A mémcoinok a korrekció ellenére szárnyalnak, mit várhatunk a Raboo-tól?

A kriptopiac az elmúlt hetekben egy szélesebb korrekcióval nézett szembe, mely jelentősen visszavetette a vezető kriptovaluták árfolyamát is. Ennek ellenére a mémcoinok közül a Pepe és a Bonk is jelentős növekedést produkált, mely biztató a Raboo számára is.

A piac legújabb szereplője már több, mint egymillió dollárt gyűjtött össze, várhatóan pedig hamarosan csatlakozik a növekedőfélben lévő Pepe-hez és Bonk-hoz.

Pepe: ellenállás a piaci korrekciónal

A 2023-as év egyik leginkább figyelemreméltó mémcoinja volt a Pepe, mely a Pepe-the-Frog márka tokenizálásával ejtette rabul a piacot. A kezdeti 1100%-os emelkedés után március közepén elérte csúcsát a PEPE, mely 0,00001074 dollárig emelkedett. Ezután 0,000005 dollár körül talált támaszt.

Az olyan óriási kriptovaluták, mint a Bitcoin és Ethereum rendesen megsínylették az elmúlt heteket, a PEPE azonban lenyűgözően tért vissza és áprilisi csúcsát is megugrotta. A PEPE jelenlegi árfolyama valahol 0,0000082 dollár körül található, ellenálló képességét pedig megirigyelné a piac bármely szereplője. A Pepe közössége azonban nyitott a mémpiac terjeszkedésére, így került képbe a Raboo előértékesítése, mely az év lehetőségét rejtheti magában.

Bonk: folytatódik a 2023-as kitörés

A mémpiac másik szenzációs szereplője, a Bonk még nagyobb emelkedést mutatott be, mint az előbb említett Pepe. Az előző évben induló mémcoin decemberre elérte 0,000047 dolláros csúcsát egy 1200%-os növekedést követően.

A BONK azóta visszaállt februári szintjére, mélypontját 0,0000103 dolláros mélypontjára. Az utóbbi hetekben azonban ismét lenyűgöző fellendülést tapasztalt, április végére pedig stabilan elérte a 0,0000269 dolláros árfolyamot. Az emelkedett hangulatból a Raboo is részesedni kíván, ezért igyekszik mindent ellesni a Bonk-tól, és továbbfejleszteni technológiáját.

Raboo: a MemeFi legújabb úttörője átlépte az egymillió dollárt

Miközben a mémcoinok, többek között a Pepe és a Bonk is szembeszállnak a piac általános hangulatával, optimizmus járja át a 47 milliárd dolláros mémcoin-piacot. Ez a trend könnyedén átragadhat a Raboo-ra is, mely az egyik legsokoldalúbb mémcoinnak tekinthető. Miután folyamatban lévő előértékesítési kampánya elérte az egymillió dolláros finanszírozást, a befektetők rájöttek, ebben a projektben aztán van potenciál.

A projekt célja nem más, mint az egyik legnagyobb mémcoin-közösség létrehozása, melyet egy Memefi ökoszisztéma támogat. Itt a mémkultúra rajongói egy fejlett mesterséges intelligencia segítségével generálhatnak mémeket, melynek csak a kreativitás szab határt, az elérés pedig bevételt hordoz magában.

A szórakozáson túl a Raboo innovatív Post-to-Earn programot irányoz elő a felhasználók számára, mely a közösségi médiában elért megtekintések után eredményez bevételt, miközben NFT-k és vonzó jutalmak kerülnek kiosztásra. A hírverést követően a Raboo körüli bikás hangulat tovább erősödik, ebből pedig arra következtethetünk, hogy az értékesítés előtti 233%-os emelkedés egy kedvcsináló hír, mely további 100-szoros növekedést hozhat az év hátralévő részében.

Következtetés

Nyilvánvaló, hogy a mémcoinok ellenállása a piaci korrekcióval szemben megmutatja a narratíva igazi erejét. Az olyan projektek, mint a Pepe és a Bonk arra ösztönözhetik a befektetőket, hogy társuljanak a Raboo közösségéhez és vegyenek részt a RABT token előértékesítési kampányában.

A Raboo célja az előbb említett mémcoinok sikerének túlteljesítése, ehhez pedig a jelenlegi 0,0042 dolláros bevezető ár tökéletes lehetőséget kínál, melyet hiba lenne kihagyni!

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez az alábbi linkre kattintva!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***