Nehéz választani az online bukmékerek közül? A döntés dilemmája

Ezt a cikket azoknak írjuk, akik nehezen tudják eldönteni, hogy melyik bukmékert használják, vagy egyáltalán válasszanak-e csupán egyet a sok közül. A kínálat nagyon sokszínű, és miért is érnénk be csupán egy oldallal, ha annyi sok jó ajánlat, remek sportfogadó oldalak vannak még a piacon?

Egy oldal VS több oldal

A több fogadási oldalon való regisztráció számos előnnyel járhat, amelyeket érdemes fontolóra venni az egyetlen fogadóiroda használata helyett. Először is, a különböző fogadási oldalak változatos ajánlatokat és promóciókat kínálhatnak, amelyek segítségével a játékosok különböző bónuszokhoz és juttatásokhoz juthatnak.

Emellett a több oldalon való regisztráció lehetőséget ad arra, hogy a játékosok összehasonlítsák az oddsokat és a fogadási lehetőségeket, így könnyebben megtalálhatják a legjobb lehetőségeket és maximálisra növelhetik a nyerési esélyeiket. Továbbá, a különböző fogadóirodák által kínált különféle sportesemények és fogadási lehetőségek széles skálája révén a játékosok számára nagyobb választék és sokoldalúbb élmény áll rendelkezésre.

Összességében a több fogadási oldalon való regisztráció lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy kihasználják a változatos kínálatot és a különböző ajánlatokat, ezzel pedig maximalizálhatják a szórakozást és a nyerési esélyeiket.

Versenyhelyzet a piacon

Minden sportfogadási oldal a lehető legtöbb ügyfelet szeretné magához vonzani, és ezt csak úgy érheti el, ha a lehető legjobb minőségű és vonzó szolgáltatásokat kínálja számukra. És ha ilyen szolgáltatásokról beszélünk a fogadás területén, akkor azonnal eszünkbe jutnak a versenyképes oddsok, a fogadási piacok változatossága, a piacokon a lehető legtöbb sportág és esemény, és természetesen a vonzó és nyereséges promóciók és bónuszok.

Annak érdekében, hogy egyre több felhasználót vonzzon, minden bukméker Magyarországon és Európa szerte igyekszik felülmúlni versenytársait azzal, hogy valami többet kínál, ami túlmutat az alapvető fogadási szolgáltatásokon. Legyen szó a legversenyképesebb szorzókról és sorokról, vagy a legjobb ajánlatokról, az új fogadási oldalak és a régi fogadási oldalak riválisaik ügyfeleit akarják.

Ez a dinamikus versenykörnyezet valójában azoknak kedvez, akik a sportra fogadnak, mert végső soron a fogadók azok, akik vonzó ajánlatok és fogadási piacok széles skálája közül választhatnak. De ahhoz, hogy mindez meglegyen, a felhasználóknak nemcsak egy fogadóirodánál kell regisztrálniuk, hanem több fogadási oldalon is.

Több oldal – több üdvözlő bónusz

Számos magyarországi sportfogadási oldal regisztrációjának egyik legvonzóbb előnye, hogy a fogadók jogosultak üdvözlő bónuszra. És a legtöbb esetben ezek a kezdő bónuszok valóban megérik a regisztrációt, és gyakran lehetőséget adnak arra, hogy kevesebb pénzzel többet fogadjon, és így többet nyerjen kevesebb kockázattal.

Senkinek sem szabad figyelmen kívül hagynia az üdvözlő bónuszokat, különösen azért, mert a bukmékerek fő fegyverként használják őket versenytársaikkal szemben. Ily módon vonzzák az ügyfeleket, biztosítva őket arról, hogy ezek a bónuszok valóban vonzóak.

Lehetőség a kísérletezésre

Amennyiben csak egyetlen bukmékert választunk, több bónusz közül válogathatunk, és szezonális promóciók is rendelkezésre állhatnak. Azonban több bukmékerhez regisztrálva jelentősen megnőhet az elérhető bónuszok száma. Kereshetünk például lovi fogadás során elérhető ajánlatot, vagy futball specifikus bónuszt is.

Minden bukméker egyedi ajánlatokat kínál, így lehetőségünk van válogatni és kiválasztani azokat, amelyek a legjobban megfelelnek számunkra. Ezáltal nemcsak több bónuszt, hanem szélesebb körű és sokoldalúbb promóciókat is élvezhetünk, ami tovább növeli a játékélményt és az esélyeket.

A több bukmékerhez történő regisztráció így lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a rendelkezésre álló ajánlatokat, és még többet hozzunk ki a sportfogadásokból és a játékélményből.

Arbitrázs fogadás

Az arbitrázs fogadáshoz elengedhetetlen több bukmékerhez regisztrálni annak érdekében, hogy kihasználjuk a különbségeket az oddsok között. Az arbitrázs fogadás lényege az, hogy a különböző bukmékerek kínálatai közötti eltéréseket kihasználva olyan fogadásokat helyezünk, amelyek garantált nyereséget eredményeznek, függetlenül a sportesemény kimenetelétől.

Vegyük például, hogy a egy adott lóversenyfogadás eseményre, mondjuk a Nemzeti Vágtára egy bukméker 2,00-as oddszal kínál fogadást a favorit lóra, míg egy másik bukméker 2,20-as oddszal a feltörekvő ló győzelmét támogatja. Ebben az esetben, ha megfelelő tétarányokkal és stratégiával mindkét bukmékernél fogadást helyezünk, akkor garantáltan profitálhatunk, függetlenül attól, hogy melyik csapat nyer.

A favorit győzelemre kínált 2,00-as odds esetén a nyereség szorzója 1,00, vagyis az eredeti tétszázalékunkat kapjuk vissza, ha a favorit nyer. A feltörekvő győzelemre kínált 2,20-as odds esetén viszont a nyereség szorzója már 1,20, tehát az eredeti tétszázalékunkon felül további 20%-os nyereséget is realizálhatunk, ha a feltörekvő ló győz a lóverseny fogadás során.

Ezzel az arbitrázs stratégiával a két bukméker eltérő oddsait kihasználva mindkét eredményre fogadunk, és a megfelelő tétarányokkal megtakarított tőkét a garantált nyereségre fordítjuk. Ez egy biztonságos és hatékony módszer arra, hogy kockázat nélkül profitáljunk a sportfogadásokban, és a több bukmékerhez való regisztrációval még több ilyen lehetőséget tudunk kihasználni, növelve ezzel a potenciális nyereséget és az arbitrázs fogadások által nyújtott előnyöket.

Ezért érdemes vele foglalkozni, mivel egy hatékony stratégia segítségével stabil nyereséget lehet elérni rövid idő alatt, és minél több bukmékerhez regisztrálva még több ilyen lehetőség áll rendelkezésre.

A fiókkorlátozások és korlátok nem jelentenek problémát

A fogadóirodák időnként korlátozzák a fogadók számláit, hogy megvédjék magukat attól, hogy súlyos veszteségeket szenvedjenek olyan fogadóktól, akik úgy tűnik, gyanúsan közelítenek a fogadáshoz. Nos, a fogadóirodáknak joguk van ehhez, és ebben az esetben a fogadóknak nincs befolyása a számláik felett. Csak el kell fogadniuk, és szigorúbb fogadási limitekkel kell folytatniuk, ameddig csak akarják.

Így azok a fogadók, akik több sportfogadási oldalon rendelkeznek számlával, be vannak arra az esetre is biztosítva, ha esetleg az egyik oldalról kizárnák őket.

Azt azonban senki sem tudja garantálni, hogy más fogadóoldalak nem teszik ugyanezt! Ha valaki gyanúsan nyereségesen fogad, akkor nagy valószínűséggel azt kockáztatja, hogy az összes számláját korlátozzák…

A szolgáltatások szélesebb választéka

Kicsit nehéz olyan új fogadási oldalt találni, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van. Különösen a haladóbb vagy professzionálisabb fogadók számára, akik ritkábban elterjedt sportokra szeretnének fogadni, nagyon fontos megtalálni azt az oldalt, amelyik kínálatában szerepel az adott sportág. Méghozzá kedvező odds-okkal.

Ez azonban azt jelenti, hogy a fogadóknak több regisztrációval kell rendelkezniük a különböző oldalakon, ha a sportok, események és fogadási piacok változatosságát keresik. Nagyobb a választék, ha egynél több bukméker van a képben.

Ha minden bukmékernek csak a legjobb tulajdonságát, ajánlatát használjuk, akkor lényegében megalkottunk egyetlen, tökéletes oldalt.

Összegzés

Érdemes nem függeni csakis egy bukméker ajánlatától, mert több oldalon regisztrálva több bónuszt és különféle promóciókat élvezhetünk. Az esemény, piac, és odds kínálat szintén nagyobb lesz. Továbbá, ha több bukméker különböző odds-ait tudjuk használni, akkor olyan komoly stratégiák is elérhetővé válnak, mint az arbitrázs módszer. De az már önmagában is előnyös, ha egyszerűen több oldal kínálatából is válogathatunk.