Raincheck RAIN token: blokklánc-alapú hűségprogramok internetes vállalkozóknak

A blokklánc technológia egyik ideális felhasználási területe lehet a hűség és bónuszprogramok, és pontosan ezen sokak számára ismeretlen szektor újragondolását tűzte ki célul a Stellar platformot használó Raincheck.

A statisztikák szerint nem kis piacról beszélünk ugyanis a számok azt mutatják, a világ népességének 70%-a részt vett vagy tagja valamilyen hűségprogramnak.

Mit szeretne megoldani a Rainchek RAIN tokenje

Az egyik legfőbb probléma a szektorban, hogy a legtöbb vásárló nem tudja hatékonyan felhasználni a hónapok alatt felgyülemlő bónuszait és hűségpontjait. Aki pedig arra szánja magát, hogy azokat beváltsa, gyorsan rájön, a bónuszpontoknak számos feltételnek kell megfeleljenek, hogy konvertálhatóak legyenek. Sokunknak nincs erre se türelme, se ideje. így a pontok és bónuszok a kukában landolnak vagy kihasználatlanul lejárnak.

Vannak olyan programok, ahol a pontok csak gyűlnek anélkül, hogy az bármikor is felhasználásra kerülnének. Ez óriási pénzügyi terhet róna egy rendszeres vásárlás során felgyülemlett bónuszpont kibocsátóra, ha azokat hirtelen a felhasználó beváltaná.

Természetesen a modern technológia segít abban is, hogy hatékonyabban menedzseljük ezeket a programokat, de még így is óriási a veszteség, mivel a felhasználók általában több programhoz csatlakoznak, mint amiben valóban aktívan részt is vesznek.

A Raincheck blokklánc-alapú hűség- és jutalompont platformja az online vállalkozásoknak

A megoldást az új Stellar blokkláncon futó Raincheck platform jelentheti. Röviden összefoglalva egy decentralizált hűség- és webkereskedelmi platformot jelent, amely az elosztott főkönyv előnyeit használva könnyűvé teszi a regisztrációt a platformján és a felhasználók jelenleg futó és jövőbeli hűség- és jutalomprogramokban vehetnek részt.

Raincheck RAIN token és az ICO részletei

A Raincheck platform hasznossági tokenje a RAIN token. 2014-ben indult és azóta hibamentesen fut és fő célja, hogy hidat képezzen a hagyományos és az online kereskedelem között. Habár a platform még nem 100% kész, de a jövőre egy decentralizált ökoszisztéma futtatását ígéri.

A tokentulajdonosok minél több pont összegyűjtésével hűségprogramokhoz csatlakozhatnak és hogy még egyszerűbb legyen a platform modellje, a felhasználók képesek lesznek az összes jutalompontjaik összeadására (programtól) függetlenül és azt tetszőleges nyereményre, ajándékra, jutalomra váltani.

Az ICO részletei

  • Teljes tokenmennyiség – 2 000 000 000 RAIN
  • Vásárolható tokenek mennyisége – 700 000 000 RAIN
  • Minimum forrás: 6 000 000$
  • Kezdeti árfolyam: 0.04$
  • Forráscél: 12 000 000$
  • Maximum forrás: 28 000 000$

RAIN token disztribúció

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.