Az okos befektetők tudják miért MOST a legjobb pillanat a blokklánc befektetésekre

A mega-befektetési intézmények és az okos befektetők már tudatos és kiszámított döntéseket hoznak arra, hogy a portfóliójukat a blokkláncra transzferálják. A pénzügyi szakértők megállapítása szerint a befektetők bizalma a blokklánc iránt üstökösszerűen nő és erre a legjobb mutató, a növekvő blokklánc befektetési kedv.

Néhány statisztika

42.8%: Ennyi a blokklánc szektor várható bővülése évenként 2022-ig bezárólag, közben tovább fog gyorsulni a blokklánc elfogadottság a pénzügyi tranzakciók és a határokon átnyúló fizetések terén.

3x: A blokklánchoz kapcsolódó LinkedIn munkaajánlatok száma egy év alatt megtriplázódott. A vállalatok kétségbeesetten kutatják a blokklánc fejlesztőket és ennek érdekében képzési központokat alapítanak, kiszerveznek és akár még az egyetemi padokból is kikapkodják a jelentkezőket.

Miért most a legjobb idő a blokkláncba fektetni?

Hamarosan itt a SEC szabályozás és nagyon pozitív hatással lesz a piacokra

Itt az idő, hogy egy sokkal szabályozottabb ICO szektor formálódjon. Az értékpapírba fektetés azt jelenti, hogy egy vállalatba fektet a befektető és profitot vár el mások munkájáért cserébe. Az értékpapír tokenek jelentik a vállalati részesedés új formáját. A SEC világosan megmondta, a kriptopénzek többségére az értékpapír szabályok vonatkoznak, beleértve a kriptotőzsdéken történő kereskedést is. A szabályozás segít megvédeni a gyanútlan és tapasztalatlan ICO fejlesztők és okos befektetők érdekeit a visszaélésektől. A szabályozás bizalmat kelt a blokklánc technológiában és közben csökkenti a jogi kockázatokat mialatt nagyobb legitimitást és élettartamot ad a szektornak.

Kriptopénz kereskedelem 24/7/365

A pénzügyi intézmények és Wall Street 5 napon keresztül nyitva egészen péntek délután 16 óráig (Amerikában). Ezzel szemben a kriptotőzsdék soha nem zárnak be. A 24/7/365 elérhetőség és a kereskedési kapacitás egy alapvető igény a modern társadalmakban akkor, ha való világi kihívásokat kell megoldani és pillanatok alatt kell döntéseket hozni.

Hagyományos befektetések kockázatosabbak és a növekedési ráta is alacsony

Mialatt a hagyományos pénzügy egyre véresebb versenyterep és egyre kisebb tortán kell osztozni, addig a kriptopénz piac kirobbanó növekedéseket produkál. A korai kezdés a szektorban azt jelenti, hogy sokan a zéró kezdeti óra közelében szállnak be és óriási növekedési rátát tudnak realizálni. Könnyebb lesz sikereket elérni a piacra lépéskor, ahelyett hogy olyan piacokon próbálkoznának, ahol a profitokat már kisajátította néhány oligarcha, bank vagy monopólium.

Automatizált szolgáltatások a blokkláncon

Az értékpapír tokenekkel a kibocsátók okos szerződéseket használnak azért, hogy szoftverekkel automatizálják a közvetítő szolgáltatók funkcióit. Ez nem jelenti, hogy az összes ügyvéd nyugdíjba vonulhat, de azt, hogy a feladatuk a tanácsadás lesz és semmi más. A tranzakciók szinte azonnaliak és a díjak is elhanyagolhatóak.

A kriptobefektetések növekedési lehetősége láttán lefagy az agyunk

A kriptobefektetések terén elérhető növekedési potenciál és lehetőségek nagysága a következő 10 évben leírhatatlan! Nagyon szűk látókörű döntés lenne, ha csak simán elsétálnánk egy ilyen típusú növekedési potenciál mellett.

Top kriptopénzek megtérülése

Az okos befektetők diverzifikálnak

A Blockchain Developers CEO-ja a következőt nyilatkozta: “A kriptopénzek segítenek diverzifikálni az eszközosztályokat ami különösen hasznos azon országoknak, melyek hiperinflációtól szenvednek, mint Venezuela és Zimbabwe.”

Medvés kriptopiac

A kripóárfolyamok nagyot korrigáltak 2018-ban. A medve piacok során a befektetők a 2017-es árszintek töredékéért tudnak coinokat vásárolni. Ártörténeti szempontból a bitcoint soha nem veszített egy korrekció során többet, mint a 80%-a és eddig 7 alkalommal kúszott fel új rekordszintekre. A legtöbb altcoin ugyanezt a trendet folytatja és nehéz nem elképzelni, hogy nem lesz ugyanez a helyzet az elkövetkező hetekben, hónapokban.

Végső szó

A MOBU egy az ICO csapatokra tervezett platform és infrastruktúra, amin olcsón és vonatkozó szabályoknak megfelelve tudnak értékpapír tokeneket kibocsátani. A MOBU egyben védi a befektetőket bizalmat kreálva az ICO projektek és a befektetők között mivel platformja SEC-szabályozott befektetési platform. A MOBU segít az ICO forrásgyűjtési ökoszisztéma biztonságosabbá tételét!

A MOBU jelenleg futó ICO-jából már csak 10 nap van hátra, eddig mintegy 3 000 000 dollárt gyűjtött a csapat.

Honlap: https://mobu.io

Telegram: https://t.me/mobuCHAT

Twitter: https://twitter.com/MobuICO

Facebook: https://www.facebook.com/MobuICO

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.