Prime Stake and Oreol Staking – óriási cross staking konferencia volt Denverben

A régóta várt, a cross staking szentelt Cross Staking konferenciát 2022. június 11. és 12. között tartották Denverben, az Egyesült Államokban. A szervezők nem mások voltak, mint Owen Tao, a Cross Staking igazgatója, Brian Yang, a vállalat vezető specialistája, Anthony War, fő fejlesztő, valamint a csapat többi tagja. A konferencia résztvevői között voltak startupok, befektetők és a kriptopénzpiac kiemelkedő szakértői.

A konferencia során számos témát érintettek a résztvevők, de elsősorban a cross staking használatának lehetőségeit vitatták meg a Proof-of-Work (PoW) konszenzussal rendelkező kriptopénzekre vonatkozóan.

“A blokklánc technológiának köszönhetően a piaci szereplők működése átláthatóvá és érthetővé válik, de sajnos a PoW konszenzus mai megszállottsága csak lassítja az iparág fejlődését. És az óriási mennyiségű áram, amely ennek a konszenzusnak a skálázásához szükséges, arra kényszerítette a fejlesztőket, hogy alternatíván gondolkodjanak. Ezért az utóbbi időben láthattunk olyan kísérleteket, amelyek a Proof-of-Stake-re (PoS) – egy környezetbarátabb alternatívára – való áttérésre irányulnak. Egy ilyen átállás nagyon hosszú időt vesz igénybe, amit az Ethereum példája jól mutat. Ezért hoztuk létre a cross stakinget, egy olyan megoldást, amely segít a kriptoiparnak elfelejteni a fejlődését hátráltató tényezőket, és folytatni az aktív skálázást és fejlesztést” – jelentette ki Lou Kerner, a Blockchain Co-investors tanácsadó testületének tagja a megnyitón.

A konferencián szó esett a digitális biztonságról is. Ezzel kapcsolatban Stefan Rind, az IMO cég vezetője a következőket mondta: “Tudjuk, hogy a blokklánc olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a kibervédelemben is felhasználható legyen. Másrészt számos példát ismerünk arra is, amikor kriptoprojekteket támadtak meg, aminek következtében a felhasználók dollármilliókat veszítettek. A cross staking technológia lehet a hiányzó darabja a kirakósnak, amely a blokklánc biztonságának garantálásához szükséges. Azt már tudjuk, hogy a cross staking egyesíti a fő- és alhálózatok védelmét, ezáltal javítva mindkettő biztonságát. Más szóval, az első lánc feltöréséhez a második lánc feltörésére van szükség. Így magasabb szintű biztonságot és anonimitást kapunk, és a felhasználók számára a tranzakciók sebessége 2-3-szorosára nő”.

A Cross Staking csapata természetesen részletesen beszélt a protokolljukról. Ki lehet emelni az ügyvezető igazgató, Owen Tao beszédét, aki elmondta, hogy milyen előnyökkel jár a projekt a hétköznapi felhasználók számára: “A mi másodszintű hibrid protokollunk lehetővé teszi a stakelés szolgáltatók számára, hogy a PoW konszenzuson alapuló kriptovalutákat stakeljék. A Cross Staking létrehozása előtt ilyen érméket csak bányászni lehetett, de mostantól a felhasználók a PoW konszenzuson alapuló bitcoint, litecoint és más tokeneket is stakelhetnek. Így a PoW és PoS protokollok kombinálásával a technológia olyan rendszert hoz létre, amely nagyobb stabilitást és jövedelmezőséget biztosít a pénzkereséshez.”

A konferencián részt vettek a Prime Stake és az Oreol Staking, a Cross Staking technológiát használó szolgáltatók képviselői. Ha passzív jövedelemhez szeretnél jutni kriptoeszközeid segítségével, akkor látogass el valamelyik szolgáltató oldalára és kezdj el pénzt keresni.

Jeff Moore, a Prime Stake alapítója és vezérigazgatója elmondta: “A Cross Staking technológia egyesíti a PoW és PoS konszenzus algoritmusok legjobb tulajdonságait. A cross staking technológiának köszönhetően cégünk régóta várt lehetőséget kapott, hogy minden befektető PoW érméket stakelhessen.”

Michael Saylor, az Oreol Staking társalapítója és vezérigazgatója az Oreol Staking nevében kijelentette: “A Cross Staking technológiának köszönhetően a legmagasabb szintű eszközvédelmet tudjuk biztosítani, és maximalizálni tudjuk a felhasználóink profitját. 2021 óta dolgozunk a kriptopénzek piacán, és célunk, hogy a Cross Staking rendkívül jövedelmező és környezetbarát módon helyettesítse a bányászatot. Nagyszerű lehetőségeket látunk ennek a technológiának a népszerűsítésében, és büszkék vagyunk arra, hogy a blokkláncipar a szemünk előtt válik egyre környezetbarátabbá.”

A Cross Staking technológia fejlesztésének és tökéletesítésének részeként bejelentették a 2022-re vonatkozó terveket:

  • A Cross Staking protokoll integrálása a Prime Stake és az Oreol Staking mellett további három stakelési szolgáltatóhoz.
  • A bányászat áramfogyasztásának 10%-os csökkentése
  • A konszenzus algoritmus frissítése a létrejövő hálózatokban (PoS 2.0).

A konferencia eredményeit összegezve minden előadó megjegyezte, hogy fontos e technológia bevezetése, amely jelentősen csökkenti a felhasznált villamosenergia mennyiségét, valamint megnyitja a kriptovaluták világának kapuit számos új felhasználó számára. Bár a PoW-nak még mindig sok rajongója van, napról napra egyre többen ismerik fel a hiányosságait, és rájönnek, hogy más megközelítésre van szükség. A Cross Staking szolgáltatókkal együttműködve minden felhasználó kiváló jutalomban részesül a PoW érmék stakelésével, és egyben hozzájárul a blokklánc technológiák környezetbarát fejlesztéséhez is. Ha szeretnél már most passzív jövedelemhez jutni kriptoeszközeid segítségével napi kifizetéssel és jó kamattal, látogass el valamelyik szolgáltató: a Prime Stake vagy Oreol Staking oldalára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***