Európa egyik legnagyobb parkolási hálózata saját kriptopénzt bocsát ki

A ParkinGo múlt héten bejelentette, hogy ICO-ba kezd és saját GOTokeneket (GOT) bocsát ki.

ParkinGo saját tokent dob piacra

A 20 éves üzleti tapasztalattal rendelkező ParkinGo parkolási hálózat múlt héten jelentette be, hogy saját tokent dob a piacra. Az ICO során GOTokeneket (GOT) bocsátanak ki majd.

A cégnek 55 parkolója van Európa szerte. A ParkinGo célja, hogy összesen 10 millió dollár forrást gyűjtsön össze. Az új tőkével a hatékonyságot és az átláthatóságot szeretné javítani a cég amellett, hogy további parkolókat nyitnának repterek és vasút állomások mellett. A befolyó összeg 45%-át az üzlet fejlesztésére és marketingre költik, 28%-ot a csapat növekedésére és további 20%-ot technológiai fejlesztésre.

A közlemény szerint a teljes token kínálat 20%-át tudják majd a hétköznapi befektetők megvásárolni. A GOTokenek további 80%-át ugyanis már az ICO előtt értékesítették. Azt azonban nem közölték, hogy a tokenek nagy részét ki vagy kik birtokolják majd.

A kibocsátott tokenek segítségével különböző juttatásokban részesülnek a befektetők, akik nem csak az árfolyam emelkedésre játszanak. A GOT érmékkel ugyanis lehetőség nyíli az elsőbbségi check-inre, garantált parkolóhelyekre. Ezen túl pedig a GOT tulajdonosok részt vesznek a jutalom rendszerben is, ahol további kedvezményekben részesülhetnek, minél többet használják a szolgáltatásokat.

Az ethereum alapú GOT érmék június 27-éig vásárolhatóak meg.