A felezést követően a Solana-mémcoinok kerülnek előtérbe a Raboo mellett

A közelmúltban megtörtént Bitcoin-felezést követően az árfolyamok beestek, ez pedig jelentős kihatással volt a Solana blokkláncon tonnaszámmal debütáló mémcoinok árfolyamára is. A Loononchain adatai szerint azonban ez az esés belépési lehetőséget kínált a bálnák számára, akik a BOME és a BODEN vásárlása mellett döntöttek.

A „buy the dip” – magyarul: vásárolj eséskor – stratégia a tapasztalt befektetők egyik kedvenc stratégiája, ezzel csökkentik átlagárukat és erősítik meg a piacot bikás kilátásaikról. A mémcoinok mellett érdemes a Raboo -ra is kiemelt figyelemmel tekinteni, mely ígéretes víziója mellett remek diverzifikációs eszköz lehet.

Raboo (RABT): a mémpiac forradalmasítása

A Raboo új mércét állított fel a forrósodó kriptopiacon azáltal, hogy tökéletesen ötvözi a mesterséges intelligenciát és a SocialFi elemeket. Ez az innovatív megközelítés lehetővé teszi a Raboo számára, hogy növelje a benne rejlő befektetési potenciált és bebiztosítsa a felhasználókat a projekt iránti elkötelezettségükről. Az előértékesítési kampány világszerte hatalmas érdeklődésnek örvend és átlépték már az egymillió dolláros finanszírozást az első hónapban.

A Raboo nemcsak egy platformot kínál a mémek létrehozásához, hanem bevételszerzési lehetőségként is működik amellett, hogy a közösségi hovatartozást is erősíti. A mémcoinok működésének újradefiniálásával a Raboo megnyitja az utat a digitális valuták új korszaka előtt, mely a szórakozást a gazdasági lehetőségekkel ötvözi.

Book of Meme (BOME): friss szereplő a mém-arénában

A 2024 márciusában bemutatott BOME szenzációs debütálást mutatott a kriptopiacon, köszönhetően a Solana ökoszisztéma hátszelének, mely jelenleg a mémcoinok kedvenc hálózata. Innovatív megközelítése révén a BOME lehetővé teszi a mémek állandó tárolását a blokkláncon, mémkészítési eszközei pedig szabadon elérhetők mindenki számára.

Az indulása után nemsokkal a BOME jelentős értéknövekedést tapasztalt, mely tükrözi a mémcoinok népszerűségét a jelenlegi ciklusban. A BOME különösképp azoknak szól, akik érdeklődnek a mémkultúra iránt, kreativitásukkal pedig színesíteni szeretnék azt.

Jeo Boden (BODEN): növekvő érdeklődés a választások közeledtével

Az Egyesült Államok jelenlegi elnökéről elnevezett, Solana-alapú mémcoin mindössze hat óra leforgása alatt példátlan, 830%-os növekedéssel került a címlapra, demonstrálva a mémcoinok erejét. Ez a figyelemreméltó emelkedés rávilágít arra, hogy a hírességekről elnevezett és a jelentős eseményekkel összefüggésbe hozott mémcoinok mekkora potenciálnak örvendhetnek. A BODEN arra tökrekszik, hogy népszerűségét gyors pénzügyi haszonra fordítsa.

A BODEN értéke a választások közeledtével tovább emelkedhet, Joe Biden esetleges győzelmével pedig szó szerint az egekbe szökhet.

Maximalizáld a megtérülést mémcoinokkal a felezést követően

Miközben a Bitcoin felezési eseménye újabb bikás hullámokat katalizál, a kriptopiacon a mémcoinok tomboló erejét nem veszélyezteti semmi. A BOME, a BODEN és a Raboo olyan projektek, melyek a jelenlegi narratívában hatalmas növekedést produkálhatnak. A Raboo azáltal, hogy a mémeket és a mesterséges intelligenciát kombinálja, két narratívában is vezető szerepre tör, a befektetés pedig hatalmas megtérüléssel párosulhat!

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez az alábbi linkre kattintva!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***