Nagyszabású blockchain startup megmérettetés lesz Budapesten

2019.október 30-án Budapesten most először kerül megrendezésre a Blockchain Magyarország Egyesület, a Solidity Services és a Digitális Jólét Program (DJP) jóvoltából egy nagyszabású és rengeteg érdekességgel bővelkedő rendezvény. A BlockStart nevű program lehetőséget kíván nyújtani a hazai blockchain startupoknak és invesztoroknak, hogy megismertessék és népszerűsítsék vállalkozásaikat. Az eseményen való részvételük megkönnyítheti a forráskihelyezést és a forrásszerzést.

A rendezvényen keretében kerekasztal-beszélgetésekre is sor kerül, melyeken hazai szakemberek által menedzselt projektek Magyarországon kívüli megvalósításáról, a magyar ökoszisztéma és annak szabályozatlanságáról valamint a startupok versenyképességéről és a szakemberek utánpótlásáról is szó esik. Szervező, illetve támogató szervezeteink elkötelezetten hisznek a magyar szakemberek nemzetközi szintű tudásában, a startup projektek színvonalában és gazdaságstratégai szerepükben. A beszélgetéseket pedig egy angol nyelvű pitch verseny zárja melyen a legjobbnak ítélt startupok a különféle nyereményekben részesülnek.

Nyeremények

– részvétel a 2019. decemberében Valenciában megrendezésre kerülő blockchain rendezvényen, Block.IS H2020 projekt támogatásával
– részvétel a 2019. november 4-8. között megrendezésre kerülő máltai Blockchain Summiton, a DJP jóvoltából
– részvétel a HYPER mentor programban, a DJP jóvoltából;
– részvétel ingyenes üzleti tanácsadásban az INPUT program keretein belül;
– 1 éves médiamegjelenési lehetőség a BitcoinBázison. A BitcoinBázis egy éven keresztül kívánja közelről követni a nyertes startup fejlődését, valamint hazai és nemzetközi kapcsolati tőkéjével segíteni a projekt sikeressé válását.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont korlátozott létszámú, így előzetes regisztráció szükséges, melyet 2019. október 25-ig lehet megtenni [email protected] címen, a létszámok, a nevek és az elérhetőségek megadásával. Amennyiben részt kívánsz venni startupoddal a pitch versenyen is, nem kell mást tenned, mint egy egyoldalast és egy pitch decket elküldeni a [email protected] címre 2019. október 25-ig.

A szervezők

A Blockchain Magyarország Egyesületet 2018 szeptemberében alapították lelkes magánemberek, azzal a nem titkolt céllal, hogy egy olyan közösség jöjjön létre, mely a technológia iránt érdeklődőket és szakembereket egyesíti. Az egyesület célja a hazai problémák feltárása és azok megoldása közös erővel. A közösség Magyarország első blokklánc szabályozási koncepción dolgozik, hogy ezzel támogassa a hazai blokklánc ökoszisztémát.

A Solidity Services egy szintén új kezdeményezés, melyet a blockchain tanácsadó és fejlesztő ügynökség alapított. Ma már Angliában, Dániában és Magyarországon is működik. Célja egy stabil decentralizált gazdaság felépítése, melyet a blockchain technológia valódi és hatékony felhasználásával lehet elérni. Profiljába tartozik a fejlesztés, a tanácsadás és az oktatás is.

E két szervezet együttesen próbálják támogatni a hazai fiatal generációt azzal, hogy segítő kezet nyújtanak az induló vállalkozásoknak, az előttük álló rögös úton. Ha téged is érdekel a blokklánc technológia, ne hagyd ki ezt az alkalmat, hiszen kellő szakmai tudással és háttérrel rendelkező szakemberek járulhatnak hozzá vállalkozásod sikeréhez. Bár egyedül gyorsabban haladhatsz, együtt messzebbre juthatunk.

További információkért látogass el a Blockchain Magyarország Facebook oldalára!

Ne felejtsd el, 2019. október 30-án irány az EDUTUS Egyetem (1055 Budapest, Falk Miksa u. 1.)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük