A Ripple- és a Binance közössége is nyitott a Raffle Coin előértékesítésére – vonzóbb, mint a Solana-korrekció

A Ripple- és Binance-közösség a legerősebb a kriptopiacon, ezek a befektetők pedig minden lehetőséget megragadnak, hogy profitot teremtsenek a bikapiac kezdetén. Most a piaci korrekció és bizonytalanság közepette az előértékesítések kerülhetnek előtérbe, amik immunisak a piaci volatilitással szemben.

A Solana SOL Price SOL Price az elmúlt hónapok egyik legjobban teljesítő kriptovalutája volt, most azonban beszakadt az árfolyama. A befektetők ennek ellenére most a Solana helyett a Raffle Coin előértékesítését választják, ami egy decentralizált platformot kínál tombolákban való részvételhez. Az előértékesítési kampány első szakaszában 0,02 dolláros áron forognak a Raffle Coin tokenjei.

Forrósodik a talaj a Ripple lába alatt

Az általános hangulat nem tett jót a Ripple és az XRP számára az utóbbi hónapokban. Az SEC-vel folytatott jogi procedúra problémás és elhúzódó jellegéből adódóan az XRP zuhanásban van, a befektetői közösségnek nincs más opciója, mint átpártolni az előértékesítési szakaszban lévő projektekbe, mint például a Raffle Coin kampányába.

Az XRP XRP Price XRP Price évek óta az egyik legnépszerűbb kriptovaluta a befektetők körében, azonban a meg nem oldódó szabályozási kihívások nagy kérdőjelhez vezetnek a jövőjét illetően. Az XRP felfelé ívelő pályáját az SEC ismét letörte, jelenleg nem biztos, hogy a legjobb választások között szerepel.

Dűlőre jutottam a Binance Coin tulajdonosai

Úgy tűnik, hogy a világ legforgalmasabb kriptovaluta-tőzsdéjének közössége megállapodásra jutott a kereskedés jövőjét illetően. A BNB BNB Price BNB Price tulajdonosok diverzifikációs céllal megrohamozták a Raffle Coin előértékesítési kampányát.

A BNB nemrégiben lokális csúcsot döntött, árfolyama nem volt ilyen magasságokban 2021 novembere óta, azonban a kriptovaluta-piac rendkívül változékony. A Bitcoin közelmúltbeli felezését követően a tokenek árfolyamának megugrására számítanak, ez pedig különösen jót tehet a fiatal, ugyanakkor magas növekedési potenciállal rendelkező projektek számára, mint például a Raffle Coin.

Itt a kriptovaluta-piac következő nagy durranása, a Raffle Coin

Ha elolvasod és megérted, miről is szól a Raffle Coin fehér könyve, akkor rájössz, hogy ez a projekt a felhasználók minden igényét kielégíti. A Raffle Coin korai befektetői bizakodóak a jövőt illetően, hiszen az előértékesítési kampány egyre nagyobb érdeklődésnek örvend, és a projekt még piacra sem lépett! Az előrejelzések azt sugallják, hogy a Raffle Coin natív tokenje jelentős hatást gyakorolhat a kriptopiac egészére.

A Raffle Coin számos előnyt kínál befektetői számára, beleértve a nyereményjátékokban való részvételt, mely során autóra, ajándékokra és akár ruhákra is szert lehet tenni. A különféle sorsolásokon való részvételből a felhasználók csak profitálni tudnak – ez a Raffle Coin egyedülálló funkciója! A korai befektetők, akik most beszerzik RAFF tokenjeiket, az árfolyamnyereségből is profitálhatnak. A Raffle Coin felhasználó-központú platformja egy globális közösségi központot kínál, mely a felhasználói élményt maximalizálja és előnyben részesíti a többi piaci lehetőséghez képest.

Tudj meg többet a Raffle Coin előértékesítéséről a hivatalos weboldalukon, melyet ide kattintva érsz el!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***