A Paybis váltó értékelése | BitcoinBázis

A Paybis.com egy vezető kriptovaluta kereskedési platform Európában, amely több funkciót és előnyt kínál a magyarországi ügyfelek számára is. A bitcoin és altcoin váltó az Egyesült Királyságban székel, és a holisztikus kriptovaluta kereskedési szolgáltatások nyújtására, valamint a zökkenőmentes kereskedési élményre összpontosít. Az oldal 2014-ben indult és jelenleg a világ több mint 180 országából érhető el.

A Paybis díjstruktúrája világos és átlátható, több mint 9 kriptovalutát támogat, köztük olyan jól ismert digitális eszközöket, mint a BNB, XLM, ETH, XRP, BTC és így tovább. A platform fő erőssége a zavartalan és intuitív felépítés, ami pofon egyszerűvé teszi a felhasználók számára a navigációt.

Mennyire biztonságos a Paybis?

Miután teljesítette az Egyesült Királyságban pénzügy-vállalati regisztrációra vonatkozó összes követelményt, a Paybis LTD 100%-ban legitim kriptovaluta szolgáltatóként konfirmálható. Az Egyesült Államokban a társaság a FinCen pénzpiaci regulátornál van bejegyezve, mint pénzügyi szolgáltató vállalat. Észtországban szintén regisztrálásra került, aminek értelmében a teljes Európa Unió területén fiat és virtuális pénzváltási szolgáltatásokat nyújthat.

A platform nem letétkezelői váltó révén megköveteli, hogy a felhasználók rendelkezzenek egy külső tárcával, a platform nem tárolja a felhasználói által vásárolt kriptovalutákat. Ez egyben minden potenciális eshetőséget kizár arra, hogy a felhasználók érméit hackerek ellopják a Paybisről. A privát kulcsokat a felhasználók maguk kezelik.

Újabb biztonsági funkció, hogy a Paybis ösztönzi a felhasználókat, hogy használjanak kéttényezős hitelesítést a fiókjuk biztonságának megőrzése érdekében. A kétfaktoros hitelesítés olyan, mint egy második jelszó a fiókhoz. 30 másodpercenként változó számsorról van szó, és használatához szükséges egy mobilalkalmazás, például a Google Hitelesítő.

A Paybis emellett pénzmosás elleni (AML) és ügyfélazonosítási (KYC) irányelveket is szigorúan betartatja, az előbbi segíti az illegális pénzügyi tevékenységek visszaszorítását, a második pedig gondoskodik arról, hogy az ügyfelek regisztrációkor ellenőrzési folyamaton menjenek keresztül, így szűrve az esetleges gyanús tranzakciós tevékenységeket.

Első lépések a Paybissel – regisztráció és személyazonosítás

Egy Paybis-fiók regisztrálásakor több lehetőség közül választhat. A zökkenőmentes és gyors folyamat érdekében dönthet úgy, hogy regisztrál a Facebook vagy a Google-fiókjával, ez az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb procedúra. Ha viszont nem akarja, hogy harmadik fél szolgáltató hozzáférjen fiókjához, akkor simán csak adja meg nevét és e-mail címét a regisztrációhoz.

Győződjön meg arról, hogy bejelentkezéskor érvényes e-mail címet ad meg a megerősítés megkönnyítése érdekében. A Paybis szolgáltatások használatához a felhasználóknak egy KYC ellenőrzésen kell keresztülmenniük, ami a személyazonosság és a lakcímük igazolását szükségelteti. Ezekre a csalási kísérletek megelőzése érdekében van szükség. Az ügyfeleket egyben regisztrációkor promptul arra kérik, hogy tartsák be az AML-irányelveket, így védve pénzeszközeiket a törvényellenes használattól, illetve a platform így tesz a pénzmosás és a kiberterrorizmus ellen.

A Paybis szerverei nem kapcsolódnak a nyilvános világhálóhoz, ezért garantálják, hogy az ügyfelek adatai és személyes információi titkosítva a szervereiken maradnak. A felhasználók ellenőrzési folyamata mindössze 10-20 percet vesz igénybe, tehát ennyi időre van csak szükség az első tranzakció megtételéhez, már ha megfelelően kitöltésre kerül az összes szükséges információ, és a dokumentumok képminősége is megfelelő.

Miként vásárolhat bitcoint bankkártyával vagy hitelkártyával a Paybisen?

