Munkalehetőség a Binance-nál: magyar közösségi és marketingmenedzsert keresnek

A Binance Kelet-Európáért felelős közösségi vezetője Twitteren jelentette be, hogy Csehországba, Ukrajnába, Romániába és Magyarországra is keresik a helyi közösségi- és marketingmenedzsereket.

A poszt alapján a Binance 115 országban tölt be vezető helyet a kriptotőzsdék között és emiatt érzik az igényt, hogy bővítsék többek között egy magyar munkatárssal is a meglévő 4500 fős alkalmazotti tábort.

A leendő munkatársnak többek között a Binance helyi online és offline közösségi táborának növelése, magyar nyelvű tartalmak létrehozása és a lokális közösségi felületek moderálása lesz a feladata, de az aktív felhasználószám növelése, a márkaismeret emelése, illetve online / offline találkozók szervezése is a feladatkörei közé fog tartozni.

Ezért cserébe kiemelkedő bérezést, továbbá rugalmas nemzetközi munkakörnyezetet kínálnak. A jelentkezőknél fontos a magyar mellett az angol nyelvtudás, a közösségépítés és marketing terén szerzett több éves tapasztalat, illetve a kriptovaluta piacok alapos ismerete.

Az érdeklődők jelentkezését ezen a linken várják: https://www.binance.com/en/careers/job?id=916e77e5-fa68-47f3-b666-6a16a38da553

Ha többet szeretnél megtudni a Binance kriptotőzsdéről, akkor itt el tudod olvasni az útmutatónkat.