Íme öt altcoin, amelyek a Solanatól jobb nyereséget hozhatnak 2024-ben!

A bikapiac és az altcoin szezon bármikor beindulhat. Az általános piaci helyzet jelenleg nyugodt, de ez az emelkedés előtt változhat. Sok altcoin továbbra is alacsony áron van, és készen áll a jelentős emelkedésre, amint a piac növekedési fázisba lép. Ebben az izgalmas helyzetben bizonyos altcoinok jelentős figyelmet kapnak. A reflektorfény gyakran a Solanára irányul, de vannak újabb szereplők a kripto térben, amelyek 2024-ben felülmúlhatják azt. Ez a cikk öt olyan altcoint vizsgál, amelyek jelentős árnövekedési potenciállal rendelkeznek. A befektetők és az érdeklődők egyaránt kíváncsiak, melyek ezek az ígéretes coinok, amelyek látványos növekedés előtt állnak. Tarts velünk, hogy megismerd ezeket a nagy potenciállal rendelkező digitális eszközöket, és hozz tájékozott döntéseket, ahogy a piac felélénkül.

A CYBRO egy kripto bálna radarján, ahogy az előértékesítés közelít az 1 millió dollárhoz

A CYBRO egy új platform, amely a Blast blokklánc hozamtermelő potenciálját maximalizálja. A Blast arról ismert, hogy jobb hozamokat kínál az Ethereum (ETH) és a stabilcoinok esetében, mint más hasonló megoldások. A fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak teljes mértékben kihasználni ezt a lehetőséget.

Jelenleg a CYBRO előértékesítésben 0,025 dollárért kínálja a tokenjeit, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeni ár. Ez 140%-os potenciális megtérülést kínál. Július 15-ig tovább növelheted kereseted a CYBRO ajánlóprogramján keresztül, amely akár 12% jutalékot kínál az ajánlott token vásárlásokból, heti USDT kifizetésekkel. Ahogy a CYBRO előértékesítése közelít az 1 millió dollárhoz, a pletykák szerint egy kripto bálna nagy mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat. Az előértékesítésben a teljes token mennyiség csak 21%-a érhető el, és körülbelül 25 millió már elkelt.

>>> Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg teheted – A készlet korlátozott! <<<

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos előnyben részesülnek, beleértve a staking jutalmakat, különleges airdropokat, vásárlási cashbackeket, alacsonyabb kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy támogassa a kripto növekedést különféle befektetési stratégiákon keresztül a Blast ökoszisztémán belül és azon túl. Ezek a stratégiák a konzervatívtól a magas hozamú befektetésekig terjednek. A platform az eredmény maximalizálására összpontosít hatékony kripto tranzakciók révén. A jövőbeli frissítések között szerepel az AIBroker chatbot által segített befektetésekhez és az Egykattintásos Befektetés funkció a hozamok optimalizálására a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyek (CeFi) integrációjával.

>>> Növeld Kripto Portfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST és célozd meg az akár 140%-os hozamot a jövőben! <<<

NEAR: A következő nagy durranás a kriptovilágban óriási növekedési potenciállal

A NEAR egy gyors és skálázható blokklánc platform, amely a decentralizált alkalmazások számára készült. Innovatív technológiát használ, hogy a tranzakciók szupergyorsak és költséghatékonyak legyenek. Növekvő közösségével és erős csapatával a NEAR egyre nagyobb figyelmet kap. Sokan úgy vélik, hogy vezető szereplővé válhat a kripto világban. A jelenlegi piaci ciklusban a NEAR vonzó a robusztus technológiája és a magas hozam potenciálja miatt. Érdemes figyelni ezt az ígéretes coint, mivel vezető szereplővé válhat a következő altcoin szezonban.

APT: Új horizontokat nyit az altcoint boom-ban

Az APT gyorsan felkelti a kripto rajongók figyelmét. Az APT gyorsaságra és hatékony tranzakciókra összpontosítva készült, amely célja a folyamatok egyszerűsítése és a díjak csökkentése. A mögötte álló technológia forradalmasíthatja a tranzakciók lebonyolítását, amely kiemeli a zsúfolt altcoin piacon. A növekvő érdeklődés és az erős alapok mellett az APT vonzónak tűnik a jelenlegi piaci ciklusban, kihasználva az altcoin szezon lendületét.

OP: A kriptovilág feltörekvő csillaga jelentős növekedésre készül

Az OP nagy hullámokat kelt a kriptovilágban. Ez a token az Optimism projekt része, amelynek célja az Ethereum tranzakciók gyorsítása és olcsóbbá tétele. Az OP egy layer-2 skálázási megoldást használ, amely csökkenti a díjakat és növeli a hatékonyságot. Sokan úgy vélik, hogy ez az Ethereum skálázásának jövője, ami rendkívül vonzóvá teszi. Ahogy a kriptopiac optimista, és az altcoinok egyre nagyobb figyelmet kapnak, az OP kiemelkedik ígéretes befektetésként. Technológiája és növekvő elfogadottsága jelentős potenciált sugall, így a jelenlegi piaci ciklusban az OP valóban vonzónak tűnik.

Összegzés

A NEAR, APT és OP rövid távon kisebb potenciállal rendelkeznek, mint a CYBRO, ami egy innovatív kereseti marketplace a Blast blokklánc technológiáját használva. A CYBRO első kiadása 2024 második negyedévére várható, ami egyedülálló lehetőséget kínál. Korai befektetők kedvező feltételekkel léphetnek be a projektbe a CYBRO token előértékesítésével. Ez stratégiai előnyt biztosít, megteremtve a lehetőséget a jelentős nyereségre, ahogy a bikapiac folytatódik.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***