Most napi 1 dollárért kipróbálható a világ vezető kereskedésmásoló co-pilot platformja

A ProfitFarmers all-in-one kripto-kereskedő platform zseniális eredményeket elért kereskedőivel együtt most ünnepli harmadik évfordulóját. Ennek örömére a platform egy olyan 21 napos próbaverziót kínál, mely során a felhasználók az összes szakmai szolgáltatást igénybe vehetik, mindössze 21 dollárért. Ez egy olyan ajánlat, amelyre megéri odafigyelni, mutatjuk miért:

A kriptovalutákkal való kereskedés többek között a hatalmas árfolyamingadozásokról ismert. Előfordulhat, hogy az árak óránként 50, de akár 100%-os növekedést is produkálhatnak. Az egy nap alatt miliomossá válás itt igen is lehetséges, bizonyára Te is hallottál már hasonló sikersztorikról.

Azonban akad ezzel néhány probléma…

A kereskedés egy rendkívül bonyolult, időigényes és kockázatos dolog. Legalábbis, eddig az volt.

A ProfitFarmers most robotpilótaként segít a felhasználónak eligazodni a kriptodevizák zűrzavarában, és kiváló, profitabilis üzleteket találni. A platform olyan kereskedési jelzéseket ad, amelyek pontosan megmondják, hogy mely érméket érdemes megvenni, milyen áron, és hol kell eladni őket.

De ez még nem minden.

Az intelligens kereskedési automatizációk azt is lehetővé teszik, hogy a napi kereskedés szinte minden aspektusát félig automatizáld. Amint jelez a rendszer, nincs más dolgod, mint testreszabni a választásodat és megnyomni a “kereskedés” gombot. A platform ezután mind a vételről, mind az eladásról gondoskodik, amíg Te nyugodtan folytatod a napodat. Tökéletes azok számára, akik nem tudnak órákon át a gép előtt ülni és elemzéseket végezni az árfolyamokat bámulva. (Sőt, azok számára is, akik nem is tudják, hogyan kell árfolyamdiagramokat olvasni).

Mindennek tetejébe egy teljesen ingyenes képzést is kínálnak, mely megtanítja, hogyan használd a Risk:Reward funkciókat, azaz hogyan végezz professzionális kereskedést gyorsan, mindössze néhány gombnyomással. Ezeket a funkciókat úgy tervezték, hogy teljesen biztonságosak legyenek és biztosra menjenek, hogy csak olyan kereskedést végezz, mely statisztikailag, hosszú távon nyereséges.

Ha mindez nem volna elég, az élő kereskedési közösségben lehetőséged van csatlakozni más ProftFarmerekhez is, hogy gyakorlati segítséget, oktatási webináriumokat és élő közvetítéseket kaphass.

Tényleg működik?

A Trustpilot 4,3-as értékeléssel, valamint komplett esettanulmányokkal és videóinterjúkkal rendelkezik a meglévő ProfitFarmers felhasználókkal, így úgy tűnik, hogy az emberek túlnyomó többsége elégedett a szolgáltatással.

Ha jobban szereted a számok formájában történő bizonyítást, az 5158 befejezett kereskedési jelzésből származó adatok így néznek ki:

  • Target 1️ – 78%-os találati arány
  • Target 2️ – 55%-os találati arány
  • Target 3️ – 32%-os találati arány
  • Target 4️ – 20%-os találati arány

Bármely jó kereskedő bevallaná, hogy ezek kiemelkedő eredmények, elég magas nyerési arányokkal ahhoz, hogy még a tapasztalatlan emberek is nagyszerű kereskedéseket köthessenek. Ha a kriptopénzpiac tényleg a bikafutam küszöbén áll, biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen platform használata nagyszerű módja annak, hogy ne maradj le a potenciális nyereségről.

A ProfitFarmers elemzői egyike voltak azon kevés kereskedési csoportoknak, amelyek helyesen jósolták meg a jelenlegi árfolyamrobbanást még 2022 októberében. Így joggal mondhatjuk, hogy ez egy komoly sikertörténettel rendelkező kereskedési platform. A 21 napos próbaverzióban most kiélvezheted a szolgáltatást, beleértve az összes PRO funkciót és kereskedési jelzést, mindössze 21 dollárért. Ha többet szeretnél tudni az ajánlatról, kattints a linkre.

**Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**