Néhány igazán magas hozamot ígérő kriptoprojekt

Napjainkban a kriptopiac eléggé medve-hangulatban van, az összes kriptovaluta árfolyama jelentősen alacsonyabb, mint néhány hónappal ezelőtt. Így aki még most is jelentősebb bevételt akar szerezni, az például a komoly stake-elési jutalmat kínáló kriptoprojektek felé kacsintgathat. A következőben megmutatunk néhány olyan megbízhatóbb projektet, amely kifejezetten magas stake-elési jutalmat kínál.

Néhány különösen jó hozamot kínáló kriptoprojekt, amiben érdemes stake-elni

Elsőként kezdjük a Verasity nevű dAppal, amely igazán egyedi kínálattal rendelkezik. Alapvetően a VeraEsports.com segítségével eSport közvetítésekhez férhetnek hozzá a felhasználók, ugyanakkor a blokklánc segítségével és a bejegyzett Proof-of-View modulnak köszönhetően a reklámozók és a tartalomgyártók biztonságosan szerezhetnek jövedelmet. A projekt stake-elői számára pedig a közel 20%-os jutalom sem elképzelhetetlen.

A sort folytathatjuk a Synthetix nevű platformmal, amely 7,6%-os hozamot kínál. Ez az egyik legmegbízhatóbb likviditási protokoll származtatott termékek számára és igazán egyedi derivatívákat kínál. Már most közel 300 millió dollárt kötöttek le benne, de ez a szám folyamatosan növekszik.

Az AAVE projektjét talán nem kell bemutatni, ez az egyik legjobban ismert likviditási protokoll, ahol azzal kereshetünk pénzt, hogy kölcsönadjuk eszközeinket. Teljesen decentralizált a protokoll, a közösség irányítja és már több mint 110 ezer tokenbirtokos áll mögötte. A legjobb pedig, hogy stake-eléssel akár 6,5%-os hozamra is szert tehetünk.

A Layer 1 protokollok közül kiemelkedő az Avalanche, 30%-os hozamával és nagyszerű okosszerződéses platformjával. Ami azt illeti, az Avalanche valószínűleg a leggyorsabb az egész iparágban. Az okosszerződéseket használó applikációk kihasználhatják ezt a sebességet arra, hogy előnybe kerüljenek a vetélytársakkal szemben.

Az Ethereum áll a második helyen az elsőréteges láncok tekintetében 10% körüli hozamával. Ez a hálózat vezette be az okosszerződések koncepcióját, szóval a piac egyik meghatározó szereplőjéről van szó, ez nem kérdés. A Play-To-Earn típusú platformok között az akár 100%-os éves százalékos hozamot produkáló Gods Unchained az, amit meg kell említenünk. Különösen népszerű funkciója az, hogy teljes tulajdonjogot biztosít játékban használható dolgokra, nem úgy, mint sok más ingyenes játékos platform.

Az Axie Infinity sem marad le nagyon hozam tekintetében, 80-85%-os hozamra tehetünk szert a projekt stake-elésével. Egy gyönyörű világban játszhatunk vele, ahol sok ezer nagyszerű kis állatkát, Axie-t menedzselhetünk, harcolhatunk velük és gyűjthetjük őket – ezalatt pedig kriptovalutát is kereshetünk.