A Notcoin (NOT) megváltoztatta a piaci szabályokat: Melyik régi token vezetheti újra a bikapiacot?

A Notcoin (NOT) megjelenése felkavarta a kriptopiac dinamikáját. A főbb altcoinok érzik ennek hatását, ami újraértékelésre készteti őket. Ez a cikk bemutatja, hogyan befolyásolják ezek a változások a jól ismert tokeneket, és megvizsgálja, melyek azok, amelyek potenciállal rendelkeznek, hogy 2024-ben vezessék a jelenlegi bikapiacot. Fedezd fel a piac változásait, és tudd meg, mely tokenek kerülhetnek újra kiemelkedő szerepbe.

A CYBRO előértékesítése elképesztő sebességgel folyik, már 25 millió token elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely fokozza a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. Lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzanak a projekthez a CYBRO token előértékesítésén keresztül.

Jelenleg a CYBRO tokeneket több mint kétszeres kedvezménnyel lehet megvásárolni a jövőbeli piaci árhoz képest, ami 300%-os megtérülést jelent. A tokenek készlete korlátozott, és már közel 25 millió tokent eladtak. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat kapnak, amelyeket a token-generálási esemény (TGE) után vehetnek fel.

Vásárolj $CYBRO-t Most a Legjobb Áron, és Biztosíts 300%-os Nyereséget

A CYBRO token készpénzvisszatérítést biztosít CYBRO-ban, kedvezményes díjakat a kereskedési és kölcsönzési műveletekhez, staking jutalmakat, exkluzív Airdropot és biztosítási programot. Ez a szilárd hasznosság erős alapot ad a CYBRO értéknövekedéséhez a TGE után, 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptódat, ha különböző vaultokba fektetsz be a Blaston, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál ETH és stabilcoinok staking-jéhez. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználóknak a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa minden stratégiánál, miközben egyszerű és átlátható felületet kínál.

Biztosítsd a Helyed a CYBRO-ban 58%-os Kedvezménnyel Még Ma! Az Ajánlat Korlátozott!

Notcoin (NOT) kripto árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Notcoin (NOT) jelenleg 0,0159 és 0,0231 dollár között cserél gazdát. A legközelebbi ellenállás 0,0262 dollárnál van, a támogatás pedig 0,0118 dollárnál. Az egyszerű mozgóátlagok rövid távú átlaga 0,0189 dollár, hosszú távú átlaga 0,0191 dollár. Az RSI 33,64 és a sztochasztikus érték 8,35, ami azt mutatja, hogy a NOT túladott állapotban van. A MACD enyhe csökkenő trendet mutat. Az ár egy hét alatt 6,39%-kal csökkent, de egy hónap alatt 158,50%-kal, és hat hónap alatt 798,10%-kal emelkedett. Az árfolyam korrekciós mozgásban van.

Solana (SOL) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Solana (SOL) jelenleg 139,53 és 163,01 dollár közötti ártartományban mozog. A legközelebbi ellenállási szint 174,81 dollárnál, a legközelebbi támogatási szint pedig 127,85 dollárnál van. Az érme ára egy hét alatt 9,84%-kal, egy hónap alatt pedig 13,69%-kal csökkent. Azonban az elmúlt hat hónapban a SOL 100,29%-kal emelkedett. A technikai mutatók szerint az árfolyam korrekciós mozgásban van, az RSI 44,26, a sztochasztikus érték pedig 12,97. Az ár várhatóan stabilizálódik, mielőtt jelentős mozgásokat mutatna.

Avalanche (AVAX) árfolyam áttekintés: Jelenlegi trendek és jövőbeli előrejelzések

Az Avalanche (AVAX) korrekciós fázisban van, 28,24 és 32,91 dollár között cserél gazdát. A jelenlegi RSI 31,13, ami túladott piaci feltételeket mutat. Az ár egy hét alatt 12,03%-kal, egy hónap alatt pedig 20,30%-kal csökkent. Hat hónap alatt az árak 26,91%-kal estek vissza. A legközelebbi támogatás 26,43 dollárnál, a legközelebbi ellenállás pedig 35,79 dollárnál van. A 10 napos SMA 29,43 dollár, a 100 napos SMA pedig 30,55 dollár.

Polkadot (DOT) árfolyam áttekintés: Folytatódik vagy megfordul a trend?

Jelenleg a Polkadot (DOT) 5,94 és 6,87 dollár között kereskedik. Az ár korrekciós fázisban van, amit az egyhetes 4,90%-os árcsökkenés, az egy hónapos 13,63%-os visszaesés és a hat hónapos 7,45%-os csökkenés mutat. Az RSI 38,41-en, a sztochasztikus érték pedig 21,52-n áll, ami azt jelzi, hogy közelít a túladott állapothoz. A legközelebbi ellenállás 7,36 dollárnál, a legközelebbi támogatás pedig 5,50 dollárnál van.

Összegzés

A legújabb piaci változások azt mutatják, hogy a NOT, SOL, AVAX és a DOT rövid távon kevesebb potenciállal rendelkeznek. A figyelem a CYBRO-ra összpontosul, amely a Blast blockchain technológiáját kihasználva egyedülálló kereseti piacteret kínál. Az első kiadás 2024 második negyedévére van tervezve. A CYBRO kedvező belépést biztosít a korai befektetők számára a token előértékesítésén keresztül. Ez a CYBRO-t pozícionálja a következő nagy bikapiac vezető jelöltjévé.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***