Pénzvisszatérítést kapnak az autósok tankolás után Ausztráliában

Az Incent ausztrál startup 20%-os pénzvisszatérítést ígér kriptopénzben amennyiben valaki a United Petrol kutakon tankol az akció ideje alatt.

Egy sajtóközleményben jelentette be az ausztrál Incent ausztrál cég, hogy pénzvisszatérítési akciót hirdet a United Petrol benzinkútjaival együttműködve. 20%-os pénzvisszatérítést kapnak az autósok, amit INCNT token, azaz kriptopénz formában írnak majd jóvá. A részvételhez a cég honlapján kell regisztrálni és megadni az adatokat, hogy a kifizetéseket később teljesíteni tudják. A 20%-os pénzvisszatérítés az Incent számlákon token formájában jelenik majd meg, ezért is szükséges előzetesen regisztrálni. A pénzvisszatérítés ráadásul nem csak a tankolás után, hanem minden vásárlás után jár a United Petrol kutakon.

A cég szerint az INCNT token az első olyan kripto eszköz, melyet a benzinkutakon vásárlásra lehet majd fordítani. Az akció azonban több, mint egy törzsvásárlói program. A tokeneket ugyanis nem kell beváltani meghatározott időn belül és nincs törzsvásárlói kártya sem, amit mindig maguknál kell tartaniuk a vásárlóknak.

“Szeretnénk a vásárlóknak valami valódi értéket adni, nem csak pontokat, amik idővel elértéktelenednek vagy csak meghatározott termékekre válthatóak ben. Ez adja az Incent programjának legnagyobb előnyét.”

Amennyiben valaki megadta az adatait a platformon keresztül a 20%-os visszatérítés automatikusan jóváíródik, így valós időben lehet majd kedvezményt elérni.

A United Petrol több, mint 450 benzinkutat működtet Ausztrália szerte, így az akcióval több millió embert tudnak majd elérni az országban.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.