Nagy dobásra készül a Shiba Inu, ám mégsem ez a legjobb kutyás érme?

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama 2022-2023 között igazán változatos árszinteken mozgott. Mindenki egyik kedvenc kutyás mém érméjének az értéke 2022-óta több mint 60%-ot esett, és egyelőre kevés jel utal arra, hogy szignifikáns növekedésre lehetne számítani.

A 15. legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező érme értéke 2022 elején még 0.000033 dollárnál állt, mára viszont a 0.00001 dolláros szintet is csak éppen hogy eléri.

A kriptotél beköszöntése kegyetlenül elbánt a Shiba Inuval, viszont ami még ennél is látványosabban látszik, az az elmúlt közel egy év stagnálása. A token értéke 2022 májusában pontosan ott volt, ahol jelenleg is áll.

Más szóval akik 11 hónappal ezelőtt befektettek, azok semmilyen hasznot nem tudtak elérni.

A medvék és a bikák érezhetően bizonytalanok, ami viszont az érme volatilitását rendkívüli módon megnöveli.

Ilyen környezetben mindenképpen érdemes elővigyázatosnak lenni. Aki pedig esetleg nem akar ennyi stresszt vállalni egy befektetéssel, annak érdemes valamelyik előértéksítési szakaszban lévő projekteket megfontolni.

Mire számíthatnak a Shiba Inu befektetői a jövőben?

Ahogy az látható, a Shiba Inu eddigi pályafutása nem kifejezetten bíztató, ez azonban nem jelenti azt, hogy a jövőben is ez az állapot maradna a meghatározó.

Némileg ennek ugyan ellentmond, hogy az elmúlt hetek ármozgása alapján további értékvesztéssel érdemes számolni.

shiba inu arfolyam feb4 apr9

A február 4. óta tartó gyengülés egyelőre semmilyen pozitív változásra utaló jelet nem mutat. Ugyan az elmúlt napok során, valószínűleg Elon Musk Twitter logó megváltoztatása kapcsán az összes kutyás érme értéke megugrott, a lendület mégis hamar kifulladt.

A technikai adatok elemezve amennyiben az árfolyamsáv a mostani szintből kiesik, abban az esetben ismét egy 20-30%-os esésre lehet majd számítani egészen a 0.000007 – 0.000008-as árszintig.

Az elmúlt időszak árfolyama elmarad a 50 és a 200 napos mozgóátlagoktól (EMA), ami további aggodalomra adhat okot a befektetőknek közép- és hosszú távon.

Biztató jel egyértelműen az lenne, ha az árfolyam a 50 napos mozgóátlag felé tudna emelkedni.

Mit hozhat a Shibarium?

Mint azt tudjuk, a technikai elemzések számos esetben nem pontosak, főleg akkor, ha egy projekt valami nagy dobásra készül.

Ez a Shiba Inu esetében egyértelműen a Shibarium lesz.

A Shibarium egy layer 2 skálázási megoldás az Ethereum hálózaton. Ennek a célja, hogy minél több szimultán tranzakció végrehajtására legyen lehetőség.

Előzetesen a „Puppynet”-en tesztelt Shibarium az első jelentések szerint 3 hét alatt összesen 700 000 tranzakció lebonyolítására volt képes.

A kutyusos token támogatói abban bíznak, hogy a Shibarium bevezetése jelentős árfolyam emelkedést eredményezhet majd. Ezzel kapcsolatban biztosat ugyan nem lehet tudni, de érdemes megnézni az Ethereum hálózatán történt fejlesztések hatását az ETH árfolyamára.

Bár a hálózatra alapvető hatása volt a fejlesztéseknek, az árfolyam esetében viszonylag csekély erősödést lehetett látni.

Ennek ellenére a Shibarium bevezetése könnyen lehet, hogy képes lenne kiemelni a Shiba Inut a mém érmék világából.

Akik szeretik a veszélyes befektetéseket, azoknak érdemes lehet megfontolni a Shiba Inut, azonban, ha egy kevésbé kockázatos és a SHIB-nél izgalmasabb kriptot keresel, abban az esetben a Love Hate Inu-t neked találták ki.

A Love Hate Inu meghódítja a kutyabarátok szívét

A Love Hate Inu egy úgynevezett Vote-to-Earn (V2E) ökoszisztéma, aminek a segítségével az LHINU tulajdonosai szavazásokkal juthatnak profithoz.

A rendszer úgy működik, hogy minden érmetulajdonos lekötheti az érméit bizonyos időszakokra. Minél hosszabb időre kerülnek lekötésre az érmék, a lekötési idő végeztével annál magasabb jutalomra lehet számítani.

A lekötési idő alatt elérhetővé válik a Love Hate Inu platformján az összes szavazás. Ezek a szavazások ugyan kedves, a kutyás mémek látványvilágát idézik, témájukat tekintve fontos közéleti kérdéseket tárgyalnak.

ronaldoinu token love hate inu

Kifejezheted az érzéseidet Andrew Alt Tate-tel, Elon Metamuskkal, vagy akár Christiano Fudaloval kapcsolatban.

Aktivitástól függően pedig a lekötési időszak végén további profithoz lehet majd hozzájutni.

Ez viszont még nem minden, amit érdemes a projektről tudni.

A Love Hate Inu fejlesztői nem bíznak semmit a véletlenre

Az előző évek során több olyan előértékesítést is láthattak a befektetők, amikor a fejlesztők a listázást követően az általuk birtokolt érméket azonnal eladták.

Mivel a legtöbb esetben a tokenkészlet több mint feléről beszélünk, így ez a lépés jelentős árfolyamzuhanást eredményezett.

Szintén gyakori, hogy ezt követően a fejlesztők eltűnnek az összegyűjtött pénzzel és nem folytatják a projekt fejlesztését.

Ezt a jelenségen nevezik rug pullnak.

lovehateinu eloertekesites

A Love Hate Inu fejlesztőinek szándékát példázza, hogy egy esetleges rugpullt lehetetlen lenne végrehajtaniuk.

Ez azért van így, mert az összesen 8 előértékesítési szakaszban, a teljes LHINU tokenkészlet 90%-a eladásra kerül. Ennek hála a teljes érmekészlet túlnyomó része a befektetőknél lesz.

A projekt azonban ezen túl is számtalan izgalmas tulajdonsággal rendelkezik.

A közvélemény-kutatás-szektor egy rendkívül nagy, és gyorsan fejlődő terület. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a legnagyobb márkák minél alaposabban szeretnék megismerni a vásárlóikat, hiszen csak így van lehetőségük a szolgáltatásuk fejlesztésére.

Az interneten lezajlott közvélemény-kutatások viszont számos esetben nem szolgálnak megbízható eredménnyel, köszönhetően internetes trolloknak vagy a konkurencia mesterkedésének.

Ez viszont nem fordulhat elő a Love Hate Inu ököszisztémájában.

A csapat úgy tervezi, hogy 2023 végére megnyílik a lehetőség a befektetők és a cégek számára, hogy kérdéseket tegyenek fel a közösség tagjainak.

Utóbbira minden jel szerint hatalmas kereslet lesz, hiszen így a vállalatok pontos és megbízható eredményeket kapnak majd az általuk összeállított kérdőívekre.

A fejlesztők tervei szerint pedig az ilyen külső cégek által összeállított kérdőívekkel extra jutalomhoz lehet majd hozzájutni. Vagyis amit itt láthatunk, az egy klasszikus win-win szituáció lesz.

Elsöprő siker a Love Hate Inu előértékesítése

Nem túlzás azt mondani, hogy 2023 egyik legsikeresebb előértékesítését a Love Hate Inu fejlesztői mutathatják fel.

Az előértékesítés csupán március 8-án vette kezdetét, azonban a csapatnak máris több mint 3 millió dollár értékben sikerült eladni az LHINU tokenekből.

Az összesen 8 előértékesítési szakaszból álló gyűjtés során az LHINU érmék értéke lépcsőzetesen emelkedik.

A jelenlegi 4. szakaszban egy LHINU-t a befektetők csupán 0.000105 dollár értékben vásárolhatnak meg, azonban az utolsó szakaszra már 0.000145 dollárra emelkedik az árfolyam.

A következő szakasz kezdetéig alig marad néhány nap, ezért ha még most szeretnél csatlakozni, akkor igazán nincs vesztegetni való időd.

A vásárláshoz nem kell mást tenned, csak csatlakoztatni MetaMask vagy Wallet Connect kriptotárcádat, majd kiválasztani, hogy milyen kriptot szeretnél használni a fizetésnél.

Jelenleg az elfogadott érmék között a ETH, a BNB és az USDT (Tether) található meg.

Válaszd ki a számodra ideális eszközt, majd add meg, hogy mekkora mennyiségben kívánsz vásárolni az LHINU-ból.

Végezetül ellenőrizd az adataidat és kattints a vásárlás gombra.

Ne maradj le, csatlakozz még ma a Love Hate Inuhoz, és légy részese a XXI. század legjobb közvélemény-kutató kriptoprojektjének!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**