Outer Ring sci-fi MMORPG és metaverzum korai hozzáférést nyújt a játék befektetőinek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az Outer Ring célja, hogy megváltoztassa a blokklánc játékok domináns narratíváját, nagyobb hangsúlyt fektetve a játékosi belső gazdasági dinamikájára, a tapasztalatszerzésre és a metaverzum kiépítésére. A játék folyamatosan fejlődik, egyedülálló játékosélményt nyújtva tele meglepetésekkel és fordulatokkal. Ezenkívül a befektetők profitálhatnak a csapat által meghatározott különféle finanszírozási mérföldkövekből.

Az Outer Ring egy fejlesztés alatt álló sci-fi MMORPG kiterjedt karakter háttértörténetekkel és kiegészítő sztoriszálakkal, valamint egy fejlett tokenalapú gazdasági rendszerrel. Ebben a mélyűrben játszódó MMO-ban a játékosok öt faj és három frakció közül választhatnak a galaxis erőforrásainak felügyelete érdekében. Az élmény úgy fog változni a játékban, ahogy a játékosok irányítják a gazdaságot. Ezentúl az Outer Ring hosszú távra tervez, és a fejlesztők az idő előrehaladtával új meglepetéseket ágyaznak az űrsztoriba.

Az Outer Ring play-to-earn koncepciója egyesíti a való világi gazdasági dinamikát egy újonnan alakuló virtuális univerzumban. A játék egyes részei, mint koncertek, események és minijátékok VR-kompatibilisek lesznek, de ettől függetlenül VR-szemüvegek nélkül is elérhetőek lesznek. A VR-kompatibilitás még mélyebb játékélményt fog kínálni ezáltal téve az Outer Ring játékot részletgazdagabbá, a környezetét valósághűvé.

Az Outer Ring alapjátéka az Ultimate Online-ban és a Meridian 59-ben található régi rendszereket ötvözi újabb koncepciókkal, mint például a blokklánc technológiával és az NFT világával. A spanyol fejlesztőcsapat számára az MMO-k jövője azt jelenti, hogy az Outer Ring minden típusú játékosnak, akik érdeklődnek a metaverzum reálgazdasági és blokklánc-alapú ígéretei iránt. A játéknak három kulcsfontosságú pillére van: a kiterjedt lore, a készségeken alapú tevékenységek és magas szintű közösségi kitettség.

banner

Az Outer Ring tesztelése iránt érdeklődő játékosok projektbefektetőkké válhatnak, és ezáltal hozzáférhetnek egy privát buildhez a weboldal támogatói zónájában. A Windex Technologies – a Manic Panda Games videojáték-részlegét létrehozó technológiai vállalat – eddig 1.5 millió eurót fektetett be az Outer Ringbe. A Nexxyo Labsszal közösen a csapat egyben további befektetőket keres a play-to-earn sci-fi játék jövőbeli fejlesztésének finanszírozására.

A befektetők a play-to-earn modellből származó nyereség 40%-ában részesülnek. A Windex Technologies célja, hogy 6 000 000 eurót gyűjtsön egy privát befektetői körben, amelyet fejlesztésre, új alkalmazottak felvételére, erőforrás-beszerzésre, és a játék támogatására használandó másodlagos platformok létrehozására – beleértve piactereket és decentralizált tőzsdéket –  fordítanak.

Az érdeklődők első körben fiatpénzben vagy kriptovalutákban fektethetnek be, miután átestek a KYC személyazonosításon és elfogadták a felhasználási feltételeket. Minden profitból számazó szétosztás a befektetők között negyedéves auditnek lesz kitéve a számadatok validálása érdekében, a bevételi eredmények a weboldalon is publikálásra kerülnek.

A második befektetési körben a fejlesztőcsapat hozzáférést biztosít a Galactic Quadrants (GQ) tokenhez, amely az Outer Ring szavazati tokenje. A token 0,05 dollárért értékesíti a tokeneket és mintegy 5 000 000 eurót kíván összegyűjteni.

A játékosok és a befektetők egyedülálló élményre számíthatnak az Outer Ring metaverzumában. Az élmény többek között különböző projektpartnereknek köszönhetően válik lehetségessé, amik közül kiemelendő a DEXTools, az AVStar Capital, a DreamBoat Capital, a PlayTheGame Agency, a Leit Motiv, a JobAndPlay, a Str3dium, az Ethichub, a Sierra Blockgames és még sokan mások. A partnerek közösen segítik a Windex Technologies-t és a Nexxyo Labs-t abban, hogy egy egyedülálló sci-fi MMO-t prezentáljon a tömegekhez számára, és hogy még több játékost megismertethessen az izgalmas play-ro-earn blokklánc alapú játékkoncepcióval.

További információk az Outer Ring MMORPG-ről

Az Outer Ring MMORPG videójáték egy fantasztikus tudományos és fantasy videójáték, aminek üzleti modelljét a play-to-earn koncepció adja és jelenleg a Windex Technologies OÜ fejlesztése alatt áll a Nexxyo Labs fejlesztőgárdájával közösen a ManiacPanda Games márkanév alatt. Egyedülálló befektetési lehetőséget jelent egy dinamikusan növekvő iparágban azzal, hogy egy nagy tapasztalattal rendelkező cég fejleszti.

A videojáték üzleti modellje FREEMIUM, illetve EARLY ACCESS minden résztvevő számára a projekt privát és nyilvános tokenértékesítéseinek különböző fázisaiban. A játék gazdasági rendszere az úgynevezett PLAY TO EARN + PLAYER DRIVEN ECONOMY-n alapul, amely lehetőséget biztosít a játékon belüli és a játékon kívüli vásárlásokra a játék weboldalába integrált DEX-en keresztül, vagy a játékosok közötti interakciók révén.

Hivatalos elérhetőségek:

Honlap: https://outerringmmo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Outer-Ring-MMO-111124460754710
Twitter: https://twitter.com/OuterRingMMO
Instagram: https://www.instagram.com/outeringmmo/
YouTube: https://www.youtube.com/c/OuterRingMMO
Reddit: https://www.reddit.com/user/OuterRingMMO/
Telegram: https://t.me/outerringofficialeng

Médiakapcsolat:

Mariangel Figueroa
https://www.linkedin.com/company/38105579
Nexxyo Labs

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.