Nyerjünk kriptopénzt – akár kockázat nélkül is!

2017-ben a bitcoin ára soha nem látott magasságokba szökött. Ezért aztán sokan úgy érezhetik, hogy ez a vonat már elment, most már késő befektetni. Bitcoint azonban szerezhetünk ingyen is, némi idő befektetéssel. Korábban már közöltünk egy cikket a bitcoin kaszinókról. Most nézzünk meg ezek közül egyet részletesen, és nyerjünk kriptopénzt! Mindenek előtt persze le kell szögezni, hogy a szerencsejáték természeténél fogva kockázatos, hiszen a szabályok úgy vannak kitalálva, hogy hosszú távon mindig csak a ház nyerhet. Viszont egyes bitcoin kaszinók adnak némi ingyen kriptopénzt, hogy kedvet csináljanak a játékhoz. Ilyen a crypto-games is. És minél többet játszunk, annál több ingyen pénzzel jutalmaznak minket. Ezeket az összegeket fogjuk csak kockáztatni, és ha nyerünk, ki is vesszük azt a kaszinóból. Így lényegében csak a szabadidőnket kockáztatjuk, miközben egész biztosan szert tehetünk némi profitra is. Mutatjuk hogyan, lépésről lépésre!

Regisztrálj a kaszinóba

A regisztráció roppant egyszerű. A következőket kell tenned:

 1. Keresd fel a crypto-games oldalát. Kattints a “Play” gombra.
 2. Az oldal jobb felső sarkában keresd meg a Your Account menüt, majd válaszd ki a Settings menüpontot. Ekkor megjelenik egy új ablak.
 3. Itt az Account fül alatt a Public nickname mezőben beállíthatod a becenevedet. Ilyen néven fognak megjelenni a statisztikáid, és az üzeneteid a chat-ben.
 4. A Security fül alatt pedig állítsd be az email címedet, és egy erős jelszót. Fontos, hogy ezeket megjegyezd. Például ha pénzt veszel ki a kaszinóból, biztonsági okok miatt mindig küldeni fognak az email címedre egy email-t, hogy megbizonyosodjanak róla, tényleg te magad akarsz pénzt levenni a saját egyenlegedről.
 5. A lényegi dolgokkal már kész is vagy. Fedezd fel a többi menüt is. Ha még nagyobb biztonságot szeretnél, beállíthatsz 2 faktoros védelmet. Az Avatar menü alatt pedig beállíthatsz magadnak egy “profilképet” a gravatar alkalmazás segítségével.

Szerezz ingyen pénzt

A kaszinó biztosít számodra ingyen kriptopénzt, hogy kipróbáld a játékokat. Ha bitcoinnal játszol, kezdetben 300 satoshi-t fogsz kapni, amit naponta 10-szer kérhetsz ki. Ez az összeg azonban hamar növelhető, egészen 12300 satoshi magasságig, amit már naponta 60-szor is felhasználhatsz. Az már jobban hangzik, nem igaz? Egyébként az ingyen pénzt nem csak bitcoinban, hanem altcoinban is kikérheted. Az oldal sokféle altcoint támogat, köztük ethereumot, litecoint, dasht, vagy dogecoint is. Valamint van playmoney, ami azért jó, mert azt viszont akárhányszor kikérheted. És a playmoneynak is van értéke, amit átkonvertálhatsz bitcoinná, vagy altcoinná.

Az ingyenpénz kikérésének menete a következő:

 1. A kaszinó oldal jobb felső sarkában keresd meg a Your Account menüt, majd válaszd ki a Rewards menüpontot. Ekkor megjelenik egy új ablak.
 2. A Faucet fül alatt töltsd ki a captcha-t (kattints a nem vagyok robot gombra, és old meg a feladványt).
 3. Ha a feladványt sikeresen megoldottad, kattints a Request gombra. Ekkor az ingyen bitcoin/altcoin automatikusan jóváíródik a számládon, amit a bal felső sarokban láthatsz. Fontos, hogy ezen az oldalon csak akkor kérhetsz újra ingyen pénzt, ha az egyenleged 0, vagy ha az egyenleged a minimális feltehető összeg alatt van egy adott pénznemben.
 4. A Faucet level menüpont alatt láthatod, hogy mi az épp aktuális szinted. Ettől függ, hogy mennyi ingyen pénzt fogsz kapni. Ez elég sok módon növelhető, ezért nézzük ezt egy külön fejezetben.

Hogyan növeljük a faucet szinteket?

Az ingyen pénz szintedet sokféleképpen növelheted. Így egyre nagyobb összegeket fogsz kapni, amiket egyre többször kérhetsz ki naponta. A következő tevékenységek számítanak:

Wager

A wager az az összeg, amennyi értékben valaha összesen tettél fel téteket. Függetlenül attól, hogy ezek nyertes, vagy vesztes tétek voltak-e. Vagyis ha mondjuk egymás után 100-szor felteszel  0.00001 BTC-t, akkor a wager-ed 0.001 BTC lesz. És az ezt követő tétjeid is mind mind hozzáadódnak ehhez. Ahhoz, hogy a wager szinted 1-es legyen, 0.5 BTC-t kell összesen wagerelned. Ez még ingyen pénzből is könnyedén teljesíthető. Ehhez a kocka (dice) játékot ajánlanám. A minél gyorsabb szintlépéshez csináld a következőket:

 1. Kérd ki az ingyen pénzt (a fentebb leírt módon).
 2. A dice játékban (alapból ez látható, ha mégsem, akkor a képernyő bal felső sarkában, a Change Game menüponttal tudod kiválasztani a dice játékot) menj az Auto Bet fülre.
 3. Base bet size-nak állíts be 0.000003-at, vagyis 300 satoshit. A Payout mezőbe pedig írj 1.02-t. Majd nyomd meg a Start gombot.

