Összeomlik a piac!? Mikor térnek vissza a főbb altcoinok?

A Bitcoin legutóbbi hanyatlása hatalmas mennyiségű pozíció likvidálását eredményezte. A piac visszaesése miatt mindenki kíváncsi, hogy mikor térnek vissza a nagyobb altcoinok. Ezekben a viharos időkben a piaci trendek megértése fontosabb, mint valaha. Az olyan tényezők mellett, mint a piaci volatilitás és a befektetői bizalom, ezeknek a ciklusoknak a megértése fényt deríthet a piac összeomló megítélésére.

BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelképe az ingadozó kriptotérben

Jó ötlet lehet az előértékesítési tokenek vásárlása, mivel immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árat egy bizonyos szintre szorítják. A kiszámíthatóság az értékesítés előtti projektek, például a BlastUP egyik legfontosabb előnye.

A BlastUP a Blast első indítópultja, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozamot kínál az ETH-en és a stabil érméken. Az értékesítést követő néhány hónap alatt ez a platform már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat mond a hozzáértő befektetők körében szerzett széles körű elismertségéről.

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza már folyamatban van, amely megfelelő esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessen be egy ígéretes eszközbe. Jelenleg a token ára 45%-kal alacsonyabb a jövőbeni tőzsdei árához képest, így most van a legalkalmasabb pillanat beszállni az előértékesítésbe.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokent 45%-os kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Azok, akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely kiosztja az ingyenes tokenek egy részét. Emellett extra jutalmakat is szerezhetnek a tétekkel, és részt vehetnek a többszintű IDO indításokban is.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy egy robusztus közösséget hozzon létre a Blast ökoszisztémán, ahol mindenki részesül a kölcsönös növekedésből. Az AI és a Web3 eszközök kombinálásával a BlastUP ambiciózus terveinek célja, hogy valóban kifizetődő és biztonságos környezetet teremtsen a DApps gördülékeny elindításához.

A BlastUP felfelé ível, és a közösség központú hangulattal és innovációval az induló kriptovállalkozásokat segíti. Hamarosan a Blast ökoszisztéma fő központjává válik, nagy tervekkel rendelkezik egészen 2026-ig. A BlastUP hamarosan felrázza a kriptovaluta piacot, szóval szállj fel még, mielőtt ez a rakétahajó nélküled szállna!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd be a helyed a BlastUP indításakor! <<

Solana ára meghaladta a 181 dollárt, a kilátások továbbra is pozitívak a kockázatok ellenére

A Solana legújabb, 181 dolláros ára azt sugallja, hogy nyüzsög az altcoin piaca. Ahogy emelkedik, túllépve a második ellenállási szintet 160 dollárnál, ez a növekedés akadálytalanul folytatódhat ahogy az optimizmus kitart. A mozgóátlag konvergencia divergenciája (MACD) és az egyszerű mozgóátlagok (10 napos és 100 napos) mind vételi jelet mutatnak, támogatva a bikapiaci kilátásokat. Ha ez az emelkedő trend továbbra is fennáll, a Solana árfolyam célja jóval túlszárnyalhatja a legközelebbi, 143 dolláros ellenállási szintet.

Bár a Solana lendülete most megállíthatatlannak tűnik, nem árt az óvatosság. A legközelebbi ellenállási szint feletti árak jó környezetet teremthetnek a nagyobb volatilitáshoz is. Ezenkívül mind a relatív erősségi index (RSI), mind a sztochasztikus mérőszám semlegességet mutat, utalva az esetleges váratlan lépésekre. Ha a lendület visszaesik, az árfolyam lefelé ívelhet a legközelebbi 101 dolláros támaszszint felé. Sőt, esetleg még lejjebb a második, 76 dolláros támaszszint felé. Ez rövid távon jelentős potenciális visszahúzódások kockázatát jelzi.

Cardano lehetséges növekedésének és jövőbeli ellenállási szintjének elemzése

Rövid távon a Cardano jelenlegi 0,62 dolláros ára a legközelebbi 0,52 dolláros támogatási szinthez áll közel, azonban már a második 0,38 dolláros támogatási szinthez is közelít. Egy új stabilcoin hozzáadása felkeltheti a befektetők érdeklődését, esetleg közelebb hajthatja az árat a legközelebbi 0,75 dolláros ellenállási szinthez. Mindazonáltal, ha a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladási jelet mutat, bizonyos óvatosság szükséges lehet.

Hosszú távon a Cardano ökoszisztémájának megerősítéséhez egy adag optimizmusra van szükség. A 100 napos egyszerű mozgóátlag a vételi jelet sugallja, ami a 0,85 dolláros második ellenállási szint már annak túllépésére utal. De az olyan mutatók, mint az RSI és a Sztochasztikus RSI, semleges tartományban vannak, ami miatt a lehetséges árstabilitás, szemben áll a jelentős kiugrássokkal. Kulcsfontosságú tehát a kiegyensúlyozott álláspont mérlegelése a növekedési lehetőségek és kockázatok tekintetében.

Következtetések

A jelenlegi ingadozásokkal és bizonytalanságokkal teli környezetben az olyan nagy altcoinok, mint a Solana SOL Price SOL Price , a Cardano és az XRP XRP Price XRP Price , a potenciális növekedés jeleit mutatják. Ez némi reményt ad a piac közelmúltbeli felfordulása ellenére. A BlastUP azonban kiemelkedik egy figyelemre méltó értékajánlattal és egy olyan koncepcióval, amely mélyen integrálódik a Blast ökoszisztémába. Lenyűgöző víziójának és sikeres előértékesítésének eredményeként a BlastUP nemcsak lenyűgöző potenciált mutat, hanem megszilárdítja pozícióját a kriptovaluta tér egyik legígéretesebb projektjeként.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***