Öt memecoin, amely robbanásszerű növekedésre számíthat a piaci visszaesés után

A kriptovaluta piac mind a magas, mind a mély pontjait megélte, és a nemrégiben bekövetkezett jelentős visszaesés után a befektetők a következő nagy emelkedést várják. A robbanásszerű növekedésre esélyes jelöltek között néhány memecoin is szerepel. Ezek a laza hangvételű tokenek gyakran hatalmas támogatottságot élveznek, ezáltal hirtelen értéknövekedést érhetnek el. Ez a cikk öt olyan érmét mutat be, amelynek nagy potenciálja van arra, hogy a piac helyreállása után jelentősen megugorjon az értéke, izgalmas lehetőséget kínálva azoknak, akik a közelgő trendekből szeretnének profitálni.

CYBRO előértékesítés: Az első jövedelemszerző piactér a Blast-on

A CYBRO egy egységes piacteret indít a folyamatos kriptovaluta jövedelemszerzés érdekében, kiaknázva a Blast blokklánc újításait. A platform, amely 2024 második negyedévében indul, előértékesítést kínál korai befektetők számára, vonzó belépési feltételekkel.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja saját tokenjeit, darabonként csupán 0.020 dollárért, ami elképesztő, 66%-os kedvezmény. A token birtokosai elsőbbségi hozzáférést élveznek a piactéri szolgáltatásokhoz és különféle bónuszokhoz a fokozott jövedelemszerzési élmény érdekében.

A CYBRO lehetőséget kínál a növekedésre különböző befektetési alapokon keresztül, amelyek a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig terjednek, mind a Blast ökoszisztémán belül, mind azon túl. Az elsődleges cél a hozamok maximalizálása egy felhasználóbarát felületen hatékony kriptotranzakciók révén. A tervezett jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot által segített befektetésekhez, valamint az Egykattintásos Befektetés, amely a DeFi és CeFi integrációján keresztül optimalizálja a hozamokat.

A letétbe helyezés mellett a CYBRO tokenek további előnyöket is kínálnak, mint például a részvétel kizárólagos Airdrop akciókban, piactéri kedvezmények, alacsonyabb kereskedési és hitelezési díjak, valamint hozzáférés a platform saját biztosítási programjához.

A CYBRO token széleskörű funkcionalitása hozzájárul ahhoz, hogy a token már a generálási eseménye, a Token Generation Event (TGE) után növelje értékét, ami 2024 harmadik negyedévében várható. Ez különösen előnyös lehet azok számára, akik az előértékesítési szakaszban vesznek részt.

>> A CYBRO előértékesítése MOST élőben <<

Dogwifhat (WIF) áringadozások a piaci bizonytalanság közepette

A Dogwifhat (WIF) ára mostanában sokat változott. Jelenleg 2,32 és 3,27 dollár között mozog. Bár egy héten belül körülbelül 19,59%-kal csökkent,  egy hónapon belül pedig 46,91%-kal esett, az elmúlt hat hónapban viszont 87,80%-kal nőtt. Az ár hullámzó, de nem mutat egyértelműen sem felfelé, sem lefelé. Valamivel az elmúlt 10 és 100 napos átlagok alatt van. A coin jelenleg semleges pozícióban van, nem mutat egyértelmű vételi vagy eladási jeleket.

A Pepe ártrendje és kilátásai

A Pepe (PEPE) coin jelenleg 0,00000593 és 0,00000849 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ára körülbelül 18,76%-kal esett, az elmúlt hónapban pedig majdnem 28,47%-kal csökkent. Azonban az elmúlt hat hónapra visszatekintve a PEPE jelentős növekedést mutatott, 476,47%-kal ugrott meg. Az ármozgás jelenleg a normál tartományban van, nem mutat erős impulzív vagy korrekciós jellemzőket. Az egyszerű mozgóátlagok arra utalnak, hogy az érme stabilizálódhat, és az RSI és sztochasztikus értékek azt jelzik, hogy sem túlvásárolt, sem túladott. Az ár jelenleg a legközelebbi ellenállás – 0,00000977 dollár – és az első támogatási szint – 0,00000465 dollár – alatt van, így az érme konszolidálódhat, mielőtt bármilyen jelentős ármozgás bekövetkezne.

A Bonk árának mozgása és előrejelzése

A Bonk érme ára mostanában egy szűk tartományban, 0,00002 és 0,00003 dollár között mozog. Az elmúlt héten az érme majdnem 13%-ot veszített értékéből, az elmúlt hónapban pedig 23,2%-kal csökkent. Azonban ha visszatekintünk hat hónapot, az érték több mint 3080%-kal nőtt. Az érme jelenleg az ellenállás – 0,00003 dollár – alatt és a támogatás – 0,00001 dollár – felett cserél gazdát. A mozgások inkább korrekciós jellegűek mostanában, mivel az RSI és sztochasztikus értékek nem mutatnak erős lendületet. Ha ez a trend folytatódik, várható, hogy az ár a jelenlegi szintek körül marad, vagy enyhén változik a piaci hangulat változásainak függvényében.

A Shiba Inu (SHIB) árának mozgása és előrejelzése

A Shiba Inu (SHIB) ára ingadozik, jelenleg 0,000023 és 0,00003 dollár között van. A coin ellenállási szintje 0,00003 dollárnál, míg támogatási szintje 0,00002 dollárnál található. Az elmúlt héten az ára 21,84%-kal esett, az elmúlt hónapban pedig 31,74%-kal csökkent. Azonban ha a hosszabb, hat hónapos időszakot nézzük, a SHIB 167,13%-kal nőtt. Az ármozgások egy korrekciós szakaszt jeleznek, a jelenlegi adatok pedig rövid távú gyengeségre utalnak a lefelé irányuló nyomás miatt.

Következtetés

Bár a WIF, PEPE, BONK és SHIB memecoinok gyors profitra vágyó befektetők körében eleinte érdeklődést válthatnak ki, rövid távú kilátásaik nem mindig állnak arányban a körülöttük kialakult felhajtással. Ezzel szemben a CYBRO egyedülálló piacterével tűnik ki a Blast blokkláncon. A platform izgalmas lehetőséget kínál, különösen az első megjelenése kapcsán, amelyet 2024 második negyedévére terveznek. A korai befektetők számára lehetőség nyílik, hogy a CYBRO token előértékesítésével már a kezdetektől részt vegyenek a projektben, ami a platform elterjedésével és fejlődésével jelentős hozamokat garantálhat.

Weboldal: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***