Még pár óra és lezárul a Bitnation PAT token értékesítés

A Bitnation PAT token értékesítés utolsó órái: már csak délután 16:00 óráig lehet PAT tokent venni a Bitnation honlapján.

Eközben már elérhető a Bitnation mobilos alkalmazása a Google Play áruházban és az iPhone verzió is már tesztmódban van. A mobilos alkalmazásokkal szerény becslések szerint is megtriplázza a Bitnation az állampolgárai számát és a decentralizált határok nélküli önkéntes országok alapjait fogják szolgálni (Decentralized Borderless Voluntary Nations – DBVN). A tokenértékesítés se halad rosszul, a tervezett token értékesítési cél 125%-a került értékesítésre!

A Bitnation blokklánc alapú szoftverét nemzetek – legyen szó régiekről vagy újakról – használhatják olcsóbb, de biztonságosabb közigazgatási feladatok ellátására. A platform motorja a PAT token (Pangea Arbitrázs Token).

A PAT tokennel kereskedni lehet a váltókon és a walleteken keresztül az elkövetkezendő hetekben és napokban. A cégnek már aláírt szerződése van a Bancorral, Citowise-al, és a 0x váltóval, valamint már elküldték a felvételi kérelmet a Binance, OKex, Shapeshift, Lyyke tőzsdékhez!

A Bitnation paradigmaváltást hoz a közigazgatásba

A Bitnation már eddig is számos elismerést gyűjtött be illetve az összeszokott határok nélküli csapata több mint 3 éve dolgozik a projekten:

  • UNESCO NETEXPLO 2017 Grand Prix díj,
  • a csapat tagjai és tanácsadói több millió dolláros vállalkozásokat indítottak útjára, ENSZ díjak és elismerésekkel rendelkeznek, és világrekorder ICO-kat segítettek,
  • a Bitnation folyamatosan egyeztet a kanadai, uniós, egyesült királyságbeli, dél-koreai és sok más egyéb parlament képviselőivel,
  • aktív és gyümölcsöző partneri szerződéssel rendelkezik Észtország, India és Liberland kormányával.

Mindez kombinálva azzal, hogy az aktuális kellemetlen kriptopénzpiaci és ICO krízis közepette indította az ICO-t arra enged következni sokakat, hogy a Bitnation ICO-ja EXTRÉM alulértékelt.

Még pár óra a Bitnation PAT tokenértékesítéséből, ezek után a PAT tokenek elosztásra kerülnek a befektetők ERC-20 kompatibilis walletjeibe.

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.