Az Opera beépített kriptopénz tárcát tartalmazó mobil böngészőt tesztel

Az Opera olyan mobil böngészőt tervez piacra dobni, amely beépített kriptopénz tárcát tartalmaz.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Beépített kriptopénz tárca a mobil böngészőben

Böngészők harcaAz Opera honlapján, egy blog bejegyzésben közölte a hírt, hogy jelenleg folynak a tesztek egy új mobil böngésző kapcsán. Az új Opera böngészőjét Android op rendszereken lehet majd futtatni, mely tartalmazza majd az Ethereum Web3 API-ját is. Ezáltal pedig egy beépített kriptopénz tárca lesz elérhető a mobil böngészőben. Jelenleg privát béta tesztelés alatt áll a termék és meghívásos alapon lehet csatlakozni a teszt közösséghez.

Az új böngésző elterjedésével pedig új lehetőségek nyílnak a kriptopénz felhasználók számára. Nem kell ugyanis majd web alapú tárcákat vagy kiegészítőket telepíteniük, ha kriptopénzzel kapcsolatos tranzakciókat végeznek. Mostantól ez közvetlenül is elérhető lesz majd a tervek szerint az Opera mobil böngészőjéből.

A bejelentésnek különösen a decentralizált applikációk (dapps) fejlesztői örülhetnek. Ugyanis ezáltal nem csak a kriptopénz tárcák előtt nyílik meg a piac a mobil felhasználók felé, hanem a dapp-ok is még inkább terjedhetnek. A mobil böngésző ugyanis sokkal könnyebben tud majd kommunikálni ezekkel az applikációkkal a mostani megoldásokhoz képest.

Charles Hames, az Opera vezető termék fejlesztője az alábbiakat emelte ki a bejelentés kapcsán:

„Erősen hiszünk abban, hogy a ma ismert web a jövő decentralizált internetének az alapja. A Web 3.0 implementálásával szeretnénk hozzájárulni az internet további fejlődéséhez.”

A Web 3.0 a jövő

A Web 3.0 kifejezést sokan használják a decentralizált internet fogalmának összefoglalására. Magába foglalja a decentralizált blokklánc technológia alkalmazását, mely lehetőséget teremt a peer-to-peer hálózatok és webes applikációk elterjedésére.

Számos decentralizált applikációt fejlesztettek ki már az utóbbi időben, melyek teljes egészében a Web 3.0 böngészőket használják.

Ami az Opera új mobil böngészőjét illeti, a gyakorlatban ez annyiban fog látszani, hogy a böngésző egy felhasználó barát felületen keresztül teszi elérhetővé a meglévő dapp-ok funkcióit. Az új böngészővel pedig megnyílik a kapu a Web 3.0 szolgáltatások előtt, hogy még több felhasználóhoz jussanak el a jövőben.

Emellett a lépés pedig egyértelmű üzenetet képvisel: az Opera szeretné, hogy a könnyebben elérhetőek lennének a kriptopénzek és a blokklánc technológia a felhasználók részére.

***FIGYELEM! A Ledger Blue offline walletet kivonják a forgalomból és csak a vállalati ügyfelek számára lesz kapható! Az utolsó 10 000 darabból még vásárolható 229$ dollárért.***

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.