A kockajáték során 0.000-99.999 közti eredmények jöhetnek ki a “kockadobásból”. A fenti beállításokkal minden olyan esetben nyerni fogsz, amikor a dobás eredménye 2.745-nél nagyobb lesz. Tehát az esetek többségében nyerni fogsz, hosszú távon viszont biztosan veszíteni. De ne feledd, itt most a cél a wager statisztikánk növelése, vagyis hogy minél több tétet tegyünk fel, és minél előbb kaphassunk magasabb faucet-et. A játékot természetesen játszhatod manuálisan is, illetve állíthatsz be más téteket, illetve nyerési esélyeket. Alacsonyabb nyerési esélynél magasabb a nyeremény, de ritkábban fogsz nyerni. A dobások késleltetve vannak alacsony tétnél, de minél nagyobb összegekkel játszol, annál kisebb a késleltetés.Nyerjünk kriptopénzt a cryptogames.net oldalon

Invesztálás

A kaszinóban invesztálhatsz is. Ekkor te leszel a ház, vagyis annak egy része. Az invesztálás során te beteszel egy bizonyos összegű kriptopénzt a kaszinóba, amivel növeled azt az összeget, amivel a kaszinó rendelkezik, vagyis amit ki tud fizetni a játékosoknak. Miért érheti ez meg neked? Ha egy játékos veszít, akkor a ház vagyona nő. Tehát a te befektetésed értéke is arányosan nő. Mivel hosszú távon a kaszinó mindig nyer, érdemes lehet megfontolni ezt az opciót is. Ahhoz, hogy 1-et emelkedjen a faucet szinted, 0.05 bitcoint kell invesztálnod a kaszinóba, és ezt az összeget egy ideig érdemes is bent tartanod. A nyereség nem garantált! Bármikor jöhet egy szerencsés játékos, aki nagyon sokat nyer, ekkor a befektetők veszítenek.

Barátok utáni jutalék

Hívd meg a barátaidat a kaszinóba, és kapj bitcoint a wager-ük után. Ezt a következőképp teheted meg:

 1. Az oldal jobb felső sarkában keresd meg a Your Account menüt, majd válaszd ki a Rewards menüpontot. Ekkor megjelenik egy új ablak.
 2. Az Invite a friend fül alatt találod a saját referral linkedet. Ezt küldd el a barátaidnak. Ha regisztrálnak a kaszinóba, a wagerük után kriptopénzt kapsz.
 3. A barátok utáni jutalmat az Invite a friend menüpontban a Credit all earnings gombbal kérheted.

Az első szint teljesítéséhez 0.001 BTC-t kell kapnod az alád beregisztrált játékosok után. Ez néhány aktív taggal elég hamar elérhető.

Chat üzenetek száma

A chat üzenetek száma. Bal oldalt, alul találod a chat-et. Angol, és nemzetközi között választhatsz. Fontos, hogy szintlépés szempontjából, csak az angol chaten írt üzenetek számítanak. Mivel ennek köze van a jutalmazáshoz, elég szigorú chat szabályok vannak. Például, hogy az angol chatben csak angolul szabad írni (az international-ban írhatsz magyarul is). Nem szabad 1 szavas, vagy csak szmájliból álló üzeneteket írni, kölcsönt kérni stb. Chatelés előtt mindenképp olvasd el a hivatalos szabályokat, amiket az oldal legalján, a Chat Rules alatt találsz.

Az első szint eléréséhez 800 chat üzenet szükséges, és a másodikhoz is csak 1500. Ha jó a chaten a társaság, ez akár egy hónap alatt is teljesíthető. Egyébként érdemes aktívnak lenned a cheten, mert az aktív, és tartalmas üzeneteket író játékosok rendszeresen jutalomban részesülnek (némi kriptopénzt kapnak).

Lojalitás

Az oldalon töltött aktív napok száma. Ezt a legkönnyebb teljesíteni, mindössze annyit kell tenned, hogy minden nap bejelentkezel az oldalra, és már nő is egyel. Az első szintet 30 nap után érheted el.

Az utolsó két tétel, vagyis a chat üzenetek száma, és a lojalitás az összes kriptopénz faucet szintjét növeli, míg a többi tétel csak azét a kriptopénzét, amivel elérted az adott célt. Tehát például ha elérted az 1-es szintű wager-t (0.5 BTC) bitcoinnal, akkor magasabb bitcoin faucetet fogsz kapni, de ez pl. a dogecoin fauceted szintjét nem befolyásolja.

Az crypto-games oldalán jelenleg 7 különböző játékkal lehet próbálkozni. Ezek többsége eléggé ismert kaszinójáték, ezért a cikkben nem részletezném a játékszabályokat. Ha nem ismered valamelyik játékot, playmoney-val kockázatmentesen kipróbálhatod, illetve minden játékhoz tartozik egy leírás is, amit a How to play menükben érhetsz el. Mindenkinek sok szerencsét a játékhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük