Napi bizarr? Elhunyt élettársak szexrobotjait árulja egy technológia startup

Elsőre bizarrnak tűnhet, de ha segít azokon, akik elvesztették élettársukat és magányosak, akkor talán igazolható a szexrobot ipar következő nagy dobása.

A sztori a kéjrobotokat gyártó svéd Lux Botics-szal kezdődik, ami megpróbálja új szintre emelni azt a nagybetűs “élményt” az elhunyt élettársak klónozott replikájával, amihez állításuk szerint a legmodernebb háromdimenziós modellezést használják. A MindUnleashed cikke szerint a pandémia következtében hihetetlen növekedésen ment át a szexrobot ipar és pont emiatt jött ki a természetes ösztöneink kielégítésére a Lux Botics az “ultrarealisztikus humanoidjaival”.

Az “Adult Companion” nevű alapmodellt Stephanie-nak nevezték el és 6000 dollárért megvásárolható a Lux Botics honlapján.

Van benne minden: hangvezérlés, arcfelismerő, “hiperrealisztikus szemek”, sőt, még hajat is be lehet ültetni a valóságérzet növelése érdekben, e mellé pedig korlátozott MI kapacitás párosul.

A cég azonban még ezen is túlment és akár egy 1:1 replikát is képes legyártani az eltávozottakról. Ezt vagy 3D modellezéssel és ultramodern nyomtatással teszik elérhetővé, de képesek replikálni egy robotot fényképek alapján is.

Ezek után egy öntőformát építenek a 3D modell alapján, amire egy robot csontvázat húznak, amit lefestenek és ellátnak ajakkal, körmökkel, szemöldökkel és minden fontos részlettel a kiválasztottról.

“Tudunk beszélő robotokat készíteni, de olyat még nem csináltunk, ami valóban saját maga járni képes,” magyarázta a Lux Botics társalapítója. “Reméljük a közeljövőben ki tudjuk fejleszteni. Rengeteg olyan testrészt tudunk készíteni, ami valósághűen mozog.”

Tehát ugyan még nincs egyetlen ilyen full realisztikus modelljük, de már kínálják a honlapjukon. Elmondásuk szerint az emberek egyre nehezebben birkóznak meg a pandémia korlátozások miatti elszigetelődéssel. Ugyan sokan a hagyományos megoldások felé fordultak, mint például kisállat kedvenc tartásához, vagy egy randiapp letöltéséhez, de vannak akik inkább a szexbabákhoz és most már az egyre realisztikusabb robotokhoz fordulnak.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük