Elon Musk újra promózza a Dogecoint, erre a kutyás mém érmére is beindult a hype

A Dogecoin és Elon Musk története számos ponton találkozott már a múltban. A 8. legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező kutyusos érme 2015-ös indulása óta szinte példátlan utat járt be, amit elsősorban a Tesla-Twitter-vezér Musknak köszönhetnek a fejlesztők.

Az érme a korai szakaszában gyakorlatilag alig kifejezhető értéken mozgott, mindössze 0.00008690 dollárért már lehetett vásárolni egy DOGE-t. Az elsősorban viccből létrehozott tokenre azonban Musk felfigyelt, aminek hatására a teljes kriptoközösség is rákapott a jópofa mém érmére.

Az elmúlt évek során összesen két jelentős bikafutamot lehetett látni, melyek során a DOGE értéke végül a 0.731578 dolláros árszinten állapodott meg. Vagyis akik ügyesek voltak, akár 100 000% (!) hozamot is elérhettek. Más szóval, aki mindössze 20 dollárt fektettek be, azok akár 20 000 dollárt is tudtak keresni.

Musk úgy látszik továbbra is pártolja kedvenc kripto-kutyáját, mivel a napokban újabb bikafutamot eredményezett egy döntése.

Miután a Twitter logóját Musk lecserélte a DOGE szimbólumára, a mém token értéke szinte pillanatok alatt több mint 30%-kal ugrott meg. A változtatásra röviddel azt követően került sor, hogy Muskot perbe fognák a DOGE-árfolyam manipulációja kapcsán.

A változtatás továbbra is látható, így joggal merül fel a kérdés, hogy vajon véglegesen marad-e a Dogecoin logó. Ahogy az látható, a DOGE árfolyama igazán változatos szinteken mozgott, azonban hosszú távon nehezen tudja megőrizni a befektetőket.

Ennek az elsődleges oka az, hogy a Dogecoin vicces kinézete mögött csekély valós felhasználási lehetőséget találhatunk. Bár lassan 8 éve érhető el a shiba inu-kutyás érme, a hasznosítási módok tekintetében továbbra is elmarad a legújabb projektektől.

A befektetők látva a megnövekedett érdeklődést a kutyás projektek iránt, nem kizárólag a DOGE-ból vásároltak be. Volt egy projekt, ami még a Dogecoinnál is nagyobb erősödést tudott elérni, ráadásul a projekt befektetői most a véleményükkel még pénzt is kereshetnek.

Új nagykutya a városban – megérkezett a Love Hate Inu

A Love Hate Inu előértékesítése alig vette kezdetét, máris példátlan sikereket értek el a fejlesztők.

A gyűjtés csupán március 8-án indult, azóta viszont az LHINU tokenek eladásából származó bevétel a 3 millió dolláros szintnél jár.

A május 24-ig tartó gyűjtés során a befektetők összesen 8 szakaszban csatlakozhatnak, amelyekben az LHINU árfolyama lépcsőzetesen fog emelkedni. Míg a jelenlegi 4. szakasz során 0.000105 dollárért lehet hozzájutni a tokenhez, addig az utolsó szakaszban már csak 0.000145 dollár fejében lehet csatlakozni.

lhinu apr6

Az előértékesítési szakaszok jelenleg 10 naponta követik egymást, vagyis ha még a mostani, 4. szakasz során szeretnél LHINU-t vásárolni, arra már csak 7 nap áll a rendelkezésedre.

Ezt követően a következő, 5. szakaszban már kizárólag 0.000115 dolláros áron lesznek elérhetők az érmék, így érdemes minél előbb a tettek mezejére lépni.

Abban az esetben ha így tennél, szerencsére egyszerű dolgod van: az oldalon keresztül nem csupán ETH és BNB, hanem USDT segítségével is vásárolhatsz az izgalmas, szavazós tokenekből.

