A PUSHD előértékesítése az Avalanche és a Cardano tulajdonosait is vonzza

A szakértők a Bitcoin felezés óta a közelmúlt árfolyammozgásait tanulmányozzák. Ahogy a piac korrigál, a befektetők keresik a legjobb belépési lehetőséget kínáló projekteket. Bár az Avalanche és a Cardano jó opciók lehetnek, a szakértők szemet vetettek a kriptotér egyik újoncára.

A következőkben a Pushd előértékesítését vizsgáljuk meg, mely satjóidőben körülbelül 10 ezer tulajdonossal rendelkezik.

Az Avalanche maximalizálja a Web3-as tevékenységét

Az Avalanche napjaink egyik legismertebb kriptovalutája. A blokkláncplatform jelentősen megnőtt, a letétbe helyezett eszközök összértéke (TVL) meghaladja a 10 milliárd dollárt.

Skálázhatósága és nagy tranzakciós teljesítménye számos decentralizált alkalmazást (dApp) és protokollt vonzott, köztük az Aave hitelezési protokollt és a Curve népszerű decentralizált tőzsdét (DEX). Ezek az integrációk bővítették az Avalanche ökoszisztémáját, és a fogyasztók számára a DeFi szolgáltatások szélesebb választékát biztosították.

Az Avalanche továbbá összefogott a Polygonnal, egy kiemelkedő Web3 játékplatformmal. Az együttműködés célja, hogy az Avalanche hálózatán magas színvonalú játékélményt nyújtson, kihasználva annak gyors és biztonságos infrastruktúráját.

Az Avalanche elindította az úgynevezett “Multiverse” projektet is, egy 290 millió dolláros ösztönző programot, amely az ökoszisztéma növekedését kívánja elősegíteni. A program segít a fejlesztőknek az Avalanche-ra építeni, támogatva az innovációt és az új projektek bevezetését.

A növekvő DeFi jelenlétével és stratégiai kezdeményezéseivel az Avalanche erős blokkláncplatformként van jelen a Web3 térben.

A Cardano a tömeges elfogadást sürgeti

A Cardano Foundation nemrég jelentette be, hogy megállapodást kötött a Scalable Solutions német fintech vállalkozással, hogy decentralizált pénzügyi (DeFi) platformot hozzanak létre a Cardano hálózatán. Az együttműködéssel intézményi szintű DeFi eszközöket kívánnak bevezetni a Cardano ökoszisztémába. A Cardano alapú coinok TVL-je megközelíti a 600 millió dollárt.

A Cardano fejlesztőcsapata, az Input Output Hong Kong (IOHK) mindeközben a Vasil hard fork frissítésen dolgozik. A frissítés a Cardano blokklánc skálázhatóságának és teljesítményének javulását ígéri, megnyitva az utat a széleskörű használat előtt.

A Cardano jelentős népszerűségnek örvend többek között Afrikában is, ahol vizsgálják a hálózat lehetőségeit a blokklánc-alapú alkalmazások számára. A Cardano Foundation aktívan együttműködik a politikusokkal és a szabályozó hatóságokkal is, hogy elősegítse a blokklánc technológia használatát. Az ADA befektetők azonban a Pushd előértékesítését kísérik figyelemmel.

Pushd: Az e-kereskedelem és a blokklánc egyesítése

A Pushd decentralizált piactere, amelyet a blokklánc technológia tesz lehetővé, megváltoztatja az e-kereskedelem arculatát. A meglévő, közvetítőkre támaszkodó és adatvédelmi aggályokat felvető platformokkal ellentétben a Pushd a felhasználói autonómiát és a biztonságot hangsúlyozza.

A PUSHD jelenleg 0,144 dolláros áron érhető el; a token vonzó befektetési lehetőség lehet azon magánszemélyek számára, akik részt kívánnak venni a decentralizált e-kereskedelem jövőjében. Az előértékesítési befektetők alacsonyabb áron jutnak tokenekhez, és részesülnek a díjakból és a decentralizált irányításból.

A platform felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy könnyen listázzák termékeiket, árakat szabjanak meg és aukciókat bonyolítsanak le, míg a vásárlók zökkenőmentesen bonyolíthatják le tranzakcióikat kriptovalutákkal. Figyelemre méltó, hogy a Pushd kiküszöböli a KYC-eljárások szükségességét, védve a felhasználók magánéletét.

A Pushd megkérdőjelezi a meglévő piacterek, például az Amazon és az eBay dominanciáját azáltal, hogy tisztességes ökoszisztémát biztosít a vevők és a kereskedők számára.

Tudj meg többet a Pushd előértékesítéséről a weboldal meglátogatásával itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***