Rejtélyes Shiba Inu videó bukkant fel a Twitteren

A Shibarium, a Shiba Inu régóta nagyon várt második réteges megoldása most már jó ideje csúszik. Sokan arra számítottak, hogy valamikor 2023. második vagy harmadik negyedévében elindulhat a megoldás, úgy tűnik, hogy ez nem fog összejönni és nincs is információ közelebbi dátumról. Viszont nemrég a Shiba Inu vezető fejlesztője, Shytoshi Kusama közzétett egy videót a Twitteren, ami felizzította a közösség optimizmusát.

Még mindig nincs hír a Shibarum indulásáról

Kusama azt írta tweetjében, hogy a mikor még mindig kérdés, de már nem annyira fontos, mint a HOL kérdése. A videóban egy Shiba Inu logó látható és egy nagyobb, valószínűleg amerikai város. A videó üzenete szerint pedig a csapat menni fog valahova. Olybá tűnik tehát, hogy a Shiba Inu fejlesztői valahol összejönnek majd egy nagy eseményre. De sokat nem tudtunk meg a Shibariumról és az is lehet, hogy a tweetnek az egészhez nincs is köze. Mindenesetre mivel a Shiba Inu körül most a Shibarium a legnagyobb kérdés, elég valószínű, hogy ennek szól az üzenet is. A tweetben elhelyezett tagek is utalnak ilyesmire, hiszen a #SHIBARMY után ott van a #SHIBARIUM is a második helyen. Mivel elég sok további tag került megemlítésre, valószínűleg az egész Shiba Inu közösség össze fog majd jönni valahol.

Azonban ez is csak spekuláció, úgyhogy érthető, hogy a Shibarium körüli bizonytalanság a token értékére is hatással van. Az elmúlt hetekben egyértelműen látható volt a SHIB gyengélkedése, amelynek egyértelmű oka a második réteges megoldás csúszása. Nemrégiben például olyan mélyre süllyedt a token ára, ahol legutoljára 2021. szeptemberében járt. És bár többször volt a SHIB-nek felfelé ívelő trendje, február óta egy lefelé csökkenő trendcsatornába került az árszint. És erre Kusama mostani videója sem volt túl nagy hatással. Az ár még mindig 0,0000072 körül mozog, de az árcsatorna felső traktusában. Az ellenállási szint, amit most át kellene törni majd, 0,000008 dollárnál van.