Nő a kereslet a TRON és PEPE iránt, de a Raboo előértékesítése 100-szoros potenciállal kecsegtet

A TRON és PEPE jelentős előrelépést tettek a kriptovaluták dinamikusan változó világában, robusztus piaci teljesítményükkel felhívták magukra a befektetők és rajongók figyelmét egyaránt. A bennük rejlő potenciált azonban egy új szereplő, a Raboo veszélyeztetheti, mely forradalmi debütálásával és hihetetlen előértékesítési kampányával könnyedén ledominálhatja a teljes piacot. Olvass tovább, hogy megtudd, mit is várunk a Raboo-tól!

Nő a kereslet a TRON iránt

A TRON jelentős előrelépésen ment keresztül az elmúlt időben. A magas tranzakciós volumenéről ismert projekt piaci kapitalizációja nagyjából 10,7 milliárd dollár, növekedésének hátterében pedig technológiai infrastruktúrája és stratégiai partnerkapcsolatai állnak. A delegált Proof-of-Stake (DPoS) mechanizmus növeli a tranzakciók mennyiségét, a hálózatot pedig hatékonyabbá teszi.

Ennek köszönhetően akár 2000 tranzakcióra is képes lehet másodpercenként a tranzakciós díjakkal nem operáló hálózat. A Tron USDD stablecoinja nemrégiben került bevezetésre, blokklánc-alapú szolgáltatásai, mint például a BitTorrent pedig megmutatja, bőven van még potenciál a projektben.

Növekszik a PEPE piaci részesedése is

A közelmúltban a béka-tematikájú mémcoin, a PEPE jelentős lendületet vett. A mémcoin látványos teljesítménye túlszárnyalta a Dogecoin és Shiba Inu kereskedési volumenét is, ennek köszönhetően pedig közel 5 milliárd dollárra nőtt a projekt teljes értéke, és megjelent olyan platformokon is, mint az Uniswap.

A marketingstratégia és a felhasználók aktív bevonása azt eredményezte, hogy a Pepe rövid idő alatt jelentős növekedésen ment keresztül. Az elmúlt évben egyik legnagyobb részesedésnövekedésen keresztülmenő mémcoin már a Coinbase-n is elérhető.

Hatalmas hype-ot generál a Raboo előértékesítése

Míg a TRON és a PEPE már figyelemreméltó növekedésen vannak túl, a Raboo előértékesítési kampánya korábban soha nem látott reakciót váltott ki a piacból. Az átmenetet követően 60%-os értéknövekedést mutatott az eszköz, melynek ára már 0,0048 dollár. Ez a több mint 8000 regisztrált felhasználónak és 2500 tokentulajdonosnak köszönhető, akik több mint 1,6 millió dollárt gyűjtöttek össze. Ez azt jelzi, hogy a Raboo által kínált lehetőségbe vetett bizalom hatalmas.

A Raboo számos innovatív funkciót ígér felhasználói számára, mint például az AI-alapú mémcoin-mechanika és az úttörő Post-to-Earn (P2E) mechanizmus, melynek célja az elérések utáni bevételszerzés megteremtése. A tartalomkészítők számára teremtett lehetőség a 20 legjobb kriptovaluta közé emeli a Raboo-t, az iparági elemzők pedig bíznak abban, hogy akár 100-szoros növekedésre is képes lehet a hivatalos elindulást követően.

Következtetés

Míg a TRON és PEPE jelentős előrelépést ért el az elmúlt időszakban, a Raboo előértékesítése elhomályosít minden fejlesztést és fejleményt a kriptopiacon. Az erőteljes közösségi és pénzügyi támogatásnak örvendő projekt egyedülálló pozícióban van, a növekedési potenciálja hihetetlen. Érdemes tehát megfontolni a Raboo-ba való befektetést!

Vegyél részt a Raboo előértékesítésében ITT!

https://t.me/RabootokenPortal

https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***