Szünetel az XRP felfutása, szárnyal az AVAX és a Raboo lehet a bikapiac következő sztárja!

A tapasztalt befektetők folytatják kutatásaikat a lehető legnagyobb megtérüléssel kecsegtető projektek megtalálásához. A bikapiac kezdeti szakaszán első sorban a magas kapitalizációval rendelkező projektek, mint például a Ripple (XRP) vagy az Avalanche (AVAX) teljesítettek kiemelkedően, most viszont a kisebb projektek kerülhetnek előtérbe.

A Raboo (RBT) egy AI-által generált mémcoin, mely folyamatban lévő előértékesítése során legalább 233%-kal emelkedik, a bevezetést követően pedig akár 100-szorosára is emelkedhet. Tudj meg többet napjaink leginkább figyelt kriptovalutáiról!

Ripple (XRP): a hírek hatására zuhanásnak indult

Az XRP Ledger egy nyílt forráskódú technológiát használó, decentralizált vállalati szintű megoldásokra összpontosító fizetési protokoll, mely a DeFi mellett az NFT-ket is támogatja. Az XRP tartalmazza az első DEX-et, valamit egy egyedi tokenizációs képességet, mely lehetővé teszi az intézményi szereplők számára az új technológiák, mint például a CBDC-k bevezetését.

A Ripple Labs évek óta perben áll az SEC-vel, mely kihatással van az XRP árfolyamára is. Az elmúlt hét napban így az XRP XRP Price XRP Price árfolyama 8%-ot esett, a medvés kilátások pedig a legrégebbi XRP-holderekre is átragadtak, akik kezdenek elpártolni a projekttől.

Avalanche (AVAX): fej-fej mellett az Ethereummal

Az Avalanche egy Layer 1-es blokklánc, melynek célja az Ethereum-hoz hasonló okosszerződések népszerűsítése. Az Avalanche fő előnye a legnagyobb altcoinnal szemben a tranzakciós sebesség és költséghatékonyság, mely nem áldozza fel a biztonságot sem a másik kettő kárára.

Az Avalanche innovatív technológiája és a dApp-központú ökoszisztémája az egyik legkeresettebb a mostani ciklusban, az elmúlt két hónapban az AVAX árfolyama 40%-ot növekedett. A legtöbb elemzés szerint az AVAX árfolyama még idén átlépheti a 100 dollárt, melyre utoljára 2021-ben volt példa.

Raboo (RBT): a kriptopiac következő nagy mémcoin-ja

A Raboo egy mesterséges intelligencia által generált mémcoin, melynek célja a 20 legnagyobb kriptovaluta közé beférkőzni, és olyan riválisokkal vegye fel a versenyt, mint a Dogecoin (DOGE). A projekt SocialFi mechanikája és legmodernebb AI-vezérelt eszközei központi szerepet játszanak abban, hogy a közösség bizalma megszilárduljon. A Raboo erőfeszítései lehetővé teszik a tokentulajdonosok számára, hogy a közösségi médiában generált eléréseikből szerezzenek bevételt.

Átfogó ökoszisztémája mellett a Raboo lenyűgöző előértékesítési kampányt teljesít éppen, mely alátámasztja az eddig elvártakat – vagyis a projektben rejlő 100-szoros növekedési potenciált. A kampány második szakaszában az RBT tokenek ára 0,0036 dollár, mely a korai befektetők számára a jövőben hatalmas megtérülést eredményezhet. Nem véletlen, hogy a jelenlegi körülmények legjobb választása a Raboo.

Következtetés

Ahogyan a legfrissebb hírek hatására az XRP zuhanásnak indult, és befektetői átpártoltak a kisebb, a piaci körülményekre jelenleg immunis projektekre, mint például a Raboo, arról árulkodik, hogy a mostani bikapiac során a befektetők a kisebb projekteket részesíthetik előnyben. Ennek ellenére az Avalanche (AVAX) kiváló alternatíva lehet a biztonsági játékra, viszont, aki a 100-szoros növekedést keresi, annak nem szabad lemaradnia a Raboo-ról!

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez az alábbi linkre kattintva!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***