Polygon (MATIC) Vs RenQ Finance (RENQ): Mennyire fog jól teljesíteni a RenQ Finance (RENQ) a Polygon (MATIC)-hoz képest 2023-ban?

A kriptopiac folyatamos növekedésével és fejlődésével párhuzamosan egyre több befektető keresi az ígéretes projekteket, amelyeket a portfóliójához adhat. A DeFi térben a két legtöbbet emlegetett kriptovaluta a Polygon (MATIC) és a RenQ Finance (RENQ).

Míg a Polygon már eddig is jelentős eredményeket ért el, sok szakértő úgy véli, hogy a RenQ Finance az elkövetkező években felül fogja múlni azt. Ebben a cikkben megvizsgáljuk e két kriptovaluta potenciálját, és felmérjük, hogy a RenQ Finance képes-e megfelelni a hype-nak, és a piac egyik legjobban teljesítő szereplőjévé válni.

RenQ, RenQ Finance, RENQ token

Mi az a Polygon (MATIC)?

A Polygon (MATIC) egy layer-2 skálázási megoldás az Ethereum számára. Célja, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosítson. Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy magas szintű biztonsággal és skálázhatósággal rendelkező decentralizált alkalmazásokat (dApp) hozzanak létre. A MATIC a Polygon hálózat natív tokenje, amelyet a tranzakciós díjakra és a kormányzásra használnak.

Mi az a RenQ Finance (RENQ)?

A RenQ Finance (RENQ) egy decentralizált pénzügyi platform, amelynek célja a likviditási probléma megoldása az elszigetelt blokkláncok összekapcsolásával. Innovatív technológiája és felhasználóbarát platformja számos befektető figyelmét felkeltette, ami az árfolyamának ugrásszerű növekedéséhez vezetett. A RENQ a RenQ Finance platform natív tokenje, amelyet ugyancsak tranzakciós díjakra, kormányzásra, valamint stakelésre használnak.

A Polygon (MATIC) és a RenQ Finance (RENQ) növekedési potenciáljának összehasonlítása

Piaci kapitalizáció

A Polygon (MATIC) piaci kapitalizációja a cikk írásakor körülbelül 10 milliárd dollár, míg a RenQ Finance esetében ez az érték 70 millió dollár.  Ugyan a Polygon (MATIC) lényegesen nagyobb piaci kapitalizációjú, a RenQ Finance (RENQ) egy viszonylag új platform, és sok növekedési lehetőséggel rendelkezik.

Árfolyam-teljesítmény

Mind a MATIC, mind a RENQ jelentős árfolyam-emelkedésen ment keresztül az elmúlt évben. A MATIC 2021-ben 0,017 dollárral indult, és azóta 2021 májusában elérte a 2,6 dollár körüli történelmi csúcsot. Az írás pillanatában 1,15 dollár körüli áron kereskednek vele.

Emellett a RENQ 0,02 dollárral kezdte meg a 2023-as évet, és márciusában már 0,03 dollár körüli történelmi csúcsot ért el. A cikk írásakor 0,03 dolláron kereskednek vele.

>>>>> VÁSÁROLJ RENQ TOKENEKET ITT <<<<<

A RenQ Finance (RENQ) növekedési potenciálja és piaci elfogadása

Az utóbbi időben jelentős növekedést és piaci elfogadottságot tapasztalt. A projekt célja, hogy láncon átívelő átjárhatóságot biztosítson a felhasználók számára, lehetővé téve az eszközök zökkenőmentes átutalását a különböző blokklánchálózatok között.

A platform egyik fő erőssége, hogy gyors és alacsony költségű tranzakciókat kínál, ami jelentős előnyt jelent más DeFi platformokkal szemben. Emellett a RenQ láncok közötti átjárhatósága lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elkerüljék a központosított tőzsdék szükségességét eszközeik különböző blokklánc-hálózatok közötti mozgatásához, így az átutalási folyamat biztonságosabbá és átláthatóbbá válik.

A RenQ egyre nagyobb teret hódít a DeFi térben, és egyre nagyobb támogatói és felhasználói közösséggel rendelkezik. A projekt népszerűségét a decentralizált pénzügyi alkalmazások iránti növekvő kereslet és a láncok közötti átjárhatóságot igénylő NFT-k térhódítása is táplálta.

A RenQ növekedéséhez hozzájárult az is, hogy más blokkláncprojektekkel – például a Binance Smart Chain (BSC) és a Polygon (MATIC) – kötött partnerségek segítettek a platform ismertségének és felhasználói bázisának növelésében.

Továbbá a RenQ csapata folyamatosan dolgozik a platform képességeinek és funkcióinak fejlesztésén. A projekt komoly, jól kidolgozott ütemtervvel rendelkezik, amely magában foglalja a láncok közötti hitelezés és kölcsönzés, a stakelés és az irányítás megvalósítását.

A RenQ piaci elfogadottságának előrelépése a piaci kapitalizáció és a kereskedési volumen növekedésében nyilvánul meg. A projekt emellett sikeresen átment a Certik könyvvizsgálói teszten, ami tovább fokozta a befektetők érdeklődését.

Ha RenQ Finance (RENQ) tokeneket szeretnél vásárolni, kattints erre az oldalra.

Látogass el az alábbi oldalakra a RenQ Finance (RENQ) tokenhez kapcsolódó további információiért:

Weboldal: https://renq.io/

Fehérkönyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***