Ehhez csak csatlakoztatni kell a kriptotárcádat az oldalhoz és kiválasztani a fizetés módját. Miután ezzel végeztél, meg kell adnod, hogy mennyi érmét akarsz vásárolni, ezt követően pedig a vásárlásás gombra kattintva már végeztél is.

Pénz beszél, Shiba Inu ugat

A Love Hate Inu egy úgynevezett Vote-to-Earn (V2E) ökoszisztéma, aminek a lényege röviden annyi, hogy a felhasználók szavazások révén tudnak profithoz jutni.

Minden befektető lekötheti az érméit minimum 30 napra, majd a lekötési idő alatt részt vehet a Love Hate Inu honlapján elérhető szavazásokon. Ezek minden esetben a shiba inu látványvilágát idéző grafikákkal vannak ellátva, ami miatt a weboldal arculata könnyen használhatóvá és barátságossá válik.

Miután a lekötési idő lezárul, attól függően, hogy a felhasználók mennyire voltak aktívak az oldalon, automatikusan átutalásra kerülnek a jutalmak.

Kérdések terén pedig bőségesen lesz lehetőség miből válogatni. Többek között olyan közéleti személyekről mondhatod el a véleményed, mint Donald J. Pump vagy Elon MetaMusk.

love hate inu crypto memerme

A kérdéseket kezdetben a fejlesztők fogják összeállítani, ez azonban az év végére változni fog. Nem kizárólag az oldal felhasználói tehetnek fel kérdések az év vége közeledtével, hanem akár cégek is.

Utóbbi esetében pedig a kérdésekre választ adó felhasználók a megszerezhető jutalom fölött még különböző ajándékokra is számíthatnak a márkáktól.

Minden jel szerint a cégeknek is érdeke lesz a Love Hate Inuval való közös munka. A blokklánc-technológiának köszönhetően lehetetlen befolyásolni a szavazások eredményét. Más szóval, szemben a legtöbb online közvélemény-kutatással, a Love Hate Inun látható eredmények teljes mértékben megbízhatók lesznek.

Ez pedig hatalmas segítség lehet a márkák számáram mivel így pontosan képesek lesznek megismerni a fogyasztóik igényeit.

Mint az látható, a csapat számára kiemelten fontos a megbízhatóság. Éppen ezért hozták meg azt a szokatlan lépést, hogy az előértékesítés során a teljes token készlet 90%-át eladásra bocsátják.

Ennek a szokatlan lépésnek köszönhetően a Love Hate Inu natív érméinek a legnagyobb része nem a fejlesztőknél, hanem a befektetőknél lesz. Ennek hála, a csapat számára a listázáskor egy rug pull végrehajtásra lehetetlenné válik.

(A rug pull az a jelenség, amikor egy projekt fejlesztői a listázást követően az általuk birtokolt érmék jelentős részét eladják. A megnövekedett kínálat miatt az árfolyam beszakad, a fejlesztők pedig eltűnnek a pénzzel.)

Még nem késő, hogy a véleményeddel pénzt keress!

Ahogy azt a cikkünk elején bemutattuk, a Dogecoin sikeréhez hasonlót nagyon kevés kriptoprojekt tudhat maga mögött.

Mivel a Love Hate Inu a Dogecoinhoz hasonló aranyos megjelenésen túl, a hétköznapok során is használható lesz, így mindennel rendelkezik, ami a sikerhez kell. Ennek tükrében pedig az sem elképzelhetetlen, hogy a listázást követően az LHINU ára akár a listázási ár tízszeresére is felszalad.

Ez már csak azért is tűnik lehetségesnek, mert 2023 végére, illetve 2024 elejére várhatóan több fejlesztés is bevezetésre fog kerülni. Nem csupán a Love Hate Inu mobilalkalmazása lesz elérhető, hanem egy izgalmas metaverzum felülettel is bővülni fog a szavazós projekt repertoárja.

Ha te sem szeretnéd kihagyni az év egyik legjobb kriptoját, csatlakozz még ma a Love Hate Inu előértékesítéséhez, és keress pénzt a véleményeddel.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**