OmiseGO (OMG) airdropot indít a Coinbase a 2017-ben elmaradt után

Köztudottan a Coinbase váltó és tőzsde hosszú ideig csak nagyon kevés digitális eszközt támogatott, majd jött a tél és sorra elkezdett listázni minden komolyabb tokent. Ennek elsősorban az Ethereum hodlerek örülhetnek.

Jordan Spence által megosztott képernyőkép szerint a Coinbase OmiseGO (OMG) tokeneket kezdett osztani mindazoknak, akik 2017. július 7-én ETH-et birtokoltak a váltón. Ez volt az a nap, mikor az OmiseGO ingyen OMG osztogatott az ETH tulajdonosainak, ám akkor a Coinbase még nem támogatta azt. Így is maradt ez év május 21-ig, mikor listázták.

A képernyőkép szerint a Coinbase fiókkal rendelkezőknek nem kell semmit se tenni, automatikusan allokálta a váltó az OMG tokeneket a tárcáikba. Hogy eddig hányan kaptak OMG-t, még kérdéses.

Az OmiseGO május 14-én került fel a Coinbase Pro profi kereskedőkre méretezett váltóra, majd ahogy lenni szokott, egy héttel rá vezették be a retail Coinbase-en. A 14-kei bevezetés után kisebb rali bontakozott ki az OMG/USD piacán 190%-kal magasabbra lökve az árát. Azóta szelídült, de még mindig bőven 1$ fölött az árfolyama. Szintén friss a hír, a Binance.us szintúgy listázta a tokent a napokban.

Korábbi OmiseGo cikkek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.