Néhány feltörekvő kriptovaluta a piac átvételére készül

Az elmúlt hónapban a kriptopiacon soha nem látott 110 milliárd dolláros beáramlás volt tapasztalható. A Dogecoin (DOGE) bálnák 1,40 milliárd tokent szereztek 280 millió dollár értékben. A Bitcoin BTC Price BTC Price bikapiaci mintája arra utal most, hogy a kulcsfontosságú ellenállási szintek átlépése egy potenciális emelkedést hozhat magával. Ezenkívül a mai piacon megjelenő egyik legérdekesebb dinamika az, hogy bizonyos altcoinok kilövésre készen állva várják, hogy a befektetők felvásárolják őket.

Hogy 2024-ben meg tudják-e tartani az árfolyam csúcsot, az még kiderül, de a potenciál mindenesetre megvan.

ScapesMania: A nagy debütálás

Egy igen sikeres előértékesítés után 6,125 millió dolláros forrást halmozott fel a Scapesmania. Közel 18 400 tulajdonost sikerült bevonzania a projektnek, már több mint 60 000 követő figyeli, hogy végre megérkezett a várva várt ScapesMania debütálása a PancakeSwapon is. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditáspárokkal már el is indult.

A token ára nagy rugalmasságot mutatott, ami robusztus tokenomikát és ígéretes kilátásokat jelez.

Scapesmania első kereskedési napja

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18410-nél állandósult, a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját is.

Scapesmania Dextool hot pairs lista

Kevesebb, mint három héttel a tőzsdei bevezetést követően a token ára minden idők csúcsára, 0,01477 dollárra ugrott, ami lenyűgöző, 147,77%-os emelkedést jelent.

scapesmania grafikon

Scapesmania button

Úttörő megközelítés a játékok világához

A ScapesMania egy játék ökoszisztéma, ahol a játékosok minden előzetes kriptovaluta tudás nélkül merülhetnek el a magával ragadó játékok élményében. Eközben a token tulajdonosok pedig profitálhatnak a projekt sikeréből, és beleszólhatnak annak jövőbeli irányába a DAO-n keresztül.

A növekvő online szerencsejáték ipar kihasználása a jelenlegi piaci ciklus során kedvező helyzetbe hozza a ScapesManiát. Tanúi lehettünk a játékprojektek sikertörténeteinek a legutóbbi piaci rally során. Most a ScapesMania készen áll arra, hogy felemelkedjen és kibontakoztassa a benne rejlő lehetőségeket ezen a virágzó piacon.

A Scapesmania előtt álló út

A Statista szerint az online játékipar 2027-re elérheti a 19,12 milliárd dollárt. Ez az előrejelzés ezt a réspiacon kifejezetten jövedelmezőnek jelöli.

Az alapcélok túlteljesítésével a csapat most teljes mértékben elmerül a termékfejlesztésben. A gyors kezdés érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel társult, akik 2023-ban számos rangos támogatást nyertek a Metaverse/Gaming/NFT kategóriákban.

A közösség bizalmat szavazott

A kriptoközösség nyüzsög a projekt körül a népszerű platformokon. Az emberek osztják a víziót, és szeretnének aktívan részt venni benne. Még a kriptobálnák is felfigyeltek a Scapesmaniára, egyes betétek már meghaladják a 20 000 dollárt is.

Ez a siker nem jöhetett volna létre egy ilyen lojális közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszintén köszöni támogatóinak ezt az indulást. És ne feledd, ez még csak a kezdet – még rengeteg dolog vár rád a jövőben is!

Scapesmania poszt Scapesmania poszt

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

Ahogy az online játékipar exponenciális növekedésre készül az elkövetkezendő években, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy csatlakozz ehhez az ígéretes szektorhoz.

Emlékszel, hogyan virágzott a játékipar 2021-ben? A jelenlegi kriptopiaci fellendülés hasonló lehetőséget kínálhat a terjeszkedésre. Stabil árjegyzéssel és erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét.

A jövőbeli árfolyam pályája a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiától függ, amelyekben a ScapesMania eddig kiválóan tudott bizonyítani.

>>> Csatlakozz a 18 ezer token birtokoshoz – Vásárolj $MANIA tokent most! <<<

Toncoin (TON): Sebesség és hatékonyság

A Toncoin (TON) azzal keltette fel a figyelmet, hogy a leggyorsabb blokklánc kíván lenni. A tesztek során figyelemre méltó, másodpercenként 104 715 tranzakciós sebességgel büszkélkedhet. A 2023 közepén bekövetkezett árfolyam zuhanás ellenére a TON ára augusztus-szeptemberre 100% fölötti mértékben emelkedett, amit a Toncoin (TON) dAppjai iránti növekvő érdeklődés és a spekulatív kereskedés táplált.

Az előrejelzések szerint 2025-re 14,99 dollárra emelkedhet az árfolyam a dApp-fejlesztés és a stratégiai partnerségek megtartása mellett. Azonban a szabályozási ellenőrzés és a verseny kihívásokat jelent a Toncoin számára a jövőben.

Tron (TRX): Az ökoszisztéma megerősítése van a fókuszban

A Tron (TRX) jelentős mérföldköveket ért el, amikor elérte a 200 millió darab blokklánc számlát, és kiadta első eszközét, megerősítve ezzel a befektetői bizalmat. A Tron (TRX) ára a piaci visszaesések után 2023-ban felpattant, ami leginkább az Ethereummal (ETH) való integrációnak köszönhető.

Az előrejelzések szerint a Tron (TRX) 2025-re elérheti a 0,26 dollárt, ami az ökoszisztéma terjeszkedésének és elfogadottságának köszönhető. Annak ellenére, hogy a projekt továbbra jogi és a versennyel kapcsolatos kihívások elé néz.

Uniswap (UNI): Vezető decentralizált kereskedési platform

Az Uniswap (UNI) fenntartja dominanciáját a decentralizált tőzsde (DEX) piacon a kriptopiaci volatilitás közepette. Automatizált piacjegyzői (AMM) rendszere létfontosságú a DeFi rendszere számára. Az UNI ára a piac függvényében ingadozik, de az előrejelzések szerint 2025-re 11,72-16,87 dollár lesz, ami tükrözi a DeFi rendszerbe vetett bizalmat.

A jövőbeni siker leginkább a DeFi piac növekedésétől és a szabályozás egyértelműségétől függ.

Aptos (APT): Új jövevény nagy potenciállal

Az Aptos (APT) gyorsan felkeltette a figyelmet nagy áteresztőképességű blokklánc megoldásaival. A volatilitás ellenére ára felfelé ívelt, az előrejelzések szerint 2024-re akár 38,25 dollárra emelkedhet.

Az innováció bizakodásra ad okot, ugyanakkor kihívásokkal néz szembe a nagyobb piaci versenytársakkal szemben.

Következtetések

Reméljük, hogy cikkünk segített megtalálni azokat az emelkedő trendben lévő kriptókat, amelyekre érdemes odafigyelni, hogy portfóliód zöldben tudd tartani a küszöbön álló digitális forradalom idején.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***