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja a bitcoin vásárlásnak. Elegendő beállítania, hogy mennyi bitcoint szeretne vásárolni, majd a „Buy Bitcoin” (bitcoin vásárlás) gombra kattintani, majd megadni a tárcacímét, és fizetés után a bitcoinja a tárcájába kerül átutalásra. A Paybis nem számít fel jutalékot az első alkalommal, amikor bitcoint vásárol hitelkártyával.

A Paybis váltó több mint 45 nemzetközi valutát támogat. Tehát mindig az aktuális árfolyamok alapján fogja látni a kapott összeget azután, hogy megadja a bitcoin vásárlásra szánt összeget. A Paybisnél nincsenek rejtett költségek. A Paybis által meghatározott jutalékon kívül minden egyéb alkalmazott díj olyan, amelyre a Paybis szolgáltatónak nincs ráhatása (pl. banki díjak, bitcoin hálózati díj).

Bitcoin vásárláshoz szüksége lesz egy kriptovaluta pénztárcára, hogy vásárolni tudjon a Paybisen. A bankkártyával vagy hitelkártyával vásárolt bitcoint fizetés után a Paybis átutalja a megadott tárcába, ezért mindenképp győződjön meg róla, hogy egy olyan tárcacímet ad meg, amelyhez hozzáférése van mert a vásárlás után a folyamat visszafordíthatatlan. A Paybisnél fontos kihangsúlyozni, hogy a bankkártyák mellett hitelkártyával is lehet vásárolni dogecoint (DOGE), binance coint (BNB), tethert (USDT) és ethereumot (ETH), továbbá bitcoint (BTC) a hagyományos banki módszerek mellett Skrill, bankszámla és Neteller segítségével is.

A Paybis csapata | Forrás: Paybis.com

Nincs szüksége speciális felszerelésre/szoftverre bitcoin vásárláskor

Csak egy bankkártyára van szüksége. Segítségével azonnal megvásárolhatja a bitcoint és az online tárcájában tárolhatja azt. Ha azonban fontosnak tartja a maximális biztonságot, akkor használhat egy speciális szoftvertárcát is, amelyet telepíthet a készülékére. Ha pedig nagy mennyiségben vásárolna bitcoint, fontolja meg egy hardvertárca beszerzését. Segítségével offline állapotban tárolhatja bitcoinjait. Ne feledje, ez nem kötelező követelmény bitcoin vásárláskor.

A Paybis váltó előnyei és hátrányai

Előnyök

  • Magas biztonságú kriptovaluta váltó: az ügyfeleket kiterjedt személyazonossági ellenőrzésnek vetik alá még azelőtt, hogy komoly utalásokat végezhetnének a platformon. A Paybis nem tárol ügyfélletétet, vagyis a tőzsde egy nem-letétkezelő szolgáltatás. A kriptovaluta eszközök a felhasználók saját tárcájába kerül, ami gyakran biztonságosabb, mintha egy tőzsdén tartanák.
  • 24/7 ügyfélszolgálat: az ügyfelek bármikor kapcsolatba léphetnek a tőzsde ügyfélszolgálatával, ahol megfelelő orvoslatot kapnak problémáikra függetlenül attól, hogy milyen jellegű problémáról is lenne szó. A Paybis barátságos és türelmes ügyfélszolgálati csapata mindenben segít.
  • Fiat fizetések: a kriptovaluta rajongóknak, különösen a kezdőknek tetszeni fog, hogy a Paybis lehetővé teszi a felhasználók számára a hitel- és bankkártyás kriptovaluta vásárlást, a banki átutalás mellett.
  • Gyors kifizetések: a Paybis váltónál a lehívások gyorsak és következetesek.
  • Felhasználóbarát felület: a platform csak az alapvető funkciókat és gombokat használja. Egyszerűen és célirányosan tervezték a felhasználó számára.

Hátrányok

  • Kevés kriptovalutát támogat
  • Egyes amerikai befektetők számára nem elérhető

Verdikt

Azoknak, aki még mindig kíváncsiak rá, hogy vajon jó kriptovaluta váltó a Paybis, a válasz egyszerű. A szolgáltató 100%-ban európai törvényeknek megfelelően biztonságosan működő és javasolt váltó. Egy kezdő számára a kriptovaluta kereskedés területén a Paybis a legjobb platform lehet karrierje elindításához.

A váltó egyszerűsége alapján a Paybis a kezdő kriptopénz kereskedőknek a legjobb megoldást kínálja, webhelyén a felhasználók mindent nagyon gyorsan átlátnak, anélkül, hogy túl sok időt kellene tölteniük az oldalon való navigálással és keresgéléssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük