Nincs többé ügyfélazonosítás a Poloniexen

A Poloniex kivezette a pénzmosás elleni (AML) és ismerd ügyfeled (KYC) azonosítást a platformjáról.

Mostantól elég lesz egy e-mailt és egy jelszót megadni, hogy több száz kriptóval lehessen kereskedni az oldalon. A kezdeményezés csak az újonnan létrehozott számlákra vonatkozik.

“Mostantól minden új felhasználó elkezdhet kereskedni egy email és egy jelszó megadásával. Bárki, aki regisztrál másodpercek alatt Level 1 szintű számlával kereskedhet,” áll a közleményben, majd hozzáteszi:

Level 1-gyel korlátlan kereskedést, letételhelyezést és 10 000 dollár értékű lehívás jár.

Szintén visszahozták a trollboxot, ami egy közkedvelt chates felület a platformon belül, valamint minden egyes számlát, amit befagyasztottak mert tulajdonosa nem hitelesítette magát, újra használható (hozzátesszük, ha nem vagy hitelesítve, akkor a régi számláddal mg továbbra is szükséges).

Hogy mennyire lesz tartós a KYC/AML nélküli kereskedési az új tradereknek a Poloniexen, az még kérdéses.

A hír az után jön, hogy Justin Sun TRON és BitTorrent alapító részesedést szerzett a jobb napokat is látott tőzsdében. A Poloniex a hetekben került egy újabb botrányba, miután a DigiByte altcoin alapítója kritizálta a Poloniexet és Justin Sunt. A kritika nagyon fájhatott valakinek a Poloniexnél ugyanis pár órával a kritika megjelenése után, Twitteren jelentették be, hogy delistázzák a DigiByte tokent, aminek a Poloniex volt az egyik legnagyobb likviditásszolgáltató tőzsdéje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük