Poloniex kriptotőzsde 8 alulteljesítő kriptopénzt vezet ki

A Poloniex kriptotőzsde kivezeti platformjáról a BitcoinDark (BTCD), Bitmark (BTM), Einsteinium, (EMC2), Gridcoin (GRC), NeosCoin (NEOS), PotCoin (POT), VeriCoin (VRC) és BitcoinPlus (XBC) coinokat.

A tegnapi tőzsdei közlemény szerint a kivezetésre 2018. szeptember 25-én kerül sor és a tradereknek 30 napjuk van, hogy zárják ügyleteiket és lehívják a Poloniex walletjükből a forrásokat. Poloniex szerint a lépés egy konstans erőfeszítés része, hogy javítsák a tőzsde teljesítményét és jobban tudja ügyfeleit szolgálni.

A Circle partnervállalat közleménye szerint a kivezetés összhangban van a Circle vonatkozó szabályaival, de azt már nem részletezte, hogy pontosan miért is kerülnek kivezetésre az altcoinok. Ugyanakkor a Poloniex kereskedési volumene hónapok óta esik. Az év elején még a 14. legnagyobb napi volumenű kriptotőzsde volt, mára a 36. helyre esett vissza.

A coinok többsége noname projekt és az év elején már eleve óriásit zuhantak. A Poloniex kivezetés ebben az esetben akár az utolsó szeg lehet a koporsójukban mivel a lépés további rapid árzuhanást eredményezhet.


Einsteinium vezető elemzője Ben Kurland a Bitcoin Magazinnak elmondta, a döntés sokként érte és mikor megkapták a hírt, épp egy wallet bug megoldásán dolgoztak a Poloniex csapatával közösen. “Nem kaptunk semmilyen értesítést, se figyelmeztetést a döntésről,” írta a Bitcoin Magazinnak.

Neos, a NeosCoin csapata egy reddit közleményt tett közzé a kivezetésről. Egy user úgy kommentálta, a döntés valószínűleg a folyamatos csúszások miatt van, amire a Neos team azt felelte, a projekt egy kétfős csapat munkája már 4 éve. A válasz kicsit rávilágít arra, hogy egyes kriptopénzek milyen karcsú csapattal is dolgoznak a valóságban.

A kivezetés egybeesik a Poloniex szándékával, hogy szabályozó-kompatibilissé varázsolja platformját. Miután a Goldman Sachs finanszírozta Circle 2018. februárban felvásárolta a tőzsdét, az elsődleges célja a tisztogatás és a felkészülés az alternatív kereskedési rendszer (ATS) bevezetésére, ami révén a tőzsde szabályozói legitimitást kaphat.

Hasznosnak találod a munkánk? Kérjük, támogass minket!

Bitcoin
1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC

Ether és ERC20 tokenek
0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.