Zuhanásba kezdett a Solana és a Bitcoin, itt a lehetőség a Raboo számára

Az elmúlt időszakban a befektetők megtapasztalhattak magasságokat és mélységeket egyaránt. Az elmúlt hetek leginkább az árfolyamok eséséről szólnak, melynek hatására a Bitcoin BTC Price BTC Price és a Solana SOL Price SOL Price iránti érdeklődés visszaesett. Ez a korrekció lehetőséget teremt a piaci volatilitástól védett projektek számára a rivaldafénybe kerülni.

A Raboo hatalmas megtérülési potenciált rejt magában, az előértékesítési kampánya iránti érdeklődés pedig az egekbe szökött az utóbbi időben. Az egész kriptoszféra felfigyelt a Raboo ICO-jára, mely mindössze három hét alatt átlépte az 1 millió dolláros álomhatárt!

Solana: frissítések az ökoszisztémában, növekvő aktivitás

A mémcoin-őrület rendesen megterhelte a Solana ökoszisztémáját is, mely a skálázhatóságot és az átviteli sebességet is érinti. A Solana-n belüli intenzív kereskedés túlterheltséghez vezetett, ennek hatására pedig a SOL árfolyama is csökkent.

A fejlesztők elébe mentek a problémának és aktiválták az 1.17.31-es frissítést a főhálózaton annak érdekében, hogy megakadályozzák a torlódásokat és a tranzakciós meghibásodások arányát visszaszorítsák, mely az utóbbi időben elérte a 75%-ot is.

Ennek ellenére a Solana elkötelezett a méretezhetőség és a környezetbarát technológia mellett, mely a decentralizált finanszírozások kapcsán kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ez a befektetők és a fejlesztők számára is rendkívül impozáns – többek között ezért lehet a Solana az egyik legtöbbet fejlődő blokklánc protokoll.

Bitcoin: közeledik a felezés, tartani kell a szinteket

Közeledik a Bitcoin felezési eseménye, ez pedig sok befektetőt kimozdít a háttérből, mivel ez a momentum historikusan mindig hatalmas nyereségeket okozott a piacnak. A piac tempóját diktáló Bitcoin azonban szintén nehéz heteken van túl.

Tekintettel arra, hogy a felezés bármelyik nap bekövetkezhet, a befektetők kíváncsian várják, vajon még mélyebbre süllyed-e a „digitális arany” árfolyama. A medvés befektetők igyekeznek kihasználni az alacsonyabb szinteket, céljuk 1,7 milliárd dollárt a piacra juttatni.

Ennek ellenére a Bitcoin ETF népszerűsége töretlen, mely már több, mint 500 millió dolláros nyereséget okozott az elmúlt három hónapban. A piacot sújtó heves spekuláció és volatilitás mellett nem csoda, ha ezt a profitot a Raboo -ba forgatják át a befektetők.

Raboo: a ma mémcoinja, a jövő eszköze

A Raboo rövid idő alatt lenyűgöző mérföldkövet teljesített a kriptovaluta piacon, előértékesítésében már több, mint 1400 befektető vett részt. A kezdeti szakaszban lévő kampány során a Raboo tokenek 0,0036 dolláros áron forognak, a korai befektetők pedig olyan előnyökhöz juthatnak, mint ajándék NFT-k, merchandise termékek és korai hozzáférés az AI-vezérelt eszközökhöz.

A Raboo a közösségi növekedést szem előtt tartva épül, aktivitása és jutalmai is ezen alapulnak. A Raboo működését számtalan segédakció segíti, beleértve a staking programot, az AI-generált mémeket, a különböző ösztönzőket, közösségi irányítást és a hűségbónuszokat.

A projekt rendszere átlátható és biztonságos. A Raboo olyan jövőbe kívánja navigálni felhasználóit, melyben a mémcoinok valós alkalmazási területtel és hasznossággal bírnak. Ezt a közösség-orientált víziót az AI-technológia csak felgyorsíthatja! A decentralizált pénzügyek új megközelítése sok befektetőt vonz a piacra, az előértékesítés hatalmas sikere számos helyre eljutott már.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez az alábbi linkre kattintva!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***