A kriptovaluta szakértők a mémcoinok lehetőségeit elemezgetik

A kriptopiacra való belépés nem mindig zökkenőmentes. A legtöbb coin, köztük a Pepe Coin (PEPE) és a Book of Meme (BOME) számára is viharos volt a június. Még a bitcoin, a kriptofalka vezetője is rossz időszakot élt át – sok kriptoelemző megdöbbenésére, akik a bitcoin felezés után bikapiacban reménykedtek.

A júniusi mélypontoktól távolodva és a jövőre való tekintettel a befektetők igyekeznek profitot szerezni, és hol máshol kereshetnék azt, ha nem a mémérmék között?

Lássuk a Pepe, a Raboo (RABT) és a BOME, a három legforróbb mémérme kilátásait és azt, hogy mire számíthatunk júliusban.

A PEPE következetlensége aggasztja a befektetőket

A mémcoinok vezetőjeként többször olvashatunk a Pepe-ről, olykor jókat, olykor rosszabb híreket. Legutóbb pozitív környezetben került a kriptohírek címlapjára. A kriptopiacon uralkodó általános medvés hangulat ellenére a Pepe ugyanis kiharcolja magát a medvék szorításából, és az egész szektort csendesebb területekre vezeti.

Emlékezzünk vissza, hogy májusban, alig több mint egy évvel azután, hogy árfolyama lezuhant, a Pepe új ATH-t (történelmi csúcsot) állított fel 0,00001718 dolláron a befektetők örömére. A rali utáni teljesítménye azonban megerősíti egyes szakértők véleményét arról, hogy mennyire inkonzisztens lehet. A Pepe árfolyama ugyanezen hónap vége előtt 21,84%-kal zuhant, és jelenleg értéke 27,8%-kal kevesebb, mint történelmi csúcsa.

Ugyanakkor a Pepe az elmúlt napokban jelentős nyereséget könyvelhetett el, a heti trendek alapján 10,2%-kal emelkedett ára. A közelmúltbeli emelkedése ellenére azonban az elemzők továbbra is óvatosak a coinnal kapcsolatban, tekintettel a volatilis múltjára. Bár árfolyama júliusban is folytathatja felfelé irányuló mozgását, aligha utal bármi is a Pepe 10x-es ralijára.

Raboo: Újonc a mémcoinok között

A mémszektor hosszú időn keresztül eltért a szórakozás és a kreativitás alapvető eszméitől, és csak a nyereségre, sőt, sajnos, a “pump and dump”-ra összpontosított. A Raboo a reneszánszát éli, hogy visszahozza a szebb napokat, és megtisztítsa a szektort az unalmas mémektől. A projekt egyfajta munkakapcsolatot hoz létre a generatív AI, a Rabooscan és az emberek között.

Gondoljunk erre úgy, mint az emberi kreativitás és az AI összehangolására. A Raboo segítségével mindenki nyertese lehet a mémalkotási folyamatnak. A felhasználók RABT tokeneket kereshetnek a posztolással. A Raboo post-to-earn funkciója összegyűjti a mémképes tartalmakat és kiváló minőségű mémeket hoz létre. A felhasználókat ezután ennek megfelelően jutalmazzák.

A Raboo érdekes funkciói már most hatalmas forgalmat generálnak. A projekt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során. A Raboo AI technológiája újdonság a mémszektorban, arról nem is beszélve, hogy a RABT token értéke felfelé veheti az irányt.

A június nem kedvezett a BOME számára

Ugyan sok szakértő azzal érvel, hogy a BOME árfolyamának visszaesése csak az általános piaci realitásokat tükrözi, tény, hogy a BOME ebben a hónapban alulteljesített. Befektetői csak a veszteségeket számolhatják, és várhatják a júliusi előrejelzéseket.

Hogy igazságosak legyünk, a BOME a hónap különböző pontjain szerény napközbeni nyereséget könyvelhetett el. Csak néhány nappal ezelőtt árfolyama 0,00802 dollárról 0,00957 dollárra emelkedett egy 19%-os napi növekedés során. De figyelembe véve a BOME májusi teljesítményét, ahol a BOME ára 0,0155 dolláron tetőzött, és a hónapot 0,0132 dolláron zárta, a jelenlegi 0,00904 dolláros árazás messze nem lenyűgöző.

Mivel azonban a BOME is egy mémcoin, nem zárhatjuk ki, hogy a következő hónapban ismét remekelhet, különösen akkor, ha a szektor új lendületet vesz.

Következtetés

Míg a Pepe és a BOME árfolyam-előrejelzései bizonytalanok lehetnek, a Raboo lehet a legjobb mémcoin, amibe érdemes lehet befektetni júliusban. Több mint 2500 token-tulajdonos és közel 2 millió dollár már összegyűlt az előértékesítés 4. szakaszában, és a projekt iránti érdeklődés napról napra nő.

Egy Raboo token 0,0048 dollárért vásárolható meg, de a bevezetés után akár 100-szorosára is nőhet értéke.

A Raboo előértékesítéséhez itt tudsz csatlakozni.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***