Nem fogod elhinni! Windows 10 Pro licencek már 14 euróért

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ha azt mondjuk, hogy a Windows a legelterjedtebb operációs rendszere a világon, akkor nem mondunk sok újat. Amit viszont már kevesebben tudnak, hogy jóval többen nem rendelkeznek licenccel a Windows szoftverükre. Ha te is közéjük tartozol, akkor nem kell aggódnod, mert nem kell hatalmas összegeket költened, hogy beszerezz egyet.

A licencelt Windows 10 megléte létfontosságú a géped számára, mert meglétével jogosult vagy a szoftverfrissítésekre. Ha nem a legfrissebb Windows 10-et futtatod, akkor könnyen támadás vagy adatszivárgás áldozatává válhat a hardvered.

A következő kupon használatával 20% kedvezményben részesülsz: BITCOIN20.

Windows 10 óriási kedvezménnyel:

Microsoft Office termékek olcsón:

Windows + Office csomagok: kettő egyben megfizethető áron:

A CDKdeals speciális ajánlatának köszönhetően felsorolt Windows 10 és Microsoft Office CD-kulcs árak jóval kedvezményesebbek, mint amit hasonló kulcsokért átlagban elkérnek.

És még ennél is olcsóbbak lehetnek, ha a “BITCOIN20” kedvezménykódunkat használod, amivel további 20% lejön az árból.

Ne aggódj a rendelésed felől

A CDKdeals egy megbízható oldal, ahonnan már több tízezren vásároltak Windows licencet.

Amennyiben a vásárlás mellett döntenél, itt felvázoljuk miképp is működik. Amikor a vásárlás konfirmálására kerül sor, akkor látni fogsz egy Promotion Code mezőt, ahova be tudod írni a BITCOIN20 kedvezménykódot, ami által 20%-kal olcsóbb lesz az ár.

Rendeléshez használhatsz bankkártyát vagy PayPalt, amely mindkettő biztonságos vásárlási metódusnak mondható. Néhány perccel az utalás konfirmálása után egy e-mail kiküldjük a Windows és/vagy Office CD-kulcsodat.

Ahhoz, hogy aktiváld a kulcsot a Windowsodon, be kell lépned a Beállítások -> Aktiválás -> Biztonság pontokra majd az Aktiválás pontra kattintva megváltoztathatod a termékkulcsot a CDKdeals által küldött licenckódra.

A CDKDeals segítségével gyorsan tudunk licenckulcsokat venni ehhez a két esszenciális szoftvertermékhez.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***
Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.