Nagyot megy az évben a Ziliqa ZIL tokenje, 200% pluszban január óta

Jól teljesít a Ziliqa. Egyike a legjobb megtérülést kínáló altcoinnak, 2020. január elseje óta a ZIL/USD 205.01%-kal kereskedik magasabban. A bitcoin (BTC) ellenében még ennél is jobban fut, a ZIL/BTC január óta 274.6%-os pluszt hozott a kereskedőknek.

A kimagasló teljesítményhez hozzájárult a Zillet tárcát érintő fejlesztések, ami a napokban jelentette be tárcájának integrációját több Google alkalmazásra is.

Már a Google segítségével is elérheted a Zillet tárcát

Az integrációra különösen fontos mérföldkőként tekintenek a Ziliqa fejlesztői, mivel szerintük kikövezi az utat a mainstream publikum eléréséhez. Megoldásuk amennyire lehetett, igyekezett decentralizált maradni, már ami a privát kulcs kezelést illeti.

A tárca visszaállításához vagy első használati generálásához több opciót is felkínál a platform:

1. Privát kulcs megadása/generálás
2. Keystore (JSON) fájl bemásolás/mentés
3. 12 szavas mnemonikus frázissal
4. ZilPay tárcabővítménnyel
5. Moonlet tárcabővítménnyel
6. Ledgeren keresztül
7. Vagy a Google személyes adatainkkal

Ziliqa tárca visszaállítási és belépési módok

A Google integráció különösen fontos, hiszen kinek ne lenne manapság már gmail, YouTube fiókja? A tárca Googlén keresztüli eléréshez a következőket kell tenni:

1. Válaszd ki a Google belépést a tárca oldalán majd fogadd el a számlalinkelési felkérést.
2. A rendszer tudatni fogja, hogy a privát kulcsokat lokálisan tárolják, nem kerül fel a felhőre.
3. Miután linkelte a tárcatulajdonos a Google fiókját, onnantól a felhasználót a címmel asszociálja és a fiókon keresztül is lehet kezelni a tárcát, így szinte bármelyik böngészőről lehet használni azt.

Egy másik fontos tényező a kiemelkedő árperformansz oldalán a staking lehetőségének bevezetése, ami június 18-én fog elindulni a KuCoin (közvetítőlink) tőzsdén, ahol etherért (ETH) és bitcoinért (BTC) lehet ZIL tokeneket vásárolni. A Binance (közvetítőlink) szintúgy pozitív a ZIL token jövőjét illetően és hamarosan az ott is elindul a ZIL staking funkció. Náluk ZIL/BTC, ZIL/ETH és ZIL/USDT kereskedési párok érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük