Nagyszabású blockchain konferencia készülődik Varsóban

A résztvevő érdeklődök, blockchain projektek és befektetni szándékozók összekapcsolására szolgáló mobilalkalmazással a május 24-25. között Varsóban megrendezésre kerülő Next Block Expo (NBX) konferencia célja, hogy az európai blockchain közösség legígéretesebb kapcsolatépítési helyszínévé váljon.

A Next Block Expo esemény második évadja több ezer résztvevővel kerül megrendezésre a varsói Multikino Złote Tarasy helyszínen összekapcsolva a web3 szektor legbefolyásosabb embereit és projektjeit. Előadásokkal és keynote-okkal a nagyszínpadon, kerekasztal-beszélgetések és workshopok keretében az NBX kiváló lehetőséget kínál a startupok és a már működő blokkláncvállalatok számára, hogy kitárgyalják az aktuális kihívásokat és a potenciális új lehetőségeket. Az esemény összehozza az iparág vezetőit és szakértőit, hogy megvitassák a legfrissebb történéseket és trendeket a DeFi, metaverse, NFT, gaming, adatbiztonság, skálázás, tőzsdék és tőkebevonás, szabályozás és kriptoadózás területein.

A Next Block Expo résztvevők hozzáférést kapnak egy olyan okoshálózati alkalmazáshoz is, amellyel:

  • Megtalálhatják az igényeiknek megfelelő résztvevők listáját egy algoritmus segítségével.
  • Cseveghetnek és 1:1 találkozókat szervezhetnek a konferencia többi résztvevőjével.
  • Kulcsfontosságú információkat találhatnak az eseményről, az előadókról és a startupokról.
  • Saját, személyes napirendet állíthatnak össze a konferenciára a releváns workshopok kiválasztásával.
  • Tájékozódat a kiállítók által indított promóciókról, különleges ajánlatokról és kísérő eseményekről.

Az alkalmazáson keresztül a Next Block Expo rendezvény partnerei létrehozhatják a projektjüknek szentelt céloldalt és bemutatkozhatnak a résztvevőknek.

Az egyik megrendezésre kerülő egyedülálló esemény az NBX Pitch Arena lesz, ami egy dedikált színpad lesz arra, hogy több kriptoágazatból, különböző projektfázisokban és számos európai országból érkező startupok mutassák be magukat a befektetőknek és leendő felhasználóiknak.

Az NBX-en minden startup nyer, ami elsősorban publicitásban és networkingben lesz mérhető. A Pitch Arena zsűritagjai és partnerei kockázati tőkebefektetők, akcelerátorok és inkubátorok lesznek.

A pitch versenyen való részvételhez a startupok alapítóinak a Next Block-on keresztül kell regisztrálniuk az Expo külön erre a célra létrehozott weboldalán: https://nextblockexpo.com/pitch-contest/

A Next Block Expo Varsó 2023 a korábbi rendezvénysorozat folytatása, amelyet Cryptocurrency World Expo néven rendeztek. A 2023-as kiadás több mint 2000 résztvevővel kerül megrendezésre, 70+ előadóval és több mint 30 szponzorral, kiállítóval és partnerrel. A rendezők 2022-ben Berlinben rendeztek egy nagyszabású konferenciát.

További információkért látogass el a https://nextblockexpo.com/ weboldalra és kövesd az NBX-et a közösségi oldalain:

Források a résztvevők, szponzorok és kiállítók számára: https://linktr.ee/nextblockexpo/

Sajtókapcsolat: [email protected]

A BitcoinBázis médiapartnerként fog részt venni a rendezvényen, aminek alkalmából a szervezők 10% kedvezményt ajánlottak fel a jegyárakból az Olvasóinknak. A kedvezmény a bitcoinbazis kedvezménykód beírásával váltható be jegyvásárláskor.