Kriptopénzeket is elfogad Playboy TV

Egyre több a jó hír a kriptopénz elfogadás számát illetően és most azok örülhetnek, akik kriptopénzeiket online tévézésre szeretnék használni. A Playboy Enterprises vezetője március 14-én bejelentette, hogy integrálni kívánják a kriptopénzes fizetési módokat. Ez elsőként a Playboy TV webportálon keresztül fog megvalósulni. A bejelentés szerint az ügyfelek a jövőben hozzáférhetnek a felnőtteknek szóló tartalomhoz, az exkluzív termékekhez, a kiterjesztett valóság (AR), valamint a virtuális valóság (VR) élményeihez is.

Forrás: World Mining

Jön a Playboy pénztárca

A Playboy Enterprise magazinok, weboldalak, televíziós és rádiós műsorok széles körével rendelkezik és mintegy 180 országban vannak jelen. A cég pedig most azt tervezi, hogy kriptopénzekkel is lehessen fizetni az online szolgáltatásokért.

“Mivel világszerte növekszik az alternatív fizetési módok népszerűsége, és ezzel együtt a Playboy digitális platformjainak látogatottsága, fontosnak érezzük, hogy fizetési rugalmasságot biztosítsunk a havi 100 milliós nézőszámnak”, nyilatkozta Reena Patel, operációs vezető.”

A Playboy egy olyan pénztárcát tervez, amin keresztül számos kriptopénzzel lehet majd fizetni, valamint VIT tokennel is. A Vice Industry Token egy olyan platform, ahol felnőtt tartalmú videókat lehet nézni, másrészt mint pénz is funkcionál, ugyanis tokent kapnak azok, akik a tartalmakat megnézik, értékelik, vagy hozzáadnak. A Playboy TV előfizetői elsőként a VIT token használatával nézhetik a csatorna műsorait. A multikriptó pénztárca várhatóan az év végére lesz készen.
A cég ezenkívül a kriptopénzek elfogadását tervezi a gaming, az AR és a VR területén, ennek integrációjáról azonban még nincsenek pontos időpontok.

Forrás: Crave Online

“Ez az innováció milliók számára szélesítheti ki a fizetési lehetőségeket a tartalmakhoz, valamint a játékokhoz, az AR és VR platformokhoz való hozzáférést illetően, a VIT pedig mintegy jutalomként fog szolgálni azoknak, akik a Playboy tartalmak aktív résztvevői lesznek”, mondta Reena Patel.

Meglepő módon a felnőtt szórakoztatóipar cégei egyelőre lassúak a kriptopénzek adaptálását illetően. Néhányan, mint például a Wicked Pictures, flörtöltek az ötlettel, de aztán nem lett belőle semmi. A Playboy terve és a VIT token beindítása azonban ösztönözheti a digitális valuta elfogadását egy szélesebb körben.

A Playboynak nem ez az első esete a kriptopénzekkel: a Playboy Plus 2014 óta fogad el bitcoint fizetőeszközként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.