Partnerségi együttműködést kötött a Crypto.com és a Booking.com

A Crypto.com 2021-re az utazási szektor fellendülését reméli. Ezért pedig a vállalat is komoly erőfeszítéseket tesz. Január 11-én a hongkongi székhelyű kriptovaluta fizetési platform bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb szállásfoglaló oldallal, a Booking.com-mal. 

A Crypto.com és a Booking.com partnerségének köszönhetően a Crypto.com platform felhasználói jelentős kedvezményekkel foglalhatnak majd szállást a Booking.com oldalán. Azon felhasználók, akik a Crypto.com alkalmazást használva foglalnak a szállásfoglaló óriásnál, akár 25 százalékkal kevesebbet fizethetnek.

A Crypto.com azt írta sajtóközleményében, hogy azok, akik a vállalat Visa kártyájával fizetnek az utazásért, 8 százalékos pénzvisszafizetésben is részesülnek, valamint ingyenesen vehetik igénybe például a reptereken lévő LoungeKey szolgáltatást és tranzakciós díjak nélkül vehetnek fel pénzt a külföldi ATM-ekből.

A vállalat vezérigazgatója és társalapítója, Kris Marszalek azt nyilatkozta: “2020-ban a Crypto.com Visa programunknak hála a Visa Card a legelterjedtebb kártya lett és tudjuk, hogy az utazási kedvezményekkel komoly előnyökhöz juthatnak a felhasználók. A felhasználói bázisunk is növekedett 2020-ban, és ma több mint 5 millió ügyfelet szolgálunk ki a világ minden tájáról, akik 2021-ben már szívesen utaznának. Örömmel jelentjük be partnerségünket a Booking.com-mal.”

A Booking.com-on keresztül a Crypto.com felhasználói 28 millió szálláslehetőség közül válogathatnak akciós áron, továbbá egyéb kedvezményekben is részesülhetnek a Visa kártyájukat használva.

A Booking.com egyébként komoly fellendülésre számít az idei évben. Az oldal nemrég egy felmérést készített, melyből az derült ki, hogy a fogyasztók 65 százaléka szívesen utazna, bár a kiadásokra oda kell figyelnie.

Ha érdekelnek a crypto.com szolgáltatásai, akkor itt tudod letölteni az alkalmazást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük