befizetési bónuszokkal, negatív egyenlegvédelemmel és még sok mással fog rendelkezni. A TCRV a Tradecurve mögött álló hasznossági token, amely jelenleg az előértékesítés 3. szakaszán van túl. Ez idő alatt a tokennel 0,015 dolláron kereskednek.

Az elemzők azt jósolják, hogy a TCRV az előértékesítés során 50-szeresére, elindításakor pedig 100-szorosára emelkedhet. A csapat továbbá azt tervezi, hogy az első három hónapban 100 000 felhasználót vonz magához, és a tokent számos Tier-1 CEX-en és az Uniswapon jegyzi majd. Azok a befektetők, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a TCRV-ből, az előértékesítési szakaszban korán beszállhatnak.

Tudj meg többet a Tradecurve-ról és a TCRV nevű hasznossági tokenjéről itt:

A weboldal eléréséhez kattints ide
A TCRV token előértékesítésben történő megvásárlásához kattints ide
Kövess minket a Twitteren
Csatlakozz a közösségünkhöz a Telegramon

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverzum, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***