Passzív jövedelem az Nhash felhőbányásszal

Kezdj felhőbányászni akár már 70 dollárért a legjövedelmezőbb Bitcoin felhőbányásszal, az Nhash-el.

Néhány héttel ezelőtt 20%-kal esett a Bitcoin hashrátája, ami sok elemzőt a legnagyobb kriptovaluta fenntarthatóságának megkérdőjelezésére ösztökélt. Az esés ellenére a Bitcoin bányászat iránti érdeklődés töretlen még a növekvő bányászati nehézség ellenére is.

Habár a Bitcoin a világ legnagyobb számítási kapacitással bíró hálózatává növekedett, a bányászat egyre inkább a gazdagok kiváltságává kezd válni. A Bitcoin bányászathoz technikai szakértelem, drága hardver és alacsony áramköltségek szükségesek, ami a hétköznapi ember számára nehézzé teszi a bányászatból való profitálást. A bányászok emellett alternatív kriptovaluták bányászatára mennek át és emellett erősödnek az új konszenzusú bányászati megoldások.

Az egyik legjobb megoldás a problémákra a felhőbányászat. A következő bekezdésekben elmagyarázzuk hogyan tudsz Bitcoint bányászni akár már 70 dollárért az Nhash-en keresztül, ami az egyik legjövedelmezőbb felhőbányász szolgáltató a piacon.

A felhőbányászat egy kriptovaluta bányászati megoldás, ami megosztott számítási kapacitást használ távoli adatközpontban.

Az Nhash célja, hogy bárki számára elérhetővé tegye a Bitcoin bányászatát anélkül, hogy drága hardvereket kellene vásárolnia vagy technikai tudásra szert tenni. A Bitcoin bányász rigeket a bányászcég tulajdonolja és tartja karban és a fogyasztónak csak regisztrálnia kell és vásárolnia a bányászati csomagok közül annak érdekében, hogy bányászjutalomban részesüljön a számláján.

“Az Nhash csapat legfontosabb célja mindig is a bányászat széleskörű elterjesztése volt nem csak a kriptovaluta hívők, hanem a hétköznapi felhasználók körében is, áll az Nhash honlapján.

A felhőbányász szolgáltatással a felhasználók több proof-of-work bányászcsomag közül is választhatnak. A platformon SHA-256, Scrypt és ETHASH algoritmusú érmék bányászatára van lehetőség, többek között Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Bitcoin Cash kriptovalutákéra. A szolgáltatás naponta fizet ki a felhőbányászoknak közvetlenül a bányászok külső kriptovaluta tárcájába. Az Nhash célja a kriptovaluta bányászat megkönnyítése, okos, kifizetődő és megfizethető módon.

A cél érdekében az Nhash csapata magas szaktudású mérnökökből, fejlesztőkből és bányász szakértőkből tevődik össze annak érdekében, hogy gördülékenyen fusson a bányászat mialatt a befektetőknek a lehető legjobb ajánlatokat és bányászjutalmakat biztosíthassák a felhőbányász szolgáltatásaikon keresztül.

A legolcsóbb és legjövedelmezőbb felhőbányász szolgáltatás

Az Nhash rendelkezik a legjobb felhőbányász tarifákkal a kriptovaluta szektorban, ami fontos hogy minél előbb hasznot termeljen a befektetőknek a csomag kiválasztása után. A felhőbányászat jelenleg 5 BTC bányászcsomaggal áll rendelkezésre ötféle díjjal: kezdve az egynapos 70 dolláros egynapos bányászszerződéssel. Az egynapos BTC bányászszerződés napi 3% napi jutalmat hoz a befektetőknek és mellé nem párosul karbantartási díj.

Az alternatív csomagok között találni 7 napos csomagot, amit 200 dollárért lehet megvásárolni és a fix jutalom elérheti a 6%-ot, mialatt a 14 napos bányászcsomag 600 dollárba kerül és a várható hozama 10% az adott periódusra.

nhash felhőbányász csomagok
Az Nhash különböző bányászcsomagjai (Forrás: Nhash)

Az Nh emellett úgynevezett megacsomagokat is, amik 30 naposak és 2,000 dollárért vásárolhatóak meg 25%-os várható hozammal az időszakra és 45 naposakat 5000 dollárért, ami 40 százalékos nem garantált várható hozamot kínál az adott időszakra.

Végezetül az Nhash egy új kampányt indított a felhasználószám bővítésére egy közvetítőprogram keretében, amivel a felhasználók linkjável újonnan regisztrálókat és a közvetítőpartnert 5 dollár regisztrációs bónusszal jutalmazza. A kezdő szinten a bányászok az általuk hozott új regisztráló hasherő vásárlásának 2%-át kapják (Nhash csomagba fektetve). Ez szintén egy kiváló mód a passzív jövedelemszerzésre! Ha többet szeretnél megtudni az Nhashről felhőbányász csomagjairól, látogass el a honlapjukra: https://nhash.io/?refbithu

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük