Outer Ring MMO: június 28-án jelenik meg az Early Access Pre-Alpha verzió

A várakozás hamarosan véget ér az Outer Ring közösség tagjai számára, akik már nagyon várták az MMORPG megjelenését. Most itt a lehetőség, hogy játékosok bizonyítsanak és megkapják a várva várt jutalmat.

Ebben az Early Access Pre-Alpha verzióban a játékosok kipróbálhatják képességeiket, létrehozhatják és elmenthetik profiljukat, valamint testre szabhatják karaktereiket. “Alig várjuk, hogy a játékosok megtapasztalják az izgalmakat és kalandokat, amelyeket az Outer Ring MMO-ban teremtettünk számukra.” – nyilatkozta Daniel Valdés vezérigazgató.

 

A játékosoknak lehetőségük lesz PvP multiplayer csatákban is részt venni, ellenségekkel harcolni, feltérképezetlen területeket felfedezni, és társaikkal együtt bejárni Great Silver City utcáit. “Izgatottan várjuk, hogy ezt a harci arénát és MMO-élményt a játékosainknak is megtapasztalják.” – mondta Valdés.

Bár ez egy pre-alfa verzió, a fejlesztők ígérik, hogy szórakoztató játékélményt nyújtanak a közösségnek, miközben értékes visszajelzéseket gyűjtenek tőlük. “Nagyra értékeljük a közösségünk és partnereink támogatását, akik lehetővé teszik ezt a projektet.” – emelte ki Valdés.

Az Outer Ring MMO csapata további újdonságokat fog megosztani a közösséggel a DevUpdates-en keresztül, és hamarosan elárulják, hogyan lehet hozzáférni az Early Access verzióhoz.

Csatlakozz a kalandhoz az Outer Ring MMO-ban, és légy része egy olyan közösségnek, amely a következő 10-15 évben is játszani fog az újabbnál-újabb verziókkal .

További információkért látogass el az Outer Ring MMO weboldalára és közösségi média csatornáira.

Kapcsolat: Daniel Valdés
Email: [email protected]
Honlap: www.outerringmmo.com
Közösségi média: @outerringmmo

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***