Raoul Pal Twitter-es eszmefuttatása: a bitcoin felfalja a világot

  • 35
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Raoul Pal, a Global Macro Investor és a Real Vision Group vezérigazgatója Twitter posztok sorozatában osztotta meg a bitcoinnal kapcsolatos gondolatait, méghozzá elég provokatív stílusban.

A bitcoin felfalja a világot

Raoul Pal Twitter oldalán az első megállapítás a bitcoinnal kapcsolatban az volt, hogy a “bitcoin felfalja a világot”. Majd így folytatta: “Egy szupermasszív fekete lyukká vált, amely mindent magába szippant maga körül és elpusztít.” Véleménye szerint a bitcoin csak növekedni fog a következő 18 hónap során.

Bitcoin vs. minden más

Ezt követően Pal arról tweetelt, hogy hogyan teljesítenek más eszközök a bitcoinhoz képest. Megállapításait pedig grafikonokkal is alátámasztotta.

Példának az aranyat hozta fel elsőként: az arany elég rosszul teljesített az elmúlt hónapokban. Az arany árfolyama esik, míg ezzel szemben a bitcoin folyamatosan emelkedik. Emiatt pedig esélyes, hogy több arany befektető is bitcoinra válthat a következő napokban vagy hónapokban.

Véleménye szerint a Nasdaq és a bitcoin összehasonlításából egyértelműen a bitcoin jön ki nyertesként. Nem lenne tehát meglepő, ha a kereskedők átpártolnának a bitcoinhoz.

Pal a bankok teljesítményét (BKX Index) is szembeállította a bitcoinnal. A bitcoin már tönkretette a bankokat, amelyek most emiatt minden idők legrosszabb eredményét produkálják a bitcoinnal szemben. Ez a tendencia tovább folytatódhat a jövőben is.

Na és mi a helyzet a kötvényekkel? A kötvények a Real Vision vezér kedvencei közé tartoztak korábban. Most azonban halottak a szuperhős bitcoinhoz képest.

Az árupiaci termékek pedig már csak a visszapillantó tükörből látszódnak, Pal szerint teljes mértékben megindultak a lejtőn. Hasonlóképpen az ezüst, az Apple és Amazon is rosszul teljesít a bitcoinnal való összehasonlításban: a bitcoin megeszi őket reggelire.

A bitcoin a legjobb befektetési lehetőség

A bitcoint dicsőítő eszmefuttatást a következő gondolatokkal zárta: “A bitcoin teljesítménye olyan domináns és olyan átfogó, hogy magába fog szívni minden más eszközt szárazon, majd kiköpi őket.” Majd mindezt azzal egészítette ki Pal, hogy nem látja értelmét annak, hogy valaki bármilyen más eszközbe fektessen. A bitcoin a legjobb befektetési lehetőség, amit életében látott. Még mindig nem késő megragadni ezt a lehetőséget, addig kell cselekedni, amíg a Wall Street be nem teszi a lábát a kriptovaluta piacra.

Kapcsolódó:

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.