A Raffle Coin előértékesítése húsvétkor 50-szeres növekedéssel kecsegtet

A kriptovaluták piacán a Raffle Coin egy új szereplő, mely húsvétkor sem pihen. A nyereményjáték-platform robbanásszerű növekedés előtt áll, decentralizált finanszírozásának köszönhetően pedig elnyerte az Ethereum Classic és a Cosmos befektetőinek a figyelmét is.

A kriptopiac legújabb „húsvéti tojása” – angolul: easter egg – akár 50-szeres növekedési potenciált is rejthet magában, mely megadja a lehetőséget a befektetőknek, hogy profitáljanak a nyereményjátékokból.

Felcsillant az ETC és ATOM tulajdonosok szeme

Általánosságban elmondható, hogy az Ethereum Classic historikus árfolyama megosztó érdeklődésnek örvend a befektetők körében. Az elmúlt héten az ETC árfolyama 5,24%-kal esett, de ez eltörpül a havi 7,8%-os növekedés mellett.

A rugalmasságot bőven tartalmazó projekt olyan befektetőkkel rendelkezik, akik tapasztaltak már a kriptovaluták ciklikusságát illetően. Az óvatos várakozások közepette számos vita jellemzi az Ethereum Classic jövőbeni alakulását illetően, hiszen magasságok mellett bőven jutott mélység is a befektetőknek.

A 2019 óta jelentős fejlődést mutató Cosmos hálózatot jelenleg több, mint 240 validátor és több, mint 40 aktív zóna biztosítja. Ahogyan ez növekszik, a Cosmos iránti kereslet is fokozatosan nő, mely az ATOM elterjedéséhez is jelentősen hozzájárul. Az ATOM árfolyamának növekedése lemásolja a piac mozgását, a mögöttes technológiának köszönhetően pedig a piac jövőjét is könnyedén meghatározhatja.

A Raffle Coin és benne rejlő növekedési potenciál

Idén húsvétkor ráfordultunk a Raffle Coin előértékesítésének utolsó fázisára, melyet eddig is hatalmas nemzetközi érdeklődés övezett. A decentralizált nyereményjátékokkal kapcsolatos projekt jövőképe és hatalmas növekedési potenciálja miatt az összes projektről áramlanak át a befektetők, ahogyan realizálódik a profit és új utat nyer magának. Az előértékesítés során mindössze 0,020 dolláros áron kínálják a korlátozott, 777 millió tokenből álló kínálatot. Ez a lehetőség tökéletes alkalom a korai befektetők számára, hogy hatalmas növekedést érjenek el.

A változatos ökoszisztéma napi, heti és havi nyereményjátékokkal várja a lelkes játékosokat, hogy azok luxusutazásokkal, kriptovalutákkal, különböző elektronikai eszközökkel gazdagodjanak. A befektetők bízhatnak a platform átláthatóságában, biztonságában és decentralizáltságában, hiszen sikeres audit vizsgálatot tett a projekt, mely még örökös likviditással és kamat-biztos lekötéssel is rendelkezik.

Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, hiszen akár 50-szeres növekedési potenciál is benne lehet a Raffle Coin-ban, ha valaki jókor száll be. A tapasztaltabb befektetők mellett az újoncok is nyitottak arra, amit a nyereményjáték platform kínál. A profitálás mindenki számára adott.

Ha többet szeretnél megtudni a Raffle Coin (RAFF) előértékesítéséről, látogass el a hivatalos weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***