A Pushd e-commerce indítása után a befektetők magas hozammal kalkulálnak

Miközben a Toncoin tulajdonosai nemrég biztonsági problémákkal szembesültek, a Cardano pedig a befektetői érdeklődés csökkenését mutatja, a Pushd új szereplőként tűnik fel a kriptoszektorban azzal a céllal, hogy a blokklánc technológia segítségével forradalmasítsa a vásárlást és az értékesítést. A számos egyedi funkcióval rendelkező Pushd így képes lesz a saját formájára átalakítani az online kiskereskedelmi ágazatot.

Ráadásul a Pushd e-commerce platform bevezetésével a befektetők magas hozamra számítanak, mivel a platform új kihívóként jelenik meg az Amazonnal szemben. Közben a Toncoin és a Cardano befektetők is széles körű támogatásáról biztosíthatják. Most még sok kriptorajongó siet, hogy biztosítsa helyét a Pushd előértékesítésben, hogy ne maradjanak le le a platform ígéretes jövőjéről.

A Toncoin tulajdonosok biztonsági kérdésekkel szembesülnek

A Kaspersky kiberbiztonsági vállalat a Toncoinhoz kapcsolódó csalások növekedését észlelte. A biztonsági szakértők azt állítják, hogy mivel a Telegram áll a Toncoin token és a The Open Network (TON) blokklánc mögött, a csalók elkezdték kizsákmányolni a hiszékeny tokentulajdonosokat. 2023 novembere óta az érdeklődés és a Toncoin befektetések növekedésével megemelkedett a Toncoin befektetőket célzó csalások száma is. A támadók egy bonyolult ajánlórendszert hirdetnek, és ezzel csábítják a tokentulajdonosokat.

Egy állítólag kriptovaluta tárolására szolgáló Telegram bot arra kéri a potenciális áldozatokat, hogy csatlakoztassanak egy web3-as tárcát a bot hálózatához. Ezt követően egy bot arra kényszeríti az áldozatokat, hogy “boostert” vásároljanak. A csalók azt állítják, hogy ahhoz, hogy az emberek elkezdjenek pénzt keresni, be kell fejezniük ezt a feladatot. Amikor azonban egy felhasználó boostereket vásárol, végleg elveszíti a kriptovalutái feletti ellenőrzést.

A Cardano mozgásának elemzése

A Cardano azon tokenek közé tartozik, amelyeknek az árfolyama csökkent a Bitcoin feleződése előtt, amely minden nagyobb token esetében a tranzakciók növekedését és árfolyam-emelkedést eredményezett. Az árfolyam 20,1%-ot esett az elmúlt hónapban, és jelenleg 0,5033 dolláron kereskednek vele. Ráadásul a Cardano iránti befektetői érdeklődés is csökkent az árcsökkenés következtében, ami kihat a piaci kapitalizációra is.

A befektetői aktivitás csökkenése és a Cardano eszközök eladása vagy más eszközökbe való átcsoportosítása egyértelmű jelei az érdeklődés hiányának. Az alacsonyabb tranzakciós díjjal rendelkező Cardano esetében nagyobb befektetői mozgásra számítunk a blokkláncon a jövőben, bár a token még mindig nehézségekkel szembesülhet.

A Pushd e-commerce bevezetése

A Pushd az e-kereskedelmi szektort kívánja átalakítani azáltal, hogy megoldja azokat a problémákat, amelyekkel a vásárlók és az eladók az olyan bevett piactereken, mint az eBay és az Amazon, szembesülnek. Ráadásul az eladóknak általában hosszadalmas ügyfélazonosítási eljárásokon kell keresztülmenniük, és a pénzükre akár 90 napot is várni kell. A Pushd lehetővé teszi az eladók számára, hogy az eladást követően azonnal hozzájussanak a pénzükhöz, ami javítja a pénzforgalmat és nyugalmat biztosít.

Nevezetesen, a felhasználók kriptovalutákat használhatnak a tárgyak gyors megvásárlására, eladására és árverésre anélkül, hogy időigényes KYC-eljárásokon kellene keresztülmenniük. Ráadásul a Pushd platform tranzakciós díjai sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos piacokon, és a befizetések és kifizetések azonnal lebonyolításra kerülnek, így nem kell napokat várni a pénzösszegek megérkezésére. Jelenleg a Pushd az előértékesítés 6. szakaszában van, a tokenek darabja 0,144 dollárba kerül.

Tudjon meg többet a Pushd (PUSHD) előértékesítésről a weboldalukon itt